- 22 Mart 2016
- 1.592
- 1.238
- 133
Kaşıklı olanı tercih edin. Dışarda da rahat kullanılıyor. 0.01 amh la tedaviyi bırak dedikleri aşamada tüp bebekle ikiz gebelik olan ve sağlıkla çocuklarını doğuranı biliyorum. Kim sizi tedaviye kabul etmedi?Bu arada amh 0.01 olmasina ragmen hamile kaldim kalp durmasi sonucu kurtaj oldum. Fakat tup bebek bile yapilamaz denilerek kapi disari edilmistim.
Sizin gibi hastalarda macun ve kürler diğer infertilte sorunlarına göre daha yararlı oluyor. Laboratuvar değerlerinizle normal gebelik zor, tıbben drlar öyle söylüyor. Tüp bebekte bile tedaviyi bırak diyen dr olabiliyor. Ama tıpta da senin çocuğun olmaz diyen drlar dan sonra gebelikler elde edeni görüyoruz. Maalesef öyle lakayt drlar oluyor. Bahsettiğiniz hastanedekiler asistan hekimdir. Kürleri gebelik şüphesi varken uygulamayın. Bence vakit kaybetmeden iyi bir laboratuvarı ve ekibi olan tüp bebek merkezine gidin.Bu arada bana hic bir tedavi yapmadilar ki. Kime gitsem cocuk istiyosan bi tup bebege git bakalim ama sanmiyorum diyip sutladilar cok kizgibim cok ne biliyim burda okuyorum kimine ilac vermisler kimine yumurta takibi yapmislar. Benim hamilelik oncesi gittiklerim kimi yumurtaliklarin zayif diyordu kimi doktorda 2 bi yerde 2 bi yerde var gayet iyi diyordu kime inanacagimi sasirdim. Kurtaj sonrasida bi dr eger cocuk.iatemiyosan korun dedi bir digeri kim dedi sana erken menopoz.dedi. bende bunlar hazir boyle konusuyor. Bir de macunla sansimi deniyim dedim.
Benim de amh düşük 0.91 gittigim doktor asla hamile kalamazsin demisti bana yikilmistik o gunu hic unutmuyorum .Sizin gibi hastalarda macun ve kürler diğer infertilte sorunlarına göre daha yararlı oluyor. Laboratuvar değerlerinizle normal gebelik zor, tıbben drlar öyle söylüyor. Tüp bebekte bile tedaviyi bırak diyen dr olabiliyor. Ama tıpta da senin çocuğun olmaz diyen drlar dan sonra gebelikler elde edeni görüyoruz. Maalesef öyle lakayt drlar oluyor. Bahsettiğiniz hastanedekiler asistan hekimdir. Kürleri gebelik şüphesi varken uygulamayın. Bence vakit kaybetmeden iyi bir laboratuvarı ve ekibi olan tüp bebek merkezine gidin.
Bi doktor bunu nasil söyleyebilir ya . ALLAH bagislasin evladini sizeHaklisiniz aslinda tek basima cabalarimin bos oldugunun bende farkindayim. Ama sanki su an bir kabullenememe durumum var. Aslinda o laflari duyana kadar cocuk dusunmuyordum. Ama simdi inatmis gibi kizim ve esim basta olmak uzere herkes uzerime uzerime geliyorlar. Bu son gittigim dr dan alacagim bilgilere gore esimle oturup konusucam. Eger doktor tup bebekle deneyebilirsin derse esimde kabul ederse tamam. Yok tam tersi etmezse artik benim elimden birsey gelmiyo maalesef. 1.5 yildir butun stresini ceremesini ben cekiyorum. Bu zmaan kadar muayene ol cik hersey yolunda saniyordum. Cahilde degilim ama boyle hormonlardi oy du buydu bilmiyordum bile. Inanin ne drlar var. Bana cocugum olup olmadigini ve cinsiyetini sordu. Bende kizim var dedim 9 yasinda o zmaan kizini erken evlendirebilmen gerekebilir dedi. Cunku anneden kalitsaldir cocuga da gecer senden 5 til onceye kayar bu durum erken evlendir dedi. Allah la ilahe illallah ne diyim ben simdi buna bu dr da bahcelievler devlet hastanesinden.
Insalllajh cok tesekkur ederim . Ben evlenmeden once ne bilirsim kan degerlerinin gebelikle ilgisi oldugunu .hatta tup bebek asilama hic ihtimal vermiyordum boyle biseye ama o ihtimal de gelip beni bulduAllahimmmm insaallah yavrunu alirsin insaallah bir an once saglikli sihhatli kucagina. Rabbim aratmasin.
Annenizin menapoz yasi da erken oldu . Hic belli olmaz o isler simdiden bence boyle dusunup strese sokma vucudunuAminnnn cok sagolun. Bu laflarin uzerine avaz avaz agladigimi bilirim. Hani bana diyebilir ki eger gec evlenirse yumurtalarini dondurun falan sen doktorsun doktorrr. Hic bilmiyorum ne yapicam yavrumun durumunu zaman gostericek. Allah buyuk
Allah razi olsunDegeriniz cok dusuk degil elhamdulillah ben ianniyorum bize guzel haber vericeksiniz sizdogal yoldan ugrasmadan. Dualarimda olucaksiniz
Macunun sayfasinda cok olumlu donusler var bakalim hayirlisi olur insallahhhhBence de dr larda bir yere kadar hepimiz kuluz. Allah ol der olur. 1 hafta sonra dr a gidiyim eger yumurtalarim guzel duzgun gorunuyorsa valla bir kezde macun alip deniycem. Allah buyukk nolur nolmaz.
Cok tesekkur ederim Allah razi olsunBaslayin. Hayirli haberlerle donun insaallah. Bol bol dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?