Cadı kazanı..

Zeyno hadi anlat kuşum devam et, boşalt içini, dinliyoruz, sen sakinleş, illede gideceğim dersen sana gidecek yerde ayarlarız bebeğim.Sakin ol, derin erin nefes al

şimdi ölü haberini alsam hiç bi tepki vermem heralde..
napcan napcan napcam düşünemiyorum ak-lım beynim durdu beyin öümü gerçekleşmiş bitkisel hayatta gibiyim ona hakkımı asla helal etmicem tek benim hakkım halsa sonuna kadar haram olsun anladımki mükafatım buymuş ama ben ona öyle bi mükafat vercemki görecek anasının....... tövbe tövbe

duramam burda ağzıyla kuş kulak memeleriyle pelikan yakalasa bende kaybolan esatı geri getiremez

hiç yok hiççç bebeğim olasa yinede çıkar giderdim sürterdi o koca burnunu ama bebeğim işte elimi kolumu bağlıyo

Zeyno canım haklısın. ama hadi sakinleş bak, hava karardı, gece vakti hiçbir yere gidilmez. Eşine kızıp yanlış bişey yapma, kendini haksız duruma düşürme.

istesemde gidemiyorum işte anneme anlatıcam ama yapamıcam be bu kadar geniş değilim bu laflar böyle ortada kalmaz kalamaz kalbimin çektiği bu acının bin beterini çeksin oo

olanı biteni anlatırım işte tepkiside önce çoook üzülür sonra ben sana uçak bileti alim atla gel ben seni rezil olasın diye vermedim der ama onun üzülmesi beni dahada yıpratır napcam ben yaaaa

Sakin ol tatlım, gün doğmadan neler doğar, şimdilik annenle konuşma fikrini aklından çıkar. Hadi biraz daha anlat, içini boşalt. Haklısın ortada kızacak bişey yok. Neden böyle yaptığı eşinin belli değil. Sen aklından geçenleri anlat

zeynep bak canim. hemen herseyi kestirip atma. bir bekle, ofkeyle kalkan zararla oturur. bak biz burdayiz. yaz canim sen icini dok.

Haklısın tatlım ama şimdi bunu yapma imkanın yok. Hadi anlat sakinleş biraz. Neden böyle yaptı eşin sence? Çok anlamsız tavırlar bunlar.

bide ben ona yeter artık deyince el kaldırdı bana bende hadi birazcık erkeksen indir o elini indirde gör o zaman gününü göstereyim sana dünya kaç bucakmış dedim tabikide vuramadı indirdi o elini döndü giti

tutamıyorum kendimi gözyaşlarım kendiliğinden dökülür oldular artık mafoldumben

X