- 1 Eylül 2022
- 961
- 207
- Konu Sahibi Lavinyamla
Rica ederimTeşekkürler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimTeşekkürler canım
3. adet dönemim olacaktı ben hala adet olmadım temmuzun 31inden beri kullanıyorum zaten sıcaklardan dolayı bayağı su içiyorum evde sporda yapıyorum fırsat buldukça akşam yürüyüşte yapıyorum ama tuhaf bir şekilde lekelenme olup ikinci gün duruyor bana ne oldu hiç anlamadım.Kacinci ayin oldu kulaniyorsun
Hala hala neden oldu ki acaba sayfaya dordun mu canim3. adet dönemim olacaktı ben hala adet olmadım temmuzun 31inden beri kullanıyorum zaten sıcaklardan dolayı bayağı su içiyorum evde sporda yapıyorum fırsat buldukça akşam yürüyüşte yapıyorum ama tuhaf bir şekilde lekelenme olup ikinci gün duruyor bana ne oldu hiç anlamadım.
evet sordum tam olarak bi şey diyemiyor yürüyüşle destekleyin diyor zaten benim adetlerim problemliydi 2 ay olunca o kadar çok sevinmiştim ki yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek ne yapacakHala hala neden oldu ki acaba sayfaya dordun mu canim
Kesin haberdar et canim bizi de hormon testi de iste baktir hormonlarinaevet sordum tam olarak bi şey diyemiyor yürüyüşle destekleyin diyor zaten benim adetlerim problemliydi 2 ay olunca o kadar çok sevinmiştim ki yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek ne yapacak
Merhaba macunun faydasını gordunuzmu14.gun yumurtlamayi gordum 2 gun kullanip biraktim suan beklemedeyim
Merhaba macunu kullanmissiniz bir faydasını gordunuzmuYumurtlama dönemimde pembe bir kanama geçirdim, bir hafta sonrası sağ kasık ve bel ağrısı, şuan 5+2 yim. Kesemizi gördük. Şuan göğüs hassasiyeti var ve halsizim onun dışında hiç belirtim yok
Merhaba c life den memnun kaldinizmiYumurtlamadan 2-3 gun sonra kasik ve gogus agrisi basladi suan 12.gundeyiz ara ara giriyor regl gununu beklemedeyim. Darisi basima insallah
Merhqba macunun faydasını gordunuzmuYaaa ne guzel benim de 2. Ayim kulaniyorum ilk ay kistimi kucultu bu ay nolucak bakalim dikat ettin mi canim yuruyuse suya falan yada exstra bisey yaptin mi
Merhaba c lifeden memnun kaldinizmiKızlar merhaba bende c life kullanıcısıyim adetim bugün ile birlikte 3 gün gecikti sabah test yaptım negatif c life gecikme yapmış olabilir mi acaba
6.5 aylık hamileyim, arkadaşıma kalan ilaçları verdiö o da kullandı o da hamile ben kapsül tercih ettimMerhaba macunu kullanmissiniz bir faydasını gordunuzmu
Özel değilse ne probleminiz vardı benim pcos var ondan kalamiyorum hamile6.5 aylık hamileyim, arkadaşıma kalan ilaçları verdiö o da kullandı o da hamile ben kapsül tercih ettim