Cadı kazanı..

abla benim karsima gecipte nazli bak 3 senedir evlisin
bebek istemiyomusunuz eger olmuyosa bir caresine bakalim deseydi
bende ona anlatirdim abla.
habire beni yaralamak icin ugrasiyorlar
dun esime dedim" bak dedim bir gun isten gelince beni evde bulamazsan balkondan asagiya bak dedim"
(7.katta oturuyoruz). mafoldumben

Kız ne var bunda rezil olacak.Daha önce yapmadığın için bilmiyorsun tabi ki çok normal, gerçi göümcenin tarzı da hoş değil ama, oradaki insanlar seni değil onu ayıplamıştır. Senin orada ayıplanacak birşeyin yokki

hayir abla onu bana inat olsun diye yapiyo iyi bilyorum
amac bana kafayi yedirmek.

Demiyor işte, kadın öküz, kıskançlığından yapıyor. Ne olmuş üç senelik evliysen, daha küçücüksün sen. Ne güzel üç sene kocişinle keyfinize baktınız. Dediğin gibi sadece seni yaralamak üzmek için yapıyor. ınsan olsaydı zaten abla gibi davranırdı sana, kıskanç fesat da onun için yapıyor.

annemlere bisey anlatamiyorum, babam sikintiya girince surekli bayiliyo ona bisey olacak diye cok korkuyorum
abla belkide bunlar cok sey deil ama aklima eskiler geliyo
dahada agliyorum.

Onların da derdi o ya, seni üzmek. Senin tedavi için morale ihtiyacın var. Haklısın unutulmuyor, şu anda bile kaynananam ile görümcemin yaptıkları aklıma gelince sinirleniyorum. ınsanın çok canı acıyor. Ama eşin yanında onların ne olduğunu biliyor, ya eşinden onlar gibi olsa idi. Onlar artık kıskançlıklarından çıldırmış nereye saldıracağını bilmiyor.

onlari allaha havale etmekten baska bisey yapamiyorum. icim cok dolu.
ama bir gun patlicam kiyametler kopacak o zaman

kaygana turkiyede ama gorevini gorumcelere devr etti.

Ne olacak armut dibine düşer.... Hiç aldırma takma kafana, kendileri ne halt etmiş sanki. Hayatta yapacak işi gücü yok senle uğraşıyorlar. Sen doğurunca rahatlayacaklar mı? Boyları mı uzayacak? Onlara sadece laf olsun, konuşsunlar... Kafaları basmıyor işte. İyi niyetli olsalar, çocuklar, yaşınız daha küçük gezin tozun hayatınızı yaşayın bir kaç sene derler, ama fesatlık yapacaklar ya.... İstediklerini yapsınlar, allah büyük, onlara öyle bir dert verir ki sen akıllarına bile gelmezsin.

abla neyimi kiskaniyo anlamiyorum. benim onlardan neyim fazla......
artik onlar gibi yapacam kocami doldurup uzerilerine salacam

Gençsin, güzelsin, kocan seni seviyor, bir dediğini iki etmiyor, onların oğlunun parasını yiyorsun.... Şimdi aklıma gelenler bunlar, daha akıllarından kimbilir neler geçiyor. Benim Kaygana açıkça söylemişti yüzüme, siz burada rahat içinde yaşıyorsnuz oğlumun parasını yiyorsun diye, hemde son bir yıla kadar ben hep oğlundan fazla para kazandığım halde oğlunun parası oldu. Hiçbirşey demedim ona, döndüm arkamı gitim o zaman, iyi ki de öyle apmışım, onun seviyesine inmedim.

burası ne be..cadı kazanı heee bütün kızlar burda..

burda da mı dertleşiyosunuz hee edanaz

Benim uğur böcüğüm akasia, dün üzmüşler onu gene, kaygana ve görümceyi anlatıyor, kız bir hafta sonu gidip şu kayganayı haklayalım bari biz, hem stres atarız..

vay kaynana vayy

ne yapmışta üzmüşlerki..
siz devam edin hadi ben okuyup anlamaya çalışayım bu arada

Adam korkmuş artık desene, dinsizin hakkından imansız gelir olmuş.... Rahatladın ama değil mi? Artık gerginlik falan kalmamıştır... Stres bitti, adam korkudan 3,5 atıyor... Oh hayat ne güzel

X