- 15 Aralık 2022
- 100
- 22
- 27
- Konu Sahibi Lavinyamla
2 ay sonra da çatlatma iğnesiKlomen mi kulandin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ay sonra da çatlatma iğnesiKlomen mi kulandin
Anladim canim hayirlisi olsun2 ay sonra da çatlatma iğnesi
B nde çekildim canım rahim filmi Ocak ayinda bende de tık yok çok kişi kalmış ama rahim filminden sonra onların yalancisiyimKiz o yalan be amaliyat bile oldum o sira rahim filmi cekildi 4 ay oldu tik yok sozde icim temizlendi
Kesinlikle sonuç alan yazssin mutlakaaa iki litre su 40 dakka yuruyebiliyirum bu sıcaklarlaHaberleselim kizlar yuruyusu ve suyu unutmayalim
Klomenke birlikte çatlatma iğnesi vermiyor mu canım doktor bende basliycam tedaviye süreç nasıl ilerliyir merak ediyorum2 ay sonra da çatlatma iğnesi
Açıkçası şöyle oldu ablam klonun kullandı 1 paketiyle hamile kaldı diğer 2 paketini kullandım ben doktor yazmadı aslında daha sonra gittiğim ay doktora demedim sadece geç yumurtlama olduğu için takibe aldı yumurtlama çoğaldığında iğneyi yaptıKlomenke birlikte çatlatma iğnesi vermiyor mu canım doktor bende basliycam tedaviye süreç nasıl ilerliyir merak ediyorum
Anladım canım biraz riskli bı iş yapmissin kiste de dönüşebilir di Allah korusunAçıkçası şöyle oldu ablam klonun kullandı 1 paketiyle hamile kaldı diğer 2 paketini kullandım ben doktor yazmadı aslında daha sonra gittiğim ay doktora demedim sadece geç yumurtlama olduğu için takibe aldı yumurtlama çoğaldığında iğneyi yaptı
Evet yorumlara bakmıştım gördüm korkmuştum çok şükür birşey olmadıAnladım canım biraz riskli bı iş yapmissin kiste de dönüşebilir di Allah korusun
Kiz vala nolcak bilmiyorum denemedik birdey de kalmadiB nde çekildim canım rahim filmi Ocak ayinda bende de tık yok çok kişi kalmış ama rahim filminden sonra onların yalancisiyim
Son 6 gun bakalim nolucak kesinlikle yazalim umut olalim ya su iciliyor evet ama yuruyus cuden zor bu sicakta ya surekli evle ugrasiyorum yuruyus olsun diyeKesinlikle sonuç alan yazssin mutlakaaa iki litre su 40 dakka yuruyebiliyirum bu sıcaklarla
Kullandım hiç bı faydasını görmedimC life macununu kulananlar ne durumdasınız
Hiç sorma ne duysak yapıyoruzKiz vala nolcak bilmiyorum denemedik birdey de kalmadi
Valla zor ama ha gayret diye diye yürüyorum yumurtlasam da bıraksam Adet gününe mi altı gün kaldı cnm hadi inşallah ilk guzel haber senden gelsinSon 6 gun bakalim nolucak kesinlikle yazalim umut olalim ya su iciliyor evet ama yuruyus cuden zor bu sicakta ya surekli evle ugrasiyorum yuruyus olsun diye
Kac ay kulandin canim yuruyuse suya dikat ettin miKullandım hiç bı faydasını görmedim
Simdi de incir kurunu dusunuyorum kiz sen denedin mi hicHiç sorma ne duysak yapıyoruz
Amin canim amin sirasiyla hepimiz guzel haberleri verelim ayn adete kalan gun ama belirti yok kiz sadece kasiklarim agriyor o da adet gunum geldi diye tabi ben duzensiz oluyorum tam 5 gun sonra deniycem tutuyorum kendimi bakalim vala ben belirtilerke takip etim canim yumurtlamayi insalah dogru zaman da biraktim sen ovulasyonla takip ediyosun demiValla zor ama ha gayret diye diye yürüyorum yumurtlasam da bıraksam Adet gününe mi altı gün kaldı cnm hadi inşallah ilk guzel haber senden gelsin
Vala kuzum bende olmadi sayfaya sor bakalim her hangi ciddi rahatsizligin yoksa baslayin diyorlarMerhaba . Ben de kullanmayı düşünüyorum ama yan etkisi oluyor mu acaba bilginiz var mı ?
yani içeriği bitkisel şeyler zaten zannetmiyorum ben de sadece kist oluşturur mu diye aklıma geldi öyleVala kuzum bende olmadi sayfaya sor bakalim her hangi ciddi rahatsizligin yoksa baslayin diyorlar
Evet ettim 3 ayKac ay kulandin canim yuruyuse suya dikat ettin mi