- 23 Kasım 2022
- 305
- 53
- 22
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kullandim tesadufmudur bilmem kullandigim ay kutu bitmeden hamile kaldim suan oglum 13 aylikPcos var hormonlar falan herşey normal C life almak istiyorum alan sonuç alan var mı tereddütte kaldım alan varsa nasıl kullandınız nasıl süreç nasıl ilerledi gebe kalan var mı 1 kutusu ne kadar süre gidiyor bilgisi olan yazabilir mi ??
Yumurtlama zamaniniza gore degisirPcos var hormonlar falan herşey normal C life almak istiyorum alan sonuç alan var mı tereddütte kaldım alan varsa nasıl kullandınız nasıl süreç nasıl ilerledi gebe kalan var mı 1 kutusu ne kadar süre gidiyor bilgisi olan yazabilir mi ??
NAsıl kullandın sabah akşam aç tok adetken mi başladın naısl oldu anlatırmısın hayırlı evlat olsun inşallahBen kullandim tesadufmudur bilmem kullandigim ay kutu bitmeden hamile kaldim suan oglum 13 aylik
21. Gün oluyo genelde yumurtlamam nasıl kullandın sen sonuç alabildin miYumurtlama zamaniniza gore degisir
Benim dongum 25 gun yumurtlamam 10.gundu
10 gun kullandigim icin 1 kutu 2 ay gidiyordu
Onu hic hatirlamiyorum ya sabah aksam ac kullandim galiba cokta duzenli kullanmamistim zaten adet sonrasi baslamistimNAsıl kullandın sabah akşam aç tok adetken mi başladın naısl oldu anlatırmısın hayırlı evlat olsun inşallah
Kesinlikle öyle gerçekten ben adetim bitmek üzere ben birdaha ki adeti mi bekleyeyim yoksa kullanmaya başlayayaılmBen kullandığım ay kutu bitmeden hamile kaldım 2.5 aylık hamileyim. Sabah akşam içiyordum adetin ilk gününden başlayıp yumurtlama gördüğüm ilk güne kadar. 1 kutunun ne kadar gittiği senin yumurtlama gününr göre değişiyor meseka ben 11. Günümde yumurtlama gördüm ve bıraktım bana yüksek ihtimalle 2 ay yeterdi. Ama sen 21z günde yumurtlama görüyorsan büyük ihtimalle 1 kutusu sana 1 ay yeter ancak . Tabii ki herşey vesile rabbim vermediği sürece ilaç tedavi fasa fiso ama işte vesile
Malesef alamadim ama ben pco degilim pcolarda daha etkili diye biliyorum21. Gün oluyo genelde yumurtlamam nasıl kullandın sen sonuç alabildin mi
1 kavanoz yaklaşık 2 adet dönemi yetti bana.Pcos var hormonlar falan herşey normal C life almak istiyorum alan sonuç alan var mı tereddütte kaldım alan varsa nasıl kullandınız nasıl süreç nasıl ilerledi gebe kalan var mı 1 kutusu ne kadar süre gidiyor bilgisi olan yazabilir mi ??
Kesinliklr bekleKesinlikle öyle gerçekten ben adetim bitmek üzere ben birdaha ki adeti mi bekleyeyim yoksa kullanmaya başlayayaılm
Gebelik takviminizi gördüm ve aşşşıırı mutlu oldum çok şükúr güzel günleriniz gelicek bana umut oldunuz dua edin olur mu?1 kavanoz yaklaşık 2 adet dönemi yetti bana.
Hormonlarım bozuktu Clife ile düzelttim.
Onu yediğimden beri 28 günde bir adet oldum.
Sadece adetin 3.günü başlayıp yumurtlamaya kadar tüketince ikinci aya biraz kalıyor tam yumurtlamaya yetişmeyebiliyor. Haberiniz olsun.
Teşekkür ediyorum inşaAllah en kısa zamanda size ve buradaki tüm arkadaşlarıma olsun fakat benim Clife ile olmadıGebelik takviminizi gördüm ve aşşşıırı mutlu oldum çok şükúr güzel günleriniz gelicek bana umut oldunuz dua edin olur mu?
Peki bunu nerde saklamak gerekiyor buzdolabında falan mı1 kavanoz yaklaşık 2 adet dönemi yetti bana.
Hormonlarım bozuktu Clife ile düzelttim.
Onu yediğimden beri 28 günde bir adet oldum.
Sadece adetin 3.günü başlayıp yumurtlamaya kadar tüketince ikinci aya biraz kalıyor tam yumurtlamaya yetişmeyebiliyor. Haberiniz olsun.
Allah razı olsun herkese nasip olsun insallah, tedavi görmediniz degil mi?Teşekkür ediyorum inşaAllah en kısa zamanda size ve buradaki tüm arkadaşlarıma olsun fakat benim Clife ile olmadı
Ama bugüne gelmemde etkisi çok büyük
Femara ile hamile kaldım. Ama öncesinde birçok şey yaptım çok uzun bir süreçti.Allah razı olsun herkese nasip olsun insallah, tedavi görmediniz degil mi?
Valla ben kışın kullandım. Aralık ve Ocak ayında. Buzdolabına gerek duymadım ama serin bir yerde saklamakta fayda var. Bence buzdolabı olmaz çünkü ballı bir macun. Dolap iyi gelmez sanki ama üreticisine sorun isterseniz.Peki bunu nerde saklamak gerekiyor buzdolabında falan mı
Nasıl kullandın adetin kaçıncı günü başladın inşallah banada çeşitle olur bende gebe kalırımbende clife vesilesiyle hamile kalanlardanım pko değildim ama çevremde pko olup hamile kalanlar tavsiye etmişlerdi bende çevremde herkese tavsiye ediyorum