Sen bilirsin canim hakkinda hayırlısı olsun inşalalhOcalh sordum o bayan yazdı ki
İlaçlarla birlikte kullanabilirsiniz
Ama emin olamadım doktora sorucam
2 gündür kullanmadım macunu
zaten femara ile takviye ilaç yumurta geliştirip büyütüyor , çok yüklenmiyim
Sen bilirsin canim hakkinda hayırlısı olsun inşalalh
Aaa ben de ilk eczaneden bunu almıştım sonra değiştirdim promotil women aldım.ikisini de yine burdaki arkadaşlardan duymuştum.promotil bitince omepayi alicam bende. Tavsiyelerin teskkurler canimMerhaba canım doktor omePa-Q10 diye bi ilaç verdi altta paylaştım içersinde hem omega-3 hemde koenzim Q10 var bunlar yumurtanın kalitesini arttırır dedi bide dünya sağlık örgütünden onaylı bi ürünmüş
Biraz pahalı ben eczaneden 150 liraya aldım ama internette daha uygun
Olsun her ay kullanmıyoruz sağlığımız için değer inşallah şifasını görelimde
Eki Görüntüle 2594844
Aaa ben de ilk eczaneden bunu almıştım sonra değiştirdim promotil women aldım.ikisini de yine burdaki arkadaşlardan duymuştum.promotil bitince omepayi alicam bende. Tavsiyelerin teskkurler canim
Çok heyecanliyim çok güzel şeyler okudum clife hakkında. Bizlere umut olacak. Müjdeli haberler gelecek hissediyorum. Nerden alabiliriz canım bu macunu.bana aşamalarıyla anlatır mısın.nasil ve nerden alıcaz,nasıl kullanıcaz.Rica ederim kuzumpromotili biliyorum bunu bilmiyodum doktorun vermesiyle öğrendim inşallah faydasını görürüz
Ben ilk defa başladım kendim için takviyeye
Sadece c life macun kullanıyodum
Çok heyecanliyim çok güzel şeyler okudum clife hakkında. Bizlere umut olacak. Müjdeli haberler gelecek hissediyorum. Nerden alabiliriz canım bu macunu.bana aşamalarıyla anlatır mısın.nasil ve nerden alıcaz,nasıl kullanıcaz.
Allah senden razı olsun canım. Ben siparişi verdim çok heycanliyimTabi canım ben üreticisiyle çok yazıştım ayrıntılarını öğrendim instagramda sayfası var ben ordan baktım whatsap numarası var ordan ona yazıyosun sitenin linkini yolluyo sana sonra sitesinden sipariş veriyosun
Küçük pembe kavanoz ped kutuda 250 gram yanında küçük tahta kaşığını yolluyolar 75 tl
Adetinin ilk günü kullanmaya başlıyosun
Aynı zamanda ovulasyon testini de kullanman lazım ki yumurtlama gününü bilesin diye çünkü yumurtlama zamanı macun bırakılıyo
Yani adetin ilk günü başlıyosun ovu testte pik gördükten 2 gün sonra bırakıyosun (yumurtlamaya kadar sadece)
Her sabah ve akşam aç karnına yemekten 10-15 dk önce taht kaşığıyla 1 çay kaşığı yiyosun üstüne bol su içiyosun bunu kullanırken gün içersinde bol bol su içmen lazım bide yürüyüş gerekiyomuş ben yürüyüş yapamadım bu havada imkan yok zaten ona da karın egzersizi demişti günde yarım saat eğer yürüyüş yapılmayacaksa...şahsen ben onu da yapmadım gün boyu zaten hareket halindeyimyani günde en az 2 litre su ile egzersizle beraber etkisi artıyomuş. Ben 2 ay kullandım bu 3.ayım bu ay sadece 2 gün yedim bıraktım çünkü yumurta takibine başladım femara ve takviye kullandığım için macunu kullanmıyım dedim
İnşallah hayırlara vesile olur canım senin için de... Ben şimdi Allah'ın izniyle femaraya umut bağladım nasip bakalım
Allah senden razı olsun canım. Ben siparişi verdim çok heycanliyimbu ay geçti artık.ama önümüzdeki reglide başlıcam ve aynı zamanda yumurta takibi yaptıracam.ovulasyon testim de var. Bakalım neler olacak gelişmeleri yazarım. Inşallah Rabbim sana,bana ve bütün evlat isteyenlere çok aratmadan sağlıklı evlatlar nasip eder. Burdan gelişmeleri paylaşalım bakalım yumurta gelişimi ve sayisi nasıl olacak.ben çok umutluyum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım bisey sorcam burdan birini nasıl takip ediyoruz benim de durumunu merak ettiğim arkadaşlar var.onlari takip etmek istiyorum.pek beceremiyorum şu kadinlar kulübünüSendende razı olsun canım benim şifâ olsun yarasın inşallahaklına takılan bişey olursa sorabilirsin bu arada bütün duaların için AMİİİİİİN
İnşallah bunlar hamile kalmamıza vesile olur♥
Canım bisey sorcam burdan birini nasıl takip ediyoruz benim de durumunu merak ettiğim arkadaşlar var.onlari takip etmek istiyorum.pek beceremiyorum şu kadinlar kulübünü
Ayy bende yeni gordum bu macunu. Acaba agnucaston bitkisel ilacinin bal karisimimi bu macun. Bilen varmi acaba?..Profilinde izle 'yi tıklayınca takip etmiş oluyosun kuzumo kişinin durumuna bakmak isteyince kendi profiline girip "Takip ettiğim üyeler" yazan yere tıklıyosun o kişiler karşına çıkıyor ama onlar bişey paylaştıklarında sana yorum gelmiyo malesef
Ayy bende yeni gordum bu macunu. Acaba agnucaston bitkisel ilacinin bal karisimimi bu macun. Bilen varmi acaba?..
Ayg ne guzel. Hayirli olsun canim. Darisi bize inşallahMerhaba bende 2 aydır kullanıyordu bu ay adetimin birinci günü ama gebelik testi Hamile olduğumu gösteriyor dün test yapmıştım çok silikti bu gün farklı markayla yaptım oda biraz daha belirgin ama silik çizgi çıktı sanırım yeni gebelik oluşuyor bende Rabbimin izniyle işe yaradı gibi sizlere de inşallah yarar
İnşaallah canım şu Mübarek üç Ayların başlarında Rabbim İsteyen herkese nasip etsin İnşaallahAyg ne guzel. Hayirli olsun canim. Darisi bize inşallah
Bende kullaniyorum arti 7 ilac dahaMerhaba canım doktor omePa-Q10 diye bi ilaç verdi altta paylaştım içersinde hem omega-3 hemde koenzim Q10 var bunlar yumurtanın kalitesini arttırır dedi bide dünya sağlık örgütünden onaylı bi ürünmüş
Biraz pahalı ben eczaneden 150 liraya aldım ama internette daha uygun
Olsun her ay kullanmıyoruz sağlığımız için değer inşallah şifasını görelimde
Eki Görüntüle 2594844
Bende kullaniyorum arti 7 ilac daha
Merhaba ben üç buçuk yıllık evliyim hiç bir sorun olmamasına rağmen hamile kalamıyorum. Bir kez aşılama yaptırdım tutmadı ondan sonra adetimin günü 45 güne çıktıPsikolojik olarakda cok etkilendiğim içinde şuan tedavi görmüyorum nette c life diye bir bitkisel macun gördüm kullanıp faydasını gören varmı acaba yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler ..
[/QU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?