Adetimin ilk günü başladım kullanıma canım yumurtlamayi görünce 3 gün daha kullanmamı istediler sonra adet ile tekrardan başladım 3 ay kullandim bu şekilde canım. Oradaki çalışanlar sağolsunlar çok yardımcı oldular yazarsan çok detaylı ilgilenirler sanada canım. İnşallah sanada faydası olur Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım akşam 1 kaşık sabah 1 kaşık mı kullandın nasıl yaptınAdetimin ilk günü başladım kullanıma canım yumurtlamayi görünce 3 gün daha kullanmamı istediler sonra adet ile tekrardan başladım 3 ay kullandim bu şekilde canım. Oradaki çalışanlar sağolsunlar çok yardımcı oldular yazarsan çok detaylı ilgilenirler sanada canım. İnşallah sanada faydası olur Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
evet canım sabah ve akşam 1 kaşık aldımCanım akşam 1 kaşık sabah 1 kaşık mı kullandın nasıl yaptın
Tamam çok sağolevet canım sabah ve akşam 1 kaşık aldım
Bu arada içince bel ağrın oldu mu hiç belim çok ağırıyor ??evet canım sabah ve akşam 1 kaşık aldım
kasık ağrısı bel ağrısı olmuştu canım bide akıntı baya olmuştu o zaman sormuştum bende yumurtalıklar için güzel bir şeymiş hareketlendiğini söylemişlerdi gerçekten de öyleydi clife kullanana kadar ben yumurtladığımı hissetmiyordumBu arada içince bel ağrın oldu mu hiç belim çok ağırıyor ??
Tamam canım sağolkasık ağrısı bel ağrısı olmuştu canım bide akıntı baya olmuştu o zaman sormuştum bende yumurtalıklar için güzel bir şeymiş hareketlendiğini söylemişlerdi gerçekten de öyleydi clife kullanana kadar ben yumurtladığımı hissetmiyordum
Merhaba c life kullanmissiniz bir faydasini gordunuzmu bende almayı dusunuyorumdaYumurtlama zamaniniza gore degisir
Benim dongum 25 gun yumurtlamam 10.gundu
10 gun kullandigim icin 1 kutu 2 ay gidiyordu
Merhaba c life macun alıp kullandinizmiPcos var hormonlar falan herşey normal C life almak istiyorum alan sonuç alan var mı tereddütte kaldım alan varsa nasıl kullandınız nasıl süreç nasıl ilerledi gebe kalan var mı 1 kutusu ne kadar süre gidiyor bilgisi olan yazabilir mi ??
Merhaba c life macun alPcos var hormonlar falan herşey normal C life almak istiyorum alan sonuç alan var mı tereddütte kaldım alan varsa nasıl kullandınız nasıl süreç nasıl ilerledi gebe kalan var mı 1 kutusu ne kadar süre gidiyor bilgisi olan yazabilir mi ??
Merhaba hamilelik icinmi c life kullanmıştıniz1 kavanoz yaklaşık 2 adet dönemi yetti bana.
Hormonlarım bozuktu Clife ile düzelttim.
Onu yediğimden beri 28 günde bir adet oldum.
Sadece adetin 3.günü başlayıp yumurtlamaya kadar tüketince ikinci aya biraz kalıyor tam yumurtlamaya yetişmeyebiliyor. Haberiniz olsun.
Faydasi illaki olmustur ama bariz bi yararini gordum diyememMerhaba c life kullanmissiniz bir faydasini gordunuzmu bende almayı dusunuyorumda
Evet ama hamile kalamadımMerhaba c life macun al
Merhaba hamilelik icinmi c life kullanmıştıniz
Merhaba ben görmedim bi faydasını erken yunurtlama gördüm zamanında adet oldum ama gebelik oluşmadıMerhaba c life kullanmissiniz bir faydasini gordunuzmu bende almayı dusunuyorumda
Kac kavanoz kullandiniz?Merhaba ben görmedim bi faydasını erken yunurtlama gördüm zamanında adet oldum ama gebelik oluşmadı
Erken menopoz tanısı ile c life kullanıyorum menopoz degerlerimde düşüş oldu adet gördüm bu ay çok şükür ben memnun kaldimPcos var hormonlar falan herşey normal C life almak istiyorum alan sonuç alan var mı tereddütte kaldım alan varsa nasıl kullandınız nasıl süreç nasıl ilerledi gebe kalan var mı 1 kutusu ne kadar süre gidiyor bilgisi olan yazabilir mi ??