- Konu Sahibi Lavinyamla
Bnde yenı basladım macuna bakalım fayda gorecekmıyım :)Negatif kuzum adet olayim doktora gidicem bu ay da macuna devam edicem bakalim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bnde yenı basladım macuna bakalım fayda gorecekmıyım :)Negatif kuzum adet olayim doktora gidicem bu ay da macuna devam edicem bakalim
Ovulasyonla takip ediyo musun kuzumBnde yenı basladım macuna bakalım fayda gorecekmıyım :)
Helal olsun kiz pes etmeden 3 ay kulandin mi herhangi bi rahatsizligin var miydi nelere dikat ettin macun kulanirken canim3 ay kullanmıştım hamileyim şu
Geç döllenme olabilir mi acaba sen testi tekrarlaAdet olabilsem etcem kuzum gelmiyo ki
Evet polikistik overdim. Bol su içtim sürekli, zaten çalıştığım için sürekli haraket halindeydim kilo da verdim çok şükür olumlu sonuçlandı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHelal olsun kiz pes etmeden 3 ay kulandin mi herhangi bi rahatsizligin var miydi nelere dikat ettin macun kulanirken canim
Yok kiz gecikmenin 4 gunuydu galiba kan verdim igne vurduruyorum simdi bakayim olabilcekmiyim adet sen naptin hic kuzumGeç döllenme olabilir mi acaba sen testi tekrarla
Bende pcosluyum canim basimiz. Belada malesef ovulasyon testi de kulandin miEvet polikistik overdim. Bol su içtim sürekli, zaten çalıştığım için sürekli haraket halindeydim kilo da verdim çok şükür olumlu sonuçlandı. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Yok hiç dikkat etmedim. O ay hiç kafama takmadım bile çalışmaya başladım iyice aklımdan çıkmıştı bi baktım hamileyimBende pcosluyum canim basimiz. Belada malesef ovulasyon testi de kulandin mi
Evet fakat daha btmedi regl. Bittikten snra baslıcam 18. Gün yumurtlama goruyorm ben bakalım değiştircekmiOvulasyonla takip ediyo musun kuzum
Darisi basimiza dualarinda bizleri de eksik etme canimYok hiç dikkat etmedim. O ay hiç kafama takmadım bile çalışmaya başladım iyice aklımdan çıkmıştı bi baktım hamileyim
Su ve yuruyuse cok dikat et kuzum yumurtaliklari harekete gecirdigi icin belki dahaa erken gorursunEvet fakat daha btmedi regl. Bittikten snra baslıcam 18. Gün yumurtlama goruyorm ben bakalım değiştircekmi
Evet kuzum bende de oluyor 2 aydir kulaniyorum sayfaya sordugumda istedigimiz olumlu gelisme dediler yumurtaliklar harekete geciyormusBu arada arkdslar c life 2 gündür kullanmama ragmen ara ara kasıklarıma bıcak saplanmaları gibi acı agrı bseler oluyor geçiyor size olmusmuydu kullananlar??
Aynen bana da ole yazdılar :) fakat genede kısmet işte allah verirse olcak yoksa yok sen 2 aydır kullanmana rağmen daha pozitif görmedn sanırım ben yenı basladım bide benm bir taraf pcos diğer taraf çikolata kstiEvet kuzum bende de oluyor 2 aydir kulaniyorum sayfaya sordugumda istedigimiz olumlu gelisme dediler yumurtaliklar harekete geciyormus
Yaa oyle mi su kistler basa bela ya ayn kuzum 2 aydir kulaniyorum adet olayim doktora gidicem bakalim benim de 2 taragik da pcos amaliyat oldum yine üredi sag tup tikali bende yok yokAynen bana da ole yazdılar :) fakat genede kısmet işte allah verirse olcak yoksa yok sen 2 aydır kullanmana rağmen daha pozitif görmedn sanırım ben yenı basladım bide benm bir taraf pcos diğer taraf çikolata ksti
Benimde adet günüm pazartesi bakalım bekliyorum hiç belirti yok tabi arada sol kasigim da çekilme gibi biseyler oldu memlekete geldim anneme canımYok kiz gecikmenin 4 gunuydu galiba kan verdim igne vurduruyorum simdi bakayim olabilcekmiyim adet sen naptin hic kuzum
Kafa dagitmis olursun vala en guzelini yaptin belki annenin yanina gitmen ugur getirir haber ver kuzum bekliyorumBenimde adet günüm pazartesi bakalım bekliyorum hiç belirti yok tabi arada sol kasigim da çekilme gibi biseyler oldu memlekete geldim anneme canım
Ay inşallah canım ama hiç öyle bi his yok içimdeKafa dagitmis olursun vala en guzelini yaptin belki annenin yanina gitmen ugur getirir haber ver kuzum bekliyorum
Kiz oyle deme yarin dene bakalimAy inşallah canım ama hiç öyle bi his yok içimde