Gebeliğe Hazırlık c life kullanıp hamile kalan arkadaşlar var mı???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İskenderundayım .bnde aldım bu macunu ama Bikaç gün kullanabildim sadece .macunun yarısı duruyor .almak isteyen olursa ücretsiz seve seve verebilirim

Evet sayfasinda cogu kisi ilk ay hamile ana bir cogunun problemi yok o dikkatimi cekti
Evet benimde hormonlar ultrason hersey normal gorunuyor sperm testi de yaptırdık o da iyi. Ama gebelik olus adı 1 bucuk yıl olacak berdeyse son bi umut bunu da denıcem tedavıye baslıcam artık

Merhaba, bence c-life macun aldim. Bugun 3. Gün kullaniyorum. Erken menopozum 1 yıldır.
2 aylik da evliyim. Ilacsiz adet goremiyorum. Benim durumumda olup sonuc alan var mı?

Merhaba, bence c-life macun aldim. Bugun 3. Gün kullaniyorum. Erken menopozum 1 yıldır.
2 aylik da evliyim. Ilacsiz adet goremiyorum. Benim durumumda olup sonuc alan var mı?
Instagram sayfasını takip edin amh ı yükselip oluşan yumurtalarla hamile kalan çok kişinin hikayesini okudum. Ümitsiz olmayın pozitif olun. Bana da aynı şeyi söylemişlerdi amh yükselmez vesaire. Ama olabiliyor acele etmeden uzun süre kullanın derim

Ben de 3.ay kullanmaya başladım inşallah olur bu sefer. Sonra 1 ay ara verip tekrar 3 ay kullanım öneriliyor 6 ay da sonuc alınır dıye okudum yorumlarda.. Bi cok kişi 1.kutuda hamıle kalabiliyormus
Canım adetinde gecikme falan yaptımı zamanındamı oldun hep kullandığın sürece

Merhaba arkadaşlar ben ve arkadaşım kullandık 3 4 aya yakın ama bizde etki etmedi galiba. Biz şimdi yeni bir bitki evi bulduk arkadaşım kullanmaya başladı o vücüdunu çok dinler ve değişiklikler olduğunu söylüyor vucüdunda adet görmüyordu kaç aydır adet gördü şuan bende bugün gidip bitkilerimi alıp kullanmaya başlayacağım Rabbim hayırlınısı nasip etsin inşallah

Canım adetinde gecikme falan yaptımı zamanındamı oldun hep kullandığın sürece
Zamanında oldum ama sancı oldu bende adet bitiminde de sordum. Enfeksiyon varsa döküyor olabılır dedı aslında yumurtlaıklara etki ettiğini hissediyorsun. İnşallah yakın zaman da gebelik de oluşur

Sizinle aynı fikirdeyim.. Düzenli kullanımda etki edeceğini düşünüyorum ben de bilmiyorum ama bu sefer inanıyorum bi çok kişiye umut olmus.. 6 ay kullandıktan sonra yine olmazsa tedavı sürecine baslıcam

Zamanında oldum ama sancı oldu bende adet bitiminde de sordum. Enfeksiyon varsa döküyor olabılır dedı aslında yumurtlaıklara etki ettiğini hissediyorsun. İnşallah yakın zaman da gebelik de oluşur
Ben kullandım bu ay adetim gecikeli 3 gün oldu onun için sordum canım inşallah Rabbim hepimize nasip eder

Canım arkadaşında adet düzensizliğimi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…