- 1 Eylül 2022
- 961
- 207
- Konu Sahibi Lavinyamla
Sonuc alan cok insan var amaYok artık inanmıyorum bunlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuc alan cok insan var amaYok artık inanmıyorum bunlara
Bende o umutla aldım ama 4ayda etki etmedi tüpler kapalıymış açar dediler doktor da dediki tıkalı tüpü öyle şeyler açamazSonuc alan cok insan var ama
Evet o dogru vala acilmasi cok zor ben kisten amaliyat oldum rahim filminde o ara cekildi sag tupum 3 defa ilac verilmesine ragmen bile acilmadiBende o umutla aldım ama 4ayda etki etmedi tüpler kapalıymış açar dediler doktor da dediki tıkalı tüpü öyle şeyler açamaz
İşte c life tüpü Açar diye vaat ediyorlar ama satmak için oldugunu düşünüyorum ameliyatla bile açılmayan olgular varEvet o dogru vala acilmasi cok zor ben kisten amaliyat oldum rahim filminde o ara cekildi sag tupum 3 defa ilac verilmesine ragmen bile acilmadi
Peki sizin çocugunuz varmı sol tüp açıksaEvet o dogru vala acilmasi cok zor ben kisten amaliyat oldum rahim filminde o ara cekildi sag tupum 3 defa ilac verilmesine ragmen bile acilmadi
Bakalim bende suan kisti kucultu 3 ay kulancam tup acilma konusunda dediginiz gibi cok zor ya sizin de mi tupleriniz kapali ikisi de mi 1 tanesi mi yoksaİşte c life tüpü Açar diye vaat ediyorlar ama satmak için oldugunu düşünüyorum ameliyatla bile açılmayan olgular var
Ben clife kullandım tüpümün kapalı olduğundan şüphem vardı enfeksiyon oldugum için onlarda merak etmeyin tüpü açar dediler 4ay umutla kullandım olmayınca rahim filmi çekildim 5kez ilaç vermişlerde açılmış yapışma çok fazlaydı doktorda para tuzagi oldugunu söylediBakalim bende suan kisti kucultu 3 ay kulancam tup acilma konusunda dediginiz gibi cok zor ya sizin de mi tupleriniz kapali ikisi de mi 1 tanesi mi yoksa
Benimde öyle oldu o yüzden de geciktiBende yumurtlamayı görene kadar macun bitti
Ben tüpü açar diye hiç duymadım canım yumurtlalari kalitelestiriyo birde hormonları düzenliyo diye duydum ki etki de etti bnm prolaktjnle e2 yüksekti ilk ay kullandım tekrar kan verdim düşmüştü hamilelik oluşmadı tabi henüz ısrarla bırakmadım ama inşallah umutluyumBen clife kullandım tüpümün kapalı olduğundan şüphem vardı enfeksiyon oldugum için onlarda merak etmeyin tüpü açar dediler 4ay umutla kullandım olmayınca rahim filmi çekildim 5kez ilaç vermişlerde açılmış yapışma çok fazlaydı doktorda para tuzagi oldugunu söyledi
Peki rahim filminden sonra gebelik olusmadi mi çok kişi kalmış öyle rahim filminden sonraBen clife kullandım tüpümün kapalı olduğundan şüphem vardı enfeksiyon oldugum için onlarda merak etmeyin tüpü açar dediler 4ay umutla kullandım olmayınca rahim filmi çekildim 5kez ilaç vermişlerde açılmış yapışma çok fazlaydı doktorda para tuzagi oldugunu söyledi
Suan acildi mi tuplerBen clife kullandım tüpümün kapalı olduğundan şüphem vardı enfeksiyon oldugum için onlarda merak etmeyin tüpü açar dediler 4ay umutla kullandım olmayınca rahim filmi çekildim 5kez ilaç vermişlerde açılmış yapışma çok fazlaydı doktorda para tuzagi oldugunu söyledi
Kiz o yalan be amaliyat bile oldum o sira rahim filmi cekildi 4 ay oldu tik yok sozde icim temizlendiPeki rahim filminden sonra gebelik olusmadi mi çok kişi kalmış öyle rahim filminden sonra
Benim de kistimi kucultu bu 2. Ayim bakalim nasil olucak eger adet olursam bende ovulasyinla takip edicem ilk ayin mi macunda canimKızlar son 6 aydır adet düzenim bozulmuştu 60 günde bir ilaçla adet oluyordum zoraki. Bu ay düzenli kullandım c life ovulasyon testiyle takip ederek gerçekten 16.gün yumurtlama gördüm sonrasında 29.günde kendiliğinden adet oldum işe yaramaz sanıyordum ama çok şaşırdım sadece çok fazla ağrım var iki gündür inanılmaz derecede zor geçiyor adetim. Acaba temizledi mi diye düşünmedim değil
Evet canım ilk ayımdıBenim de kistimi kucultu bu 2. Ayim bakalim nasil olucak eger adet olursam bende ovulasyinla takip edicem ilk ayin mi macunda canim
Haberleselim kizlar yuruyusu ve suyu unutmayalimSlm kızlar. Bende bu ay ilk defa kullandım. 9-10 gün falan kullandım. İnanamıuorum ama evlendiğimden beri 35-40 günde adet olan ben. 28. Günde adet oldum. Erken yumurtlamamdan anlamıştım zaten. Gebe kalmadığıma üzüldüm. Ama adetimin düzene girmesine çok sevindim. Bu ay inşallah gebelik haberinide veririz
Devam et bakalim canim insalah guzel sonhclar aliriz yaEvet canım ilk ayımdı
Klomen mi kulandinBenim sadece adetimi düzeltti yine gecikme oldu ama 15 gün yerine 4 5 gün gecikme olmaya başladı doktor tedavisiyle hamile kaldım sonrası