ADET İLK GÜNÜ SABAH AKŞAM YEMEKLERDEN 10 DK ÖNCESlm kizlar benim bat 24 ekim bende siparis vericem ne zaman kullanmaya baslaniyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ADET İLK GÜNÜ SABAH AKŞAM YEMEKLERDEN 10 DK ÖNCESlm kizlar benim bat 24 ekim bende siparis vericem ne zaman kullanmaya baslaniyor.
ADET İLK GÜNÜ SABAH AKŞAM YEMEKLERDEN 10 DK ÖNCE
KULLAN BENCE FAYDALI GÖZÜKÜYORKızlar merhaba yumurta tedavısıne basladım macun alıp bende kullansam mı yoksa kullanmasam mı tedavı süresince??
KIZLAR BENİM KASIK BATMASI BUGUN DURDU YA YUMURTLADIM FARK ETMEDİM Mİ
Picos var bende bir buçuk ayda bir adet olurdum bir arkadaşımın tavsiyesiyle kullanmaya başladım adetin ilk günü başlayıp yumurtlama sürecine kadar bol su ve yürüyüşle kullanıyorsun iki ay kullandım üçüncü ayda hamileliği öğrendim
Amin Allah razı olsun canımRabbim tekrar yasatmasin canim.
1 saate bende test yapcam bakalım yumurtlama var mıCanim en garantisi regliden sonra en azindan 2 günde bir iliski. Benimde bugün reglinin 18.günü hic belirti yok. Dün ovulasyon testim cok silikti galiba bu ay yumurtlamicam.
Yapamaya devam canım daha varAdet bitimi 10. Gun
3. Elimdeydi benimTesekkurler canim bilgilendirme icin. Siparis verdikten kac gun sonra geliyor acaba.
BEN KASIKTA OLANDAN ALDIM 100 TL ALDIM. kavanozda olan da var. sadece çalıştıgım için kasık daha mantıklıydı kasık aldım. çantamda rahat tasıyorumFiyatı nedir neye iyi geliyor
Ya benim yumurtalarım kalıtesiz hamile kalıyorum ama tutunamoyor düşük oluyo maalesef acaba işe yarar mıC-LIFE link tıklarsan yorumlar ve içerik var. bakalım bende suanda beklemedeyim.
Canim instegramda bir sayfasi var c life yaz bak yorumlara. Baya kisiye iyi geliyor.Ya benim yumurtalarım kalıtesiz hamile kalıyorum ama tutunamoyor düşük oluyo maalesef acaba işe yarar mı