Cadı kazanı..

Tabi ki hakkın bu değil tatlım ama erkekler nankör işte. Hepsi böyle inan ki, köpek gibi pişman olup ne yapacğını bilemeyecek.

hic bir evlilik toz pembe pürüsüz deyil canim....disarda ne kadar mutlu gözüken inasanlar var..ama evin icinde kimbilir bizim problemlerden daha cok büyük proplemler vardir o aile icinde..

o laflarını yutmaya hiç niyetim yok niyetim olsa bile yapamam bunu hazmedemiyorum....

esim benden defalarca özür diledi..aylardir ona kirgindim..senin esinde özür dileyecektir...sabirli ol canim...bizim kaderimiz bu..her zaman yuvamiz icin ödün vermek zorunda kaliyoruz iste...

Canım sakin ol, gçlü olmasın. Neden böyle olduğu yakında çıkacak ortaya, ne olduğunu anlayacaksın ama hazırlıklı ol, duyacağın herşeye

kizlar cikmam lazim esim cagriyo..yarin görüsürüz..öptüm hepinizi...mavera canim unutma sinirli anda her insan birseyler söyleyebilir..yeterki baska kötü seyler olmasin...cabuk zaman icinde barisirsiniz insallah..:Saruboceq:

ah be zeynom o kadar çok ben bunu hak edecek ne yaptım dedi ki. Kocasını yakalasm paralayacağım.. Çok kısa zamanda kardeş gibi olduk, kıyamıyorum hiçbirinize. Uğur böcüğüm zaten ana baba ayrı öz kardeşim benim

bazı insanlar matruşka bebekleri gibidir, tanıdıkça küçüldüklerini fark edersiniz
Bugün yengem face de yayınlmış bu sözü bayıldım, çok anlamlı

37 kızım olur musun? Yerim senin tatlı dilini... Damadı da sevdim bak sen sevdiğin için ama anası ile bacılarını sevmedim. Elimde kalırlar valla benim

valla annem gibisin. benim annem 39 yasinda. 23 yasinda abim var. demin mesaj attin ya acil durum var diye bende sandim ki kaynanan olmus :roflol:

Kız o acil durum olur mu? Müjde olur müjde... sevabına donsuz gezen Bilecik'lilere don alıp dağıtırım

Aha da geliyor bebek hissediyorum.... Patikleri hazırlayalım, ıskananlar karpuz gibi çatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…