Cadı kazanı..

kandil gecesi evde oturuyoduk oğluşumu uyuttum şakalaşıyoduk ben yerde mekik çekiyodum benimkininde elinde soğuk su şişesi vardı bana su atuyodu bırakayım diye sonra bu abarttı bütün şileyi üzerime döktü .. bende kızdım bu kadarda şaka omaz diye ..
ben eşime kilo alması için pekmezli bi macun almıştım yerde duruyodu ona çarptım biraz döktüm sonra. bana kızdı intikam alcan diye yaptığına bak diye bende o anda sinirimden şişede kalan suyu ona döktüm ama ben sırılsıklamam onun sadece eli ıslandı sonra bu çıldırdı kalan pekmez kovasını halıya boca etti intikam öyle alınmaz böyle alınır diye yes yeni halım ne hale geldi oturdum ağlamaya başladım
bu nasıl bağırıyo görmen lazım bende dedim nasılsa senin cebinden çıkacak parası önce halı yıkamaya göndercem leke çıkmazsa yeni halı alcam diye bağırdım . buda bu halı yıkamaya falan gitmicek eşşek gibi kendin yıkıcan dedi annaaaaam benim şarteller attı yıktım ortalığı tabak çanak ne varsa parçaladım
bunu odaya almadım...
ertesi gün aradım firmayı yolladım halıyı yıkamay bu akşam geldi halı nerde dedi bende yıkamada dedim ..
ogünde alışverişe çıktım yeni yemek takımları aldım

şunu yaptığına bak yaa hem suçlu hem güçlü dünden beri yanaşamya çalışıyo yatakta sırnaşıyoo ben hiç yüz vermiyorum ama sinirim den kuduryorum evde

kandil gecesi evde oturuyoduk oğluşumu uyuttum şakalaşıyoduk ben yerde mekik çekiyodum benimkininde elinde soğuk su şişesi vardı bana su atuyodu bırakayım diye sonra bu abarttı bütün şileyi üzerime döktü .. bende kızdım bu kadarda şaka omaz diye ..
ben eşime kilo alması için pekmezli bi macun almıştım yerde duruyodu ona çarptım biraz döktüm sonra. bana kızdı intikam alcan diye yaptığına bak diye bende o anda sinirimden şişede kalan suyu ona döktüm ama ben sırılsıklamam onun sadece eli ıslandı sonra bu çıldırdı kalan pekmez kovasını halıya boca etti intikam öyle alınmaz böyle alınır diye yes yeni halım ne hale geldi oturdum ağlamaya başladım
bu nasıl bağırıyo görmen lazım bende dedim nasılsa senin cebinden çıkacak parası önce halı yıkamaya göndercem leke çıkmazsa yeni halı alcam diye bağırdım . buda bu halı yıkamaya falan gitmicek eşşek gibi kendin yıkıcan dedi annaaaaam benim şarteller attı yıktım ortalığı tabak çanak ne varsa parçaladım
bunu odaya almadım...
ertesi gün aradım firmayı yolladım halıyı yıkamay bu akşam geldi halı nerde dedi bende yıkamada dedim ..

cocuk gibisiniz yaaaa
valla kokurken cok guldumkaydirigubbakcemile3

ogün mahfoldum duvarlara bile sıçramıştı pekmezler ayy aklıma geldikçe çıldırıyorum gece gece beni rezil etti benimle inatlaşmak neymiş gösterdim onaa hiç sesini çıkarmadı bugün halı gelcek yıkamadan baktım leke duruyosa gitcem yenisini alcam

ogün mahfoldum duvarlara bile sıçramıştı pekmezler ayy aklıma geldikçe çıldırıyorum gece gece beni rezil etti benimle inatlaşmak neymiş gösterdim onaa hiç sesini çıkarmadı bugün halı gelcek yıkamadan baktım leke duruyosa gitcem yenisini alcam

kıs cadı gülme canımı çok yaktı:çok üzgünüm:

sizin isiniz gucunuz yokmu anacim
o ona su dokuyo
oburu pekmez dokuyo
oteki tabak kiriyo
sonra gidip tencere tava aliniyo
:roflol::roflol::roflol::roflol: sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

olay şakayla başladı kaka oldu....
yaa biz sakalaşmayı severiz ama bu çok ağır geldi bana cadı bi senle paylaştım sende dalga geçiyonn:gitme:

ben kociste pazartsei gunu amelyat oluyo
1 hafta calismicak,
ohhhhh cok mutluyum
evden de cikamicak
laelaelaelaelae

canımmm yaaaa senin derdini dinleyemedim ama eşim aradı misafir geliyomuşş çıkmam lazım sen bana özelde at ben dönerim sanaa

slm kızlar
ne zamandık konuşamadık özledım valla sizlerı..
evıme tasındım herşeyım ıstedığım gıbı oldu kayın valıdem kudurdu tabı..
dayanamadı giti gidyle durulması gereken kavgalarımız dahada arttı boşanmayı bıle dıle getırıyoruz artık kayın valıdem evde yasanları detaylı ve abartılı butun kızlarına reklam etmış yok benım cebımde kredı kartlarım gezıyormusum tutumsumusum çok para harcıyormusum ya ben kalbı kırılmasın dıye laf sölemıyorumsusuyorum kabahat susanda valla..
esımın isten çıkması birde ailesınden böle laf duyması ablalarıda arayıp senın karın nıye söle nıye böle bunlar vs derken esımle artık hıc huzurumuz kalmadı..
bende sıkılsım esımle geçen hafta çok tartıstık artık ben cevap bıle vermıyorum..
susuyorum bıraz zamana bıraktım simdi iş görüşmelerı falan sıtreslı bırazda bu sebeplerden dolayıoldugunu bılıyorum.
haftaya işe başlayacagım bıraz benımde kafam dagılır... bakalım bıraz daha bekleyeceğim...
biliyorum esım benı sevıyor bende çok sevıyorum bu durum değişmezse de sevmekyetmıyo deyıp ayrılacagım..
çunku artık bende çok sıkıldım...

bunu odaya almadım...

Ay ne tatlısınız ya valla içeriği kötü bitmiş ama tam tuz biber tadında bi kavga

X