Cadı kazanı..

slm kızlar geçen gun sıze sıkıntılarımı yazmıştım meger öle buyuk bır sorunumuz yokmuş..
ufak tefek seylermıs esım dedı annemın yanında benımle tartışma anneme prım verme ben senın dedığını yapıcam. ben o an için öle demek zorunda kaldım falan dedı sımdı barıştık hersey yolunda...

ama uyuz esım annesıne bılezık alacak sınır sey...

ne bilezigi:uhm:

akaksia babam gelmiyo ama alah belasını versin gelmeden esatla aramızı bozdu çok sinir oldum...

ya babam aradı yanımda cahite var beraber gelelimmi dedi bende hayır dedi (cahiti babam eskiden bana ayarlamaya çalışıyodu veterinerdi peşimi hiç bırakmadı evlenene kadar) esatta bunu duydu çıldırdı bende yaa boşver eskiden beni aradı hep aramızda bişey olmadı dedim çıldırdı adam yaa çıktı gitti o babamı bi kaşık suda boğsam doymıcam mafoldumben

esin hakli canim ama bunda senin bir sucun yok neden sana kiziyo ki.

arasaydi babani soyliyecegini ona soyleseydi.

senin baban ne yapmaya calisiyo ya anladim ki??? delimidir nedir

nerde görülmüş böle bişey yaaa kafayı yicem bu adam beni verem etmeye kararlı bende istemiyorum şeytan görsün yüzünü sakın olduğum yere gelme ne ölüme ne dirime dedim kapadım yüzünemafoldumben

en iyisini demissin canim.

simdi esini ara eve gelsin, boyle sacma sapan biseyden araniz bozulmasin.

hangi erkek olsa bozulurdu ama benim eşim çok kıskançtır beni kimseyle paylaşamaz yediremedi kendine ben anlıyorum onu ama o anki siniriyle çıktı işte aramıcam düşünsün gelsin biraz kafasını toplasın yanına bi arkadaşımız var onun iş ortağı aynı zamnda komşumuz iyi arkadaşı onu yolladım haberim yokmuş gibi

iyi yapmissin canim arkadasi gondermekle.

eve gelince otur konus esinle

birbirinize surat yaparsaniz olay iyice buyur bir kendini bilmez yuzunden.

ben seni asla anliyamam canim cunku ben annemden cok babami severim.

herkesten once BABAM!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…