C Life macun kullananlar yardım edebilirimi

İnşallah bende beklemedeyim adetime 4 gün kaldı... Olmazsa tekrar devam edeceğim ovulasyon testi ile birlikte
İnşallah olmuştur canımda kullanmana gerek kalmaz Bende devam etmeyi düşünüyorum olmazsa 3 ay boyunca

Benim yumurtlamamı geciktirdi bu ay kızlar hala bekliyorum malesef

Merhaba macundan memnun kaldım mı acaba bende kullaniyorum

Merhaba macun sayesinde mı hamile kaldı bilgi verir mısın sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Ben çok memnun kaldım glukofen kullanıyorum pko için macunu ilk kullandım sonra adetim 8 gün geçti pes etmedim bu ay yine kullandım sonuç pozitif yinede iyice araştırın aklınızda soru işareti kalmasın

Merhaba ben de yumurtlama teti yapıyorum yumurtlayana kadar kullandım sonra gecikmeyen adedim 4 gün gecikti ve addet belirtilerim yok oldu göğüs hassasiyeti karın şişmesi kasık ağrısı hiç biri olmadı bn de acaba hamilemi kaldım diye çok sevinmiştim çünkü adetime 5 gün kala bh belirtiler hep olurdu anlam vermedim hem gecikti hem belirtilerim olmadı devaö etmek de kararsızım yarın bisaha dontora gidicem bakalım ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…