- 14 Mayıs 2023
- 468
- 215
- 27
- Konu Sahibi Lavinyamla
Kızlar c life kullandıktan sonra sarı su gibi akıntısı olan oldu mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bende hic olmadi sayfaya sordun muKızlar c life kullandıktan sonra sarı su gibi akıntısı olan oldu mu ?
Yaaa oyle mi ee devam et dediler miÇatlama dönemi öncesi ya da enfeksiyon diyorlar
İnanır mısın kist ağrım çoktu bugün baya akıntım oldu ağrılarım da dindi umarım ondandırYaaa oyle mi ee devam et dediler mi
Ay insalah kesin haberdar et canim sonucundan ovulasyonla da takip ediyosun demiİnanır mısın kist ağrım çoktu bugün baya akıntım oldu ağrılarım da dindi umarım ondandır
Ediyorum ediyorum daha pik değil 12. GünümdeyimAy insalah kesin haberdar et canim sonucundan ovulasyonla da takip ediyosun demi
Ay hadi hayirlisi kuzum haberdar etEdiyorum ediyorum daha pik değil 12. Günümdeyim
Yaptım daynamadim bende canm kocaman negatif bugün adet günüm olmadım hala bakalimKiz oyle deme yarin dene bakalim
Bende olmadı canım kistten dolayı mı acaba c life enfeksiyonu da engelliyo diye biliyorumKızlar c life kullandıktan sonra sarı su gibi akıntısı olan oldu mu ?
3 ay kullandım bir ay ara verdim tekrar geçen ay kullandım canım beklwmedeyim çok hamile kalqn var ama ben kalamadm henüz umarım sana vesile olurkızlaar pcoslyum c lige macun önerdiler hamile kalmak istiyorum olumlu yanıt alan var mı ne yapmam lazım yardım eder misiniz
Belki gec dolenme olur kuzum bi kac gun sonra testi tekrarla bakalim of ya napcaz boyleYaptım daynamadim bende canm kocaman negatif bugün adet günüm olmadım hala bakalim
Vala kuzum bende pcosluyum 2 ay kulandim sadece kistimi kucultu aimdi 3 ayimi kulancam adet olmayi bekliyorum ovulasyonla takip edicem sende bi sans ver bakalim belki sende ise yaradikızlaar pcoslyum c lige macun önerdiler hamile kalmak istiyorum olumlu yanıt alan var mı ne yapmam lazım yardım eder misiniz
Bende olmadı canım kistten dolayı mı acaba c life enfeksiyonu da engelliyo diye
Bende olmadı canım kistten dolayı mı acaba c life enfeksiyonu da engelliyo diye biliyorum
Bu sefer de şeffafa döndü inşallah içimi temizliyordurAy hadi hayirlisi kuzum haberdar et
Yarına olurum canım ben umudum yok İstanbul'a döneyim doktora gideceğim bakalım bende iyi bir doktor önerisi aldım nasip artık her yolu deniyoruzBelki gec dolenme olur kuzum bi kac gun sonra testi tekrarla bakalim of ya napcaz boyle
İnşallah canım rabbim tez vakitte kucaklarimizi doldursun inşallah . Hiç baktirmadim ona da bir baktirayimKızlar birbirimize dua edelim belki birbirimize vesile oluruz Rabbim dualarımızı kabul eder D vitamini de çok önemli ona da bir baktırın
Ederim tabiki vala her aklima geldikce tum anne olmak isteyen adaylar duam da sizlerde bizi eksik etmeyin kizlar olumlu sonuc alan haber versin birbirmize umut olalimKızlar birbirimize dua edelim belki birbirimize vesile oluruz Rabbim dualarımızı kabul eder D vitamini de çok önemli ona da bir baktırın
Yeterki umudunu yitirme kuzum herseyin vakti gelismelerden haberdar et bizi deYarına olurum canım ben umudum yok İstanbul'a döneyim doktora gideceğim bakalım bende iyi bir doktor önerisi aldım nasip artık her yolu deniyoruz