• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

C Life macun kullananlar yardım edebilirimi

Ben çok memnun kaldım glukofen kullanıyorum pko için macunu ilk kullandım sonra adetim 8 gün geçti pes etmedim bu ay yine kullandım sonuç pozitif yinede iyice araştırın aklınızda soru işareti kalmasın
canım c life kullandım bu 2.ay adet ağrım normalde 3-4 gün öncesinde başalardı ama şimdi 1 gün olmasına rağmen ağrılar yok sebep olmuş olabilir mi

canım c life kullandım bu 2.ay adet ağrım normalde 3-4 gün öncesinde başalardı ama şimdi 1 gün olmasına rağmen ağrılar yok sebep olmuş olabilir mi
Ayy hadi inşallah bebiş geliyordur:) düzenli kullanım çok önemli belki geç yumurtlama olmuştur çünkü ben kullandığım ilk ay 8 gün geciktim 2. Ay da 1 gün geçince testte çıktı inşallah sende de vardır

Ayy hadi inşallah bebiş geliyordur:) düzenli kullanım çok önemli belki geç yumurtlama olmuştur çünkü ben kullandığım ilk ay 8 gün geciktim 2. Ay da 1 gün geçince testte çıktı inşallah sende de vardır
inşallah bebişimdir gecikem yaşamadım henüz ama c life adet ağrılarını azaltıyormu ?

inşallah bebişimdir gecikem yaşamadım henüz ama c life adet ağrılarını azaltıyormu ?
Bazı kullananlar azalttığını söylüyor kistlere iyi geliyormuş bende kist yoktu şiddetli olur sancılarım. Hatta ilk ay 8 gün içinde defalarca test yapmıştım son 2 testimi de diğer aya saklamıştım kendime soz verdim artık test almak yok diye ertesi ay da son testimde çıktı çok şükür

Bazı kullananlar azalttığını söylüyor kistlere iyi geliyormuş bende kist yoktu şiddetli olur sancılarım. Hatta ilk ay 8 gün içinde defalarca test yapmıştım son 2 testimi de diğer aya saklamıştım kendime soz verdim artık test almak yok diye ertesi ay da son testimde çıktı çok şükür
adetten 4 önce sağ kasıkta batma oldu akşamıda kahverengi lekelendim sabahta oldu sonra kesildi.3 gündür süren baş ağrımda var

Normalde adetten önce 3-4 gün beyaz akıntım olurdu şimdi sarı sarı geliyor

Normalde adetten önce 3-4 gün beyaz akıntım olurdu şimdi sarı sarı geliyor
Belki iltihabı söküyor bende hiç öyle birşey olmadı 8 gün gecikmeyi de geralde gec yumurtladim dedkm cunku ilacla bile zor buyuyordu yumurtam 2. Ayda dedigim gibi olmus doktor gec buyumus gec döllenme dedi

Belki iltihabı söküyor bende hiç öyle birşey olmadı 8 gün gecikmeyi de geralde gec yumurtladim dedkm cunku ilacla bile zor buyuyordu yumurtam 2. Ayda dedigim gibi olmus doktor gec buyumus gec döllenme dedi
sağlıkla kucağına al kuzu darısı benim gibi isteyen herkesin başına

Allah razı olsun inşallah sana ve isteyen herkese tez zamanda nasip etsin güzel haberlerini bekliyorum
Sağlıkla kucağına almayı nasib etsin hz Allah arkadaşım bütün sayfaları okudum sen 2. Ayda nasib oldu yazınca ben bile heyecanlandım:)

Sağlıkla kucağına almayı nasib etsin hz Allah arkadaşım bütün sayfaları okudum sen 2. Ayda nasib oldu yazınca ben bile heyecanlandım:)
Aminn çok teşekkür ederim çok zor süreçler gerçekten Rabbim ol derse oluyormuş kalpten inanıyorum inşallah güzel Allahım tez zamanda sizlere de nasip etsin ❤

Merhaba arkadaşım bütün yazılanları okudum şimdi bende sipariş verdim hayırla nasib etsin hz Allah takipteyim sizleri
canım inşallah hayırlısı olsun senin için ilk ay geç başladım çok kullanamadım , 2 ay kullandım 1 gün gecikme ile adet oldum. Ama bu ay kullanmıycam çünkü normalinden çok ağrılı oldu dr rahim duvarı adet olucak kadar kalınlaşmamış vs vs dedi bana çok iyi gelmedi

Back