C life macunu kullananlar acil bakabilir mi ??

Canım akşam 1 kaşık sabah 1 kaşık mı kullandın nasıl yaptın

Bu arada içince bel ağrın oldu mu hiç belim çok ağırıyor ??
kasık ağrısı bel ağrısı olmuştu canım bide akıntı baya olmuştu o zaman sormuştum bende yumurtalıklar için güzel bir şeymiş hareketlendiğini söylemişlerdi gerçekten de öyleydi clife kullanana kadar ben yumurtladığımı hissetmiyordum

Tamam canım sağol

Merhaba c life macun alıp kullandinizmi

Merhaba c life macun al
Merhaba hamilelik icinmi c life kullanmıştıniz

Erken menopoz tanısı ile c life kullanıyorum menopoz degerlerimde düşüş oldu adet gördüm bu ay çok şükür ben memnun kaldim

Merhaba sevgili anne adayları ben de c life hikayemi anlatmak istiyorum ben 2 yol boyunca doktor doktor gezdim bana Amh düşüklüğü var diye çocuğunun olması biraz zor dedi aşırı telaşlandırdı doktorlar beni bir tüp bebek denemem oldu tuttu ama değerlerim gittikçe düştüğü için maalesef düşük oldu. Sonrasında bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine C life aldım 8 ay boyunca düzenli bir şekilde kullandım ama yürüyüş yapmıyordum ve tavsiye edilen miktarda su içmiyordum son 3 ay bunları da düzenli uygulayınca Allah’a şükür hamile kaldım şimdi kızım 2.5 yaşında şimdi ikinci çocuk için tekrar sipariş ettim inşallah tekrar nasip olur. İsteyen herkese de nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…