- 2 Aralık 2016
- 1.475
- 4.419
-
- Konu Sahibi Suyahapsettim19
1 ay aynı çorabi giyse bir erkek özellikle evi dahil kimse onu bir yere almaz ölü balık gibi kokar kokusu.Kendi kokusundan zehirlenir be1 ay aynı çorabı giyen akrabam var benimyani konu ciddili mi değil mi emin olamadım ama , temizlik en önemli şey ya insanın modunu sıfıra bile çeker de … de si var işte ne desem bilemiyorum .
Yok kiCanım, temiz, bakımlı güzel giyinen adam hangisi?! Bence kaç.
Bizde pek çağırmıyoruz evlere özellikle1 ay aynı çorabi giyse bir erkek özellikle evi dahil kimse onu bir yere almaz ölü balık gibi kokar kokusu.Kendi kokusundan zehirlenir be
Konu sahibinin diğer konularını okudunuz muYok ki
Bünye alışmışsa demek kiBizde pek çağırmıyoruz evlere özellikleöyle kabullenilen bir akraba
Kendi kokusundan zehirlense hala yaşar mı
Gördüm maalesefKonu sahibinin diğer konularını okudunuz mu
Böyle insanların bünyeleri çok kuvvetli oluyorBünye alışmışsa demek kiben onu kapimin önünden bile geçirmem kokulu corapla kimse evime giremez
Bende başak burcuyumBöyle insanların bünyeleri çok kuvvetli oluyorben hem başak burcuyum hem de inaanılmaz koku hassasiyetim var öğürmeli kusmalı
Zaten almayın binaya bile yayılır
Bir başak burcu için hayat cidden çok zorBende başak burcuyumbiri yanimda kokarsa anında hisseder uzaklaşırım kusmaktan nefret ederim ama hepte kusarın
Bir insan neden kendi bakımını yapmaz ki insanlar senin çorabinin kokusunu duymak zorunda mi ya da agzının
40 yasinda gibi gösteriyor, pis bir adam değil, bu aksama kadar rahatsiz eden bir koku olmamisti, sevdim neden bilmiyorum sevdim
Öncelikle 52 yaşında bu kadar atraksiyonlu bir hayat sürdürebildiginiz için si,zleri gönülden tebrik ediyorum. Benim tanıdığım 52 yaşındaki insanlar genelde tansiyon haplarini unutup acillik oluyorlar. Çok titiz bir insan olduğunuz için evet sizin yonlenrirmeniz gerekir. Cacık konusunda haklısınız bari beraber yeseydinizHemen konuya girmek istiyorum kızlar, önce kendimizden bahsediyim.İkinci baharimiz ikimizinde, 52 yasinda yasini göstermeyen bakimli , güzel giyinen, temiz bir adam.Evinde buluşmalarimizda son zamanlarda dikkatimi çeken şey şu oldu, mesela 2 günde bir evde buluşuyoruz diyelim, duş almıyor malum sey öncesi iş bitiyor duş aliyor kiyafetlerini degistiriyor.Ben her seferinde eve girer girmez duşa giriyorum kiyafetlerimi degistiriyorum dişlerimi fırçaliyorum.O yapmiyor ama beni rahatsiz eden bir durum olmamisti taaa ki bu aksama kadar. İki gündür aynı tişort vardı, zaten en fazla iki gün giyer.Bugün üçüncü gün , o izinliydi ben çalisiyordum.Traş falan oldum dedi evet olmuşta, beni aldi eve gectik ama duş almamis aksama kadar kiyafetler aynı, geğirdi sarimsak kokusu geldi, ne yedin dedim cacık dedi, tisortu cikardi ter kokuyor çok rahatsiz oldum ve bu durum yansidi dustu modum o esnada devam edemedim çektim kendimi anladi bozuldu ve ben dile getirmek zorunda kaldim.Çünkü sevgilisiyle buluşacakken insan sarimsak yediyse bi disini fircalar , duş almamis iki kez suya girmek istememiş , hadi almadin be adam bi deodorant sık koltuk altina gercekten bozuldum cunku önemsemedigini dusundum, yada krndni kokmuyor mu saniyor anlamadim ki sonrada keşke belli etmesemiydim dedim cunku baya morali bozuldu ve devam da edemedik yarıda kaldı öyle , bıraktı beni eve gitti.Yüzüne vurmasamiydim ? Ama gercekten etkilendim devam edemedim off ne biliyim kizlar kafama takildi nirmalde temiz bakimli bir adam ama şu işten önce bir duş alır insan dimi ya
Ayy cok canimin sikkin oldugu bi anda okudum su mesaji, iyi geldiigrenc ya sevismeden dusa girmeye usenecek kadar usengecse o isi yapmaya niye usenmiyor? iki gundur kapali kalmis apis arasi kokan seyiyle muhatap olmak zorunda misin?
terbiyesiz adam. sanki sirma saclari var kurutmaya useniyor. alt tarafi suya girecek yalandan orasina burasina iki jel surecek.
Seneye olsun tabii,anca geçer o sarımsak kokusu. Bir de adam genç daha,acele etmesinAileler tanisti , seneye evlilik düşünüyoruz
ben 52 yaşında bi erkeğin hala seks yapabiliyor olmasına şaşırdım
Aileler tanışmış. Bütün mesele o. Adamın evlenmek istemesi ciddi bir kriter sanırım. Ne olursa olsun. Aynı adam olsa da olmasa da.Konu sahinin konularina bakarsaniz eger ayni adamsa turunun son ornegi. Kufur ediyormus,15 gunde bir gorusuyorlarmis, konu sahibinin arkadasi hakkinda garip sorular soruyormus. Eger ayni adamsa cacik yemesine neden takildi anlamadim.
Adamn ailesinden kimse kalmış mı malum adamn yaşa biraz ileri
Midem bulandı bize niye bunu anlattın yaHemen konuya girmek istiyorum kızlar, önce kendimizden bahsediyim.İkinci baharimiz ikimizinde, 52 yasinda yasini göstermeyen bakimli , güzel giyinen, temiz bir adam.Evinde buluşmalarimizda son zamanlarda dikkatimi çeken şey şu oldu, mesela 2 günde bir evde buluşuyoruz diyelim, duş almıyor malum sey öncesi iş bitiyor duş aliyor kiyafetlerini degistiriyor.Ben her seferinde eve girer girmez duşa giriyorum kiyafetlerimi degistiriyorum dişlerimi fırçaliyorum.O yapmiyor ama beni rahatsiz eden bir durum olmamisti taaa ki bu aksama kadar. İki gündür aynı tişort vardı, zaten en fazla iki gün giyer.Bugün üçüncü gün , o izinliydi ben çalisiyordum.Traş falan oldum dedi evet olmuşta, beni aldi eve gectik ama duş almamis aksama kadar kiyafetler aynı, geğirdi sarimsak kokusu geldi, ne yedin dedim cacık dedi, tisortu cikardi ter kokuyor çok rahatsiz oldum ve bu durum yansidi dustu modum o esnada devam edemedim çektim kendimi anladi bozuldu ve ben dile getirmek zorunda kaldim.Çünkü sevgilisiyle buluşacakken insan sarimsak yediyse bi disini fircalar , duş almamis iki kez suya girmek istememiş , hadi almadin be adam bi deodorant sık koltuk altina gercekten bozuldum cunku önemsemedigini dusundum, yada krndni kokmuyor mu saniyor anlamadim ki sonrada keşke belli etmesemiydim dedim cunku baya morali bozuldu ve devam da edemedik yarıda kaldı öyle , bıraktı beni eve gitti.Yüzüne vurmasamiydim ? Ama gercekten etkilendim devam edemedim off ne biliyim kizlar kafama takildi nirmalde temiz bakimli bir adam ama şu işten önce bir duş alır insan dimi ya