Cadı kazanı..

Haklısın tatlım, gücüne gitti, kırıldın, ama bu adamlar böyle, bizler birer çobanız, onlarda küçük yada büyükbaş. Neden bu noktaya geldiniz sizce, ne oldu da bir gece önce iyi iken neden böyle oldu sence?

Haklısın tatlım, gücüne gitti, kırıldın, ama bu adamlar böyle, bizler birer çobanız, onlarda küçük yada büyükbaş. Neden bu noktaya geldiniz sizce, ne oldu da bir gece önce iyi iken neden böyle oldu sence?

canım benim anlamadığım anlam veremedim şeyde bu akşam18.00 kadar hiçbişey yoktumafoldumben inanın sizler olmasaydınız napardım ben, hiç bişey haketmedim ben asla haketmedim hep yapıcı sorunsuz biri oldum ama aldım ağzımın payını:gitme:

hayır öyle bişey olsa açık açık söylerdi ve bende sorun yapmazdım zatenmafoldumben kalbim çok ağrıyo kızlar nasıl olsa artık fazla olmuyo diye ilacımıda almammıştım

hayır öyle bişey olsa açık açık söylerdi ve bende sorun yapmazdım zatenmafoldumben kalbim çok ağrıyo kızlar nasıl olsa artık fazla olmuyo diye ilacımıda almammıştım

Ara eşini gelsin çocuğun başında dursun, sende hastanye acile git

şuanda can çekişiyo olsam araycağım en son insan o olurdu asla aramam ölürüm yinede aramam

Arayabileceğin kimse yok mu? Kaynananı ara, ben rahatsızım gel çocuğu bekle hastaneye gideceğim de.

şuanda can çekişiyo olsam araycağım en son insan o olurdu asla aramam ölürüm yinede aramam
canim inan sanki simdiki esimle benim yasadiklarimi anlatmisin..ama simdi inanki cok mutluyuz..esler arasinda cok acimasizca sözler söylenir ..sinir aninda hic birsey görmüyo insanin gözü...bi kac gün gecsin..bak sizde barisirsiniz..allah daha beter durumlardan korusun..

canim inan sanki simdiki esimle benim yasadiklarimi anlatmisin..ama simdi inanki cok mutluyuz..esler arasinda cok acimasizca sözler söylenir ..sinir aninda hic birsey görmüyo insanin...bi kac gün gecsin..bak sizde barisirsiniz..allah daha beter durumlardan korusun..

bu öyle bişiy değil baklava benim bile anlam veremediğim bi saçmalık işte...

Önce kendini düşün sana bişey olursa bebeğin ne olacak? Sağlıklı ve güçlü olmalısın. Hem de eşinin burnundan fitil fitil getirmen için sağlam olman lazım.

daha napim edanaz ben herşey iyi olsun diye çabalarken bumur yani hakkım....

bu öyle bişiy değil baklava benim bile anlam veremediğim bi saçmalık işte...
ben gecen sene türkiyeye gittigimde neler yasadim bi bilsen...onu daha anlatmadim burda,..esimin aniden sinirlenip bana catmalari...bosanma karari almalar..bavul toplamalar....ama hersey geride kaldi..annesinin eltinin yaninda öyle agir laflar duydumki..yutulur affedilir cinsten deyildi yani..

X