Cadı kazanı..

Hayırlısın versin allahım. Aklım zeynoya takıldı. Şeytan diyor ki yarın git ıstanbula zeyno ile bebişi al Bilecik'e getir, adam da kudursun.

inanmazsin ben sana diyecektim. senin yanina gelsin diye. ama dedim simdi seni zor duruma sokmayim. keske bir numara olsaydi arardik en azindan

eşi evde ise diye çekinirim, zor durumda kalmasın. Hem annesi ile ne konuştuğunu da bilmiyoruz. Belki annesi gider yanına, damatlada konuşur olmadı zeynep i alıp döner.

ıki aydır face hesabımı dondurmuştum, bir kaç gün oldu açalı, arkadaşlarımın hepsi sen neredesin neler oluyor diye soruyorlar, yetişemiyorum, bir yandan onlara yazmaya çalışıyorum. En iyisi şimdilik face i kapatayım.

olabilir belkide annesini tanidigi vardir oraya gitmis te olabilir. evde aylniz olsaydi girerdi kk ya

ınşallah iyi olur sonu. Kimsenin kimseyi böyle üzmeye, kırmaya hakkı yok. Ne biçim iş bunya. Hiç mi vicdan yok. Kız bn gidersem o damadı dövmeden dönmem

yok kuşum ne aldatması, çoğu işyerinden rütbeli abiler, kardeşler, Türkiye'nin ayrı köşelerinde hepsi, bu sayede görüşüyoruz işte.

Aile ne kadar önemli görüyor musun? Babası arkasında olsa idi, kimse böyle davranamazdı. Ne kadar güçlü kadınız desek de baba çok önemli hayatımızda...

Böyle yapınca bu adamlara bir dayak gerekiyor. Baba olsa korkarlar, bunlar dayakla terbiye edilmeyi hak ediyor.

Kuşum ben oldum olası az uyurum, 4-5 saat uyku yeter bana, dha fazla uyudum mu başım ağrır. Küçükkende annem öğlen uykusuna yatırırdı ben annemi uyutup sokağa kaçardım.

valla abla bazi erekler baba da dinlemiyo ona bakarsan. burda bir suru ornek var. kadini bulan gidiyo. arkasinda kim var kim yok umrunda deil

X