• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık C life macun kullanıpta hamile kalan var mı acaba ??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Masallah ya gercekten cok sevindim senin adina insallah saglikla devam eder♥🤗benim de amh 0.91 . 2 asilama denedim bugun olumsuz sonuc aldim . Ve bu macundan siparis ettimm sifa Allahtan artik . Ya cok sevindim gercekten o iki cizgi bile cok umut vrici geliyor bana♥♥hayatimda hoc iki cizgi gormedim😃🤣
Babaannem olsunda ölsün derdi. Tek hamile kalabildiğini bil de düşük yapınca kahretme kendini en azından hamile kalabiliyprmuşum diye sevin şükret derdi. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Hiç inancım yoktu ama ikinci ayı bile beklemedi kullandığım ay yarısında sonuç verdi komşumda öyle gebe kaldı ama düşükle sonuçlandı

Babaannem olsunda ölsün derdi. Tek hamile kalabildiğini bil de düşük yapınca kahretme kendini en azından hamile kalabiliyprmuşum diye sevin şükret derdi. Rabbim isteyen herkese versin inşallah. Hiç inancım yoktu ama ikinci ayı bile beklemedi kullandığım ay yarısında sonuç verdi komşumda öyle gebe kaldı ama düşükle sonuçlandı
Benim de iste hic dusugum falan olmadi tutmuyor napaeaak yapalom tutmuyor . Bilmiyorum bakalim herkeste ayni etkiyi gostermeyebilir belki bana yaramaz bilemem ama inanarak dualarla kullanicam insallah faydasini gorurum . Zaten sabahin korunden beri sanci ile uyandim ölüyorum

Benim de iste hic dusugum falan olmadi tutmuyor napaeaak yapalom tutmuyor . Bilmiyorum bakalim herkeste ayni etkiyi gostermeyebilir belki bana yaramaz bilemem ama inanarak dualarla kullanicam insallah faydasini gorurum . Zaten sabahin korunden beri sanci ile uyandim ölüyorum
Bol yürüyüş yap ben su ve yürüyüş yaptım bol onun dısında hiç bieye gerek Allah hayırlı haberlerini duyursun inşallah 🙏

Valla betam 150 4 haftalık 😥😍 kızlar gördüğüm herkese söylüycem valla bu macunu düzenli bile kullanmadım Rabbim hepinize versin inşallah. Hayırlı haberlerinizi duyursun Allah saçma sapan otlar alıp her ay birini kullanacağınıza bunu içinde hepsi var bunu deneyin bence Bi ağlayıp Bi gülüyorum daha geçen hafta olsa karnıma sarılırım gece gündüz demiştim 😥

Valla betam 150 4 haftalık 😥😍 kızlar gördüğüm herkese söylüycem valla bu macunu düzenli bile kullanmadım Rabbim hepinize versin inşallah. Hayırlı haberlerinizi duyursun Allah saçma sapan otlar alıp her ay birini kullanacağınıza bunu içinde hepsi var bunu deneyin bence Bi ağlayıp Bi gülüyorum daha geçen hafta olsa karnıma sarılırım gece gündüz demiştim 😥
Yyyaaaa inanki en az senin kadar sevindim bu duruma😍😍🤗🤗🤗 saglikla ilerlesin insallah minişin😍😍😘

Ne güzel ya sağlıcakla gelsin maşallah 🤗

Adette başlayıp yumurtlama gününe kadar kullanacaksın canım. Küçük sir ağda kavanozları var ya o kadar bir şey geliyor 75 liraya. İlk gördüğümde bu 2 ay nasıl yeter demiştim. Ama ilk kullanımda kavanozun yarısını kullandığımda yani çift çizgiyi gördüm. Yarın kan verecem inşallah kesinleşir. Ama denemediğin şey kalmadı bu forumda keşke çok önce alsaymışım macunu

Allah sağlıkla kavuştursun canım gözün aydın. Ben alamicam bu ay nasip bunlar sadece vesile oluyor kimilerine maydanoz buharı vesile olur kimine hsg...kiminede herşeyi kullansa dahi olmaz çünkü vakti gelmemiştir. Allah'a şükür hormonal bi sıkıntım yok benim beklemeye devam Allah hepimizin yardımcısı olsun

1 bucuk sene uğraştık 1 sene oluruna bırakmıştık. 5 aydır falanda burda gördüğünüz hayıt tohumu soğan kürü incir kürü bal çöeekotu kürü yakı hepsini denedim. Olmadı maalesef. Geçen ay doktor pko başlangıcı var dedi yumurtaların çatlıyor ama kanıyor dedi. Bende macunu kullandım hatta ailem bir sürü şey denediğim için kızdığından yumurtlamaya 1nhafta kala misafirliğe gekdiklerinden sadece sabah kaçak göçek içtim. Normalde sabah ve akşam aslında. Şimdi de adete 4 gün kala çift çizgi gördüm. Yarın doktor yolu göründü. Sadece macun kullandığım için %100 ondan diyebilirim

Dikkatimi çekti acaba yumurtalar çatlıyor ama kanıyor derken ne demek istedi doktor?🤔 Kanadığını o an mı gördü ilk defa duydum bunu 😕 bide adetlerin gecikir miydi?

Canım hamile kalıp bebeğini kaybetmek ,hiç hamile kalmamaktan çok daha zor ve kötü bişey. Ben 7 ay önce kürtaj oldum eğer sonu kürtajla bitecekse Allah nasip etmesin diyorum Allah sağlıklı olanı versin banada bütün isteyenlerede... Kaybetmek heleki kürtaj olmak dahada zor rahimede zarar veriyor bide psikolojik yanı da var...
Aylardır uğraşıyorum😣
Bebeğine kavuşamadıktan sonra hamile kalmanın anlamı yokki Allah sağlıkla nasip etsin herkese...inşallah sana etki ettiği gibi bütün kullananlarada etkisi olur ama her bünyede aynı etkiyi vereceğini de zannetmiyorum ben öyle olsaydı bütün kullanan kişilerin hepsi hamile kalırdı
Hayırlısı artık

Dikkatimi çekti acaba yumurtalar çatlıyor ama kanıyor derken ne demek istedi doktor?🤔 Kanadığını o an mı gördü ilk defa duydum bunu 😕 bide adetlerin gecikir miydi?
Yok polikistik over başlangıcı varmış bende yumurtalar çatlıyor ama kist etrafını sardığı için gelişemiyor ondan bahsediyor doktor

Ben almıstım macunu ama kullanamadım yemeyi cok denedim ama yutamadım cıkarmak durumunda kaldım siz nasıl kullanıyorsunuz

Back