Kızlar c life kullanmayı düşünüyorum bu ay. Ama aynı zamanda soğan kürü de yapmak istiyorum. Sizce aynı anda kullanılır mı bi zararı ya da yan etkisi olur mu ya da birbirinin etkisini azaltabilir mi? Cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim
Kızlar c life kullanmayı düşünüyorum bu ay. Ama aynı zamanda soğan kürü de yapmak istiyorum. Sizce aynı anda kullanılır mı bi zararı ya da yan etkisi olur mu ya da birbirinin etkisini azaltabilir mi? Cevap verecek olanlara şimdiden teşekkür ederim
C life kullandım ben çok faydalı onu kullanırken soğan suyu kullanırsan yumurtlam olurken soğan suyu ile bunu engelleyebilirsin. İkisinden birini yap ama c life tavsiye ederim hem temizliyor vücudu hem yumurtlamaya yardımcı yanında ovülasyon testi kullanmayıda unutmayıb
C life kullandım ben çok faydalı onu kullanırken soğan suyu kullanırsan yumurtlam olurken soğan suyu ile bunu engelleyebilirsin. İkisinden birini yap ama c life tavsiye ederim hem temizliyor vücudu hem yumurtlamaya yardımcı yanında ovülasyon testi kullanmayıda unutmayıb✔