Cadı kazanı..

istersen bende sana patesli börek ve ağlayan kek verim hemide çikolatalıcokacimcoook

istersen bende sana patesli börek ve ağlayan kek verim hemide çikolatalıcokacimcoook

ay bu kadar olur kalp kalbe karsiymis oglen aglayan kek yapacaktim. aksam esimin yegenleri gelicekti. neyse ben yapmam artik sende varmis nasil olsa sen bana gonderirsinkaydirigubbakcemile2

Boyum 1,65 ama kendimi şişman hissediyorum. 87 den 60 a inince kardeşimin çok hoşuna gitti, beni kucağına alıp gezdiriyor, kız minicik kalmışsın sen diyor.

Boyum 1,65 ama kendimi şişman hissediyorum. 87 den 60 a inince kardeşimin çok hoşuna gitti, beni kucağına alıp gezdiriyor, kız minicik kalmışsın sen diyor.

baya bi kilo vermişin abla yaaa nasıl verdin kiloları?
ben 1.75 boyundayım kilomda65 ama uzun olduğum için zayıf duruyor benimkide diyete falan başlarsam çok kızıyo daha kilo almamı ister hep

Ben artık akşamları yemiyorum. Eylülde izne çıkmıştım annemin yanına yazlığa gittik kardeşimle. Kilo veriyorum ama o kadar verdiğimin farkında değildim, bikinimi giydim, denize girdik kardeşimle, denizden artistik bir şekilde çıkayım dedim nerede, benim bikini kayıyor habire, cidden artistlik olacakdım, hemen gidip iki tane bikini aldım salaklığıma doymayayım, bu yaz onlarda bol gelecek, ama gelmez, yandan bağlamalı, iyice sıkarım artık

X