çabuk kilo alıp çabuk veriyorum. normal mi?

hypnotica

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
21
0
36
İzmir
slm kızlar, bir sorum olcaktı. ben çabuk kilo alıp verebilen biriyim. şu anda boyum 1.73 kilom 93. ama iki haftadır diyet yapıyorum ve kilomu 99'dan 93'e indirmeyi başardım. :lepi: sadece ekmek ve çikolata yemiyorum ve sebze ağırlıklı besleniyorum. çok fazla da hareket ettiğim söylenemez. su içiyorum ve o elma sirkesi bal karışımından da kullanıyorum. normal değil farkındayım ama düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız iyi olur. teşekkür ettim şimdiden bilmiyorumkismile

ne güzel .çok çabuk verebiliyorsun yanlış mı anladın 2 haftada 6 kilo.Çok güzel
bence kilonu verip az ve sık yiyerek koruyabilirsin sağlıklı beslenerek yani...
bende çok çabuk kilo alırım ama çok çabuk veremem bu konuda çok şanslısın

su mu kaybediyorum, yağ mı kaybediyorum bilmiyorum ama... tartının 6 kilo az gösterdiği kesin. hem farkı hissedebiliyorum göğüslerim küçüldü direk. yüzüm ufaldı. yerimseniben

su mu kaybediyorum, yağ mı kaybediyorum bilmiyorum ama... tartının 6 kilo az gösterdiği kesin. hem farkı hissedebiliyorum göğüslerim küçüldü direk. yüzüm ufaldı. yerimseniben

ekmeği kesmiş ve bol su içiyormuşsun mutlaka yağda kaybetmişsindir.hareket de olursa daha güzel sonuçlarda alırsın inşallah.Kolaygelsin canımopuyorumnanaktan

ekmeği kesmiş ve bol su içiyormuşsun mutlaka yağda kaybetmişsindir.hareket de olursa daha güzel sonuçlarda alırsın inşallah.Kolaygelsin canımopuyorumnanaktan

2 hafta sonra annemin yanına gideceğim. orda ister istemez hareket ediyorum zaten. :) vücudum yenilenicek resmen inşallah teşekkür ettim :) zemuszemus

2 hafta sonra annemin yanına gideceğim. orda ister istemez hareket ediyorum zaten. :) vücudum yenilenicek resmen inşallah teşekkür ettim :) zemuszemus

yalnız dikkat et annelerin yanına gidince hareket arttığı gibi yemek te artarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kızım gelmiş şunuda yapayım yarın gidecek bunuda yesin yanında şunuda götüsün vs vs vs :roflol::roflol:aman dikkat verdiğin kiloyu geri alma

ay yok o da diyette. sık sık konuşuyoruz. :) o yüzden bana yedirmesinin imkanı yok.

Canım çok iyi kilo vermişsin ama hareket etmeden haftada 3 kg. normal değil bence.
Kilon fazla olduğu için 2 kg. normal olabilir ama 3 çok fazla.
Bence çoğunu sudan veya kastan vermişindir.
Ayrıca ekmeği tamamen bırakman yanlış. Esmer ekmek 2-3 dilim yemelisin günde.
Maksat kilo vermek değil sadece, sağlıklı vermek önemli.
Başarılar diliyorum.kaydirigubbakcemile5

iki haftada iyi kilo vermişiniz ama bence sadece yağ değildir o su ve kastan vermiş olmalısınız.hareket ve spor şart zayıflamada yoksa yağdan çok vucut su atıyor.inşallah istediğiniz kiloya inersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…