• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cadde'de Tecavüze Uğrayan Kız: Babama Seslenecek Mesafedeydim

SheZofren

.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
6.112
6.886
198
Bağdat Caddesi'nden eve giderken tecavüze uğrayan 19 yaşındaki kız yaşadıklarını anlattı: 'Hiç biriyle beraber oldun mu?' diye sorunca belki bir şey yapmaz diye düşünüp bakire olduğumu söyledim.
fft2mm7570706.jpg

İstanbul’un en işlek semtlerinden Kadıköy Bağdat Caddesi’ndeki tecavüz dehşetiyle ilgilisoruşturma sürüyor. Mağdur üniversite öğrencisi 19 yaşındaki E.F.B.’nin ifadesini alan savcının yakın zamanda iddianameyi tamamlaması bekleniyor. Yaşadığı korkunç olayın etkisinden kurtulamayan ve psikolojik destek alan genç kız, soruşturma kapsamında verdiği ifadede dehşet anlarını anlattı.

24 Ocak günü arkadaşlarıyla Kadıköy’de eğlendikten sonra saat 02.40 sıralarında Bostancı’ya dönen ve evinin sokağında kendisini takip eden Cengiz A.’nın tecavüzüne uğrayan E.F.B., olayın babasına sesleneceği mesafede meydana geldiğini belirtti ve şöyle devam etti:

‘BIÇAĞI DAYAYIP...’

“Takip edildiğimi anlayınca ‘Ne oluyor’ diyerek tepki gösterdim. Ancak bıçağı dayayıp ‘Sesini çıkarma’ dedi. Beni bir aracın arkasına götürdü. ‘Öp beni’ dedi. ‘Ne oluyor’ diyerek tepkimi devam ettirdim. ‘Seni delik deşik ederim’ diyerek beni zorla öpmeye başladı. Elindeki çakıyı gösteriyordu... Zorla evimizin bitişiğindeki apartmanın bahçesine götürdü. Kaç yaşımda olduğumu sordu, 16 dedim. ‘Kaç yaşındasın doğru söyle’ dedi. Gerçek yaşımı söyledim. ‘Hiç biriyle beraber oldun mu?’ diye sorunca belki bir şey yapmaz diye düşünüp bakire olduğumu söyledim. Öpmeye başladı, ardından tecavüz etti. Yalvardım beni bırakması için. Param olup olmadığını sorunca ‘Yok’ dedim. ‘Üzerinde bulursam delik deşik ederim’ deyince 65 liramı verdim. Telefonumu istedi, verince ‘Tamam git’ diyerek beni yolladı. Eve girdiğimde ağlama sesime babam uyandı...”

MOLEKÜLER GENETİK İNCELEME

Habertürk'ten Sedef Şenkal Demir'in haberine göre Savcılık, soruşturmada genç kız ile olay yerinden elde edilen deliller üzerinde yapılacak olan moleküler genetik inceleme sonucunu bekliyor. Raporun ulaşmasının ardından savcılığın saldırgan hakkında ‘cinsel saldırı, bıçaklı tehditve nitelikli yağma’ suçlarından 22.5 yıldan 38 yıla kadar hapis cezası talebiyle iddianamedüzenlemesi bekleniyor.
http://www.posta.com.tr/turkiye/Hab...-seslenecek-mesafedeydim.htm?ArticleID=326339

Bağdat Caddesi'nden eve giderken tecavüze uğrayan 19 yaşındaki kız yaşadıklarını anlattı: 'Hiç biriyle beraber oldun mu?' diye sorunca belki bir şey yapmaz diye düşünüp bakire olduğumu söyledim.
fft2mm7570706.jpg

İstanbul’un en işlek semtlerinden Kadıköy Bağdat Caddesi’ndeki tecavüz dehşetiyle ilgilisoruşturma sürüyor. Mağdur üniversite öğrencisi 19 yaşındaki E.F.B.’nin ifadesini alan savcının yakın zamanda iddianameyi tamamlaması bekleniyor. Yaşadığı korkunç olayın etkisinden kurtulamayan ve psikolojik destek alan genç kız, soruşturma kapsamında verdiği ifadede dehşet anlarını anlattı.

24 Ocak günü arkadaşlarıyla Kadıköy’de eğlendikten sonra saat 02.40 sıralarında Bostancı’ya dönen ve evinin sokağında kendisini takip eden Cengiz A.’nın tecavüzüne uğrayan E.F.B., olayın babasına sesleneceği mesafede meydana geldiğini belirtti ve şöyle devam etti:

‘BIÇAĞI DAYAYIP...’

“Takip edildiğimi anlayınca ‘Ne oluyor’ diyerek tepki gösterdim. Ancak bıçağı dayayıp ‘Sesini çıkarma’ dedi. Beni bir aracın arkasına götürdü. ‘Öp beni’ dedi. ‘Ne oluyor’ diyerek tepkimi devam ettirdim. ‘Seni delik deşik ederim’ diyerek beni zorla öpmeye başladı. Elindeki çakıyı gösteriyordu... Zorla evimizin bitişiğindeki apartmanın bahçesine götürdü. Kaç yaşımda olduğumu sordu, 16 dedim. ‘Kaç yaşındasın doğru söyle’ dedi. Gerçek yaşımı söyledim. ‘Hiç biriyle beraber oldun mu?’ diye sorunca belki bir şey yapmaz diye düşünüp bakire olduğumu söyledim. Öpmeye başladı, ardından tecavüz etti. Yalvardım beni bırakması için. Param olup olmadığını sorunca ‘Yok’ dedim. ‘Üzerinde bulursam delik deşik ederim’ deyince 65 liramı verdim. Telefonumu istedi, verince ‘Tamam git’ diyerek beni yolladı. Eve girdiğimde ağlama sesime babam uyandı...”

MOLEKÜLER GENETİK İNCELEME

Habertürk'ten Sedef Şenkal Demir'in haberine göre Savcılık, soruşturmada genç kız ile olay yerinden elde edilen deliller üzerinde yapılacak olan moleküler genetik inceleme sonucunu bekliyor. Raporun ulaşmasının ardından savcılığın saldırgan hakkında ‘cinsel saldırı, bıçaklı tehditve nitelikli yağma’ suçlarından 22.5 yıldan 38 yıla kadar hapis cezası talebiyle iddianamedüzenlemesi bekleniyor.
http://www.posta.com.tr/turkiye/Hab...-seslenecek-mesafedeydim.htm?ArticleID=326339
bu işte bir iş var yaa çıkar kokusu .. hiç tecavüze uğramış gibi gelmiyor arkasından..yoksa bu sözde delikanlının manitasımı bu kızz.o_Oo_Oo_Oo_O

ben bu kız için sadece tecavüze uğradından değil bir de çeşitli suçlamalara,imalara maruz kalıp çevresinde ki ve zihniyeti bozuk bazı insanların kafasında ki acabaları gidermeye çalışacağı için çok üzülüyorum.zavallı kızcağız hangisi daha zor acaba? tecavüze uğramak mı bırakın erkekleri kadınları bile bu gerçeğe inandırmaya çalışmak mı?

ve bu şerefsiz bu acabalar sayesinde ceza indirimi bile alabilir!

1)Diyelim ki kızın sevgilisi bu çocuk.
Bu durum ona tecavüz etme Hakkı veriyor mu?
2)Diyelim ki kızın hiçbir bağlantısı yok bu adamla. Gece de dışarıdaydı.
Bu durum o adamın kıza tecavüz hakkını veriyor mu?
3) Diyelim Bu kız gazete haberi değil de yakınınız.
Bu durum sizin hemcinsinizi farklı yere koymanıza sebep olur mu?

tecavüze uğradınızmı hiç. kızın yaşadığı şoku ve nasıl bir duygu içinde olduğunu hiç düşündünüzmü. o andan sonraki ruh halinin psikolojisinin nasıl olabileceğini bilebilir misiniz..
herkes o iğrençlikten sonra aynı şekilde tepkimi verir ,yoksa stokcholm sendromumu yaşayabilir,hiç düşündünüzmü.
sadece kıza acaba diyenlere şunu söylüyorum.
hayatınız boyunca ne siz nede yakınlarınız bunu yaşamayın.
hiçbir kadın yaşamasın.

Baba korkusu ile büyüyen hiçbir çocuk
Gecenin bir saati eve gelmez

burada durmuş tecavüzün ne kadar kötü ve olmaması gereken bir durum olduğunu,tecavüze uğrayanın değil tecavüz edenin suçlu olduğunu ve kişi de nasıl bir travma yarattığını anlatmaya çalışıyoruz,inanamıyorum.burası en az 20 yaşında kadınların olduğu bir kadın platformu siyaset bölümü değil mi yani ilkokul sıralarında değiliz.

şu duruma bak.birlikte lanet yağdırmak gerekirken biz tüm çabamızla hala bunu yapıyoruz.offf.

burada durmuş tecavüzün ne kadar kötü ve olmaması gereken bir durum olduğunu,tecavüze uğrayanın değil tecavüz edenin suçlu olduğunu ve kişi de nasıl bir travma yarattığını anlatmaya çalışıyoruz,inanamıyorum.burası en az 20 yaşında kadınların olduğu bir kadın platformu siyaset bölümü değil mi yani ilkokul sıralarında değiliz.

şu duruma bak.birlikte lanet yağdırmak gerekirken biz tüm çabamızla hala bunu yapıyoruz.offf.
bir önceki mesajı oku canım. kızı suçlayanlardan biri. kadın olacak birde

peh,peh,peh başlanmış gene yok tecavüz etme hakkını veriyormu,,yok erkeği haklama girişimleri ,,öyle bir nesil yetişiyorki ben sabahın köründe evden çıkıyorum işe gitmek için o okula giden 12, 13, 14, 15, 16 vs vs o kızları görüyorum vee diyorum bu neee kendi yaşlarındaki erkek almış onu kollarına öpüşmekmi dersin,köşelerde ,bucaklarda sevişmekmi dersin..ve aile evlatlarını okula gidiyor biliyor.kaçıp ,kaçıp parklarda ,deniz kenarlarında cilveleşmekmi dersin..kim suçlu ailemi, o yaşlarda ki kızlarmı, öğretmenlermi, aynı yaşlarda erkeklermi. kimmm....???ben bunları görüyorum kk hatunları 15,16 yaşında bir erkek çocuk hemen ,hemen aynı yaşlarda kızı sıkıştırmış köşede kız eğiliyor kolunun altından geçmeye çalışıyor . bırak diyor sabahın 7/30 işe gidiyorum görüyorum olayı gidiyorum yanlarına ama temkinliyim hayırdır delikanlı ne oluyor burda diyorum. delikanlı beni görünce sıkılıyor ,utanır gibi oluyor peki kız ne yapıyor biliyormusunuz bana sanane be ne karışıyorsun demezmi. bir an afalladım. ama bir o kadarda sinirlendim kıza niye ozaman bırak diye itiyorsun, niye o zaman kollarından kurtulmaya çalışıyorsun neyin cilvesini yapıyorsun sen dedim. istemem yan cebime koy ayaklarımı bunlar dedim. ama o kadar sinirlendimki ha,ha dövecem kızı bu gözler neler görüyor neler öyle bir nesil yetişiyorki sadece ALLAH MUHAFAZA diyorum..

Son düzenleme:
ay aynen ya. bıçak dayalı olsa bu kadar kim cesur davranır kim ne yapabilir. ama yok o bıçak değil hafif kesici cisimdir

Back