• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

C Life macun kullananlar yardım edebilirimi

Bununla ilgili pek yazan olmamış. Erkekler için kullanılabilecek başka şeyler okumultum. O nedenle bu macunu hiç kullandırmadım eşime.
ne var mesela tavsıyen nedır baska seyler hos her okudugumada atlamıyorum yorumların cogu fake urun satmak ıcın fırmalar yaptırıyor senın bıldıklerın neler test ettıysen adını sorsam

ne var mesela tavsıyen nedır baska seyler hos her okudugumada atlamıyorum yorumların cogu fake urun satmak ıcın fırmalar yaptırıyor senın bıldıklerın neler test ettıysen adını sorsam
Ben devlet hastanesinde çalışıyorum ve her söylenene atlamamak en doğrusu. Proxeed plus diye bir destek ürün vermişti görüştüğümüz birkaç ürolog.
Onun dışında keçiboynuzu pekmezi değil, keçiboynuzu özü yemek çok fark ettirdi. İki kere sperm ölçümü yapıldı ve ikisi arasında çok fark oldu.
Şimdi de BEEO-UP SHOT olanlarından kullanıyor. Hem bağışıklık güçlendirir dedik, hem de herkes arı sütü, polen falan demiş. Sonrasında bir sperm ölçümümüz daha olacak gibi. 2 yılı geçti hala bebiş yok, olmaması için bir neden de yok :dua:

Ben devlet hastanesinde çalışıyorum ve her söylenene atlamamak en doğrusu. Proxeed plus diye bir destek ürün vermişti görüştüğümüz birkaç ürolog.
Onun dışında keçiboynuzu pekmezi değil, keçiboynuzu özü yemek çok fark ettirdi. İki kere sperm ölçümü yapıldı ve ikisi arasında çok fark oldu.
Şimdi de BEEO-UP SHOT olanlarından kullanıyor. Hem bağışıklık güçlendirir dedik, hem de herkes arı sütü, polen falan demiş. Sonrasında bir sperm ölçümümüz daha olacak gibi. 2 yılı geçti hala bebiş yok, olmaması için bir neden de yok :dua:
dur şu kecıboynuzu özünü bı arastırayım bakayım..bunuda ona nasıl yedırıceksek artık :(

Keçiboynuzu özünü birçok ürolog önerdi. Eşim şeker kullanmaz normalde ama söz konusu çocuk olunca kurallara esneklik getirdik :halay:
keçiboynuzu özü kürünü bana yazramısın 1 saate çarsıya ınıcem aktardan kecı boynuzu alıp kaynatmayı balla karıstırmayı dusunuyorum ben kahvaltıda sorarsa ne bu dıye yenı marmelat der yuttururum heralde tadı guzel olursa ne olcakkı baska alavere daşavere hem enerjıde yukluyormus öyle okudum bu aralar ölü balık gibi bakıyor eşim cok calısıyor anlıyorumda

keçiboynuzu özü kürünü bana yazramısın 1 saate çarsıya ınıcem aktardan kecı boynuzu alıp kaynatmayı balla karıstırmayı dusunuyorum ben kahvaltıda sorarsa ne bu dıye yenı marmelat der yuttururum heralde tadı guzel olursa ne olcakkı baska alavere daşavere hem enerjıde yukluyormus öyle okudum bu aralar ölü balık gibi bakıyor eşim cok calısıyor anlıyorumda
Ben kür yapmadım. İyi bir markadan aldım. İşe yarayan oydu.
C-life benim de yumurtalarımı çok hızlı büyüttü. Bu ay ilk defa kullandım tutacak mı bilmiyorum.

gecen sıparıs verecektım ama vazgecmısıtm dur aksama eısm gelsın olmadı alalım bızde ne zararı varkı sonucta bıtkısel

Deneyimlerini buraya yazarsan sevinirim. Ben de kendime yol arkadaşı arıyorum :KK19:
Yazmıştım buraya ben de kullandm. Evet hamile kalmak niyetiyle alıyoruz ama herkeste direk etki etmiyor. Sabırlı olmak gerek yumurtanın büyüdüğünü catladgini hissetmek bile mutluluk veriyor . Düzenli bol su içerek kullanmanizi tavsiye ederm

Back