- 27 Nisan 2016
- 774
- 1.053
- 113
- 35
Canım merhaba .durumun nedir şu an. Inşallah Rabbim sağlıklı bir evlat nasip etmiştir. Ben de bu macuna başlıcam.benim de fsh 31 cıktı. Onu düşürmek icin ve yumurta kalitesi için kullanıcam.sen de ise yaramış sanırım.ne kadar süre kullandın macunu. Bu arada ben 2019 da 29 fsh la ikizlere hamile kaldım. Ama yaşamadılar. Kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım.Merhaba hanımlar bende fikirlerinizi almak istiyorum . Fsh’ım yüksek benim bir tavsiye üzerine macun karışımı kullanmaya başladım. 57’lerden 24’e düştü bu tarz düşüş yaşayıp hamile kalınabilir mi sizce yada böyle birşey yaşayan var mı aranızda ?
Su ictiniz mi bol bolC life bende kist yaptı sanırım aslında follükül sayısını arttırıyo ama c life dan herhalde son iki aydır kist oluştu birazcık ara verdim bakalım
Ben zaten normalde günde 2 lt içerim suSu ictiniz mi bol bol
Spor ve su olmynca kist olur dyolardi da..blmyorum artik ne iyi ne kotu ne dogru ne yanls kafam yandi vallaBen zaten normalde günde 2 lt içerim su
Aynen bn de pismnim ustelik hâlâ da kararszlgmdan baslyamdmBu macunu ben de kullandım 4 kere hemde maalesef bende bebek için bir etkisi olmadı. Sadece hormonlarıma ve küçük bir basit kistin gitmesine etki etti. Tabiki bu bile çok önemli birşey. Benim FSH ve prolaktin yükseliyordu onları normale döndürdü. Ama sana tavsiyem çok zaman kaybetme macun kullan ama faydasını görmezden doktorunu değiştirip uygun bir tedaviye başlaman. Çünkü çok pişmanım tüp bebeğe gitmeden geçen günlerime. Her doktor bana yaşın genç herşey yolunda bekle bekle dedi 2 Senem böyle geçti maalesef..
İnan hiç uzatmaya değecek bir süreç değilmiş . İnşallah sen de benim gibi hiç zorlanmadan geçirirsin . Pişman olmazsın baslayincaAynen bn de pismnim ustelik hâlâ da kararszlgmdan baslyamdm
bı gelısme olurda paylasırsan benı mutlu edersın takıpteyımMerhaba herkese, biz 2 senedir bebek için uğraşıyoruz. Sebepsiz infertilite dendi. Pko var ama düzensizlik vs olmuyor. bu ay yumurta geliştirici hapı 3. ve son kullanışım olacak. Kaşık ile satılan C Life macundan kullanmaya başladım. Tam da dedikleri gibi sabah akşam yemekten 10 dk önce kullanıyorum. Yürüyüş ve bol su ile birlikte. Şimdilik bir yan etkisini görmedim. Umarım etkisini görürümOvulasyon testi ile de takip etmeyi planlıyorum.
bı gelısme olurda paylasırsan benı mutlu edersın takıpteyım
hangı macun bu ?Bir güncelleme yapayım. Bu ay 3. kez yumurta geliştirici hap kullanıyorum (Femara)
Dün reglimin 14. günüydü ve yumurta takibine gittim. İlk ay 17, ikinci ay 14 mm yumurta geliştiğini söylemişti ama dikkat edelim 14. günden bahsediyorum. Benim yumurtlamam 17. günde oluyor.
Bu sefer macundan mıdır bilmem başka takviye almadım 21-22 mm çıktı yumurtam. Doktor da gözlerine inanamadı. Ovülasyon testi ile takip ediyoruz. Gerisi takdir-i ilahi
Dikkat etmemişim ona pekı bunu erkeklerde kullanabılıyormu :)C-Life başlığında yazıyoruz ya ☺C-Life macun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?