Gebeliğe Hazırlık c life kullanıp hamile kalan arkadaşlar var mı???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de çok inanarak aldım macunu bol su içtim işe gelirken yürüdüm hep bu ay adetimde fazla ağrım var üşüttüm diye düşünüyorum hsg çektircem o ay kullanmayın macunu önermiyoruz dediler bu ay kullanmıcam çok olumlu sonuçlar var hsgdrn sonra macun ve klomen kullancam beslenme de çok önemli ekmek falan tüketmeyin fındık fıstık ceviz badem her sabah yumurta sebze tüketin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çabalarımız sonuç versin

Ben iki.kutu kullandım ikinci kutunun yarısında ikiz bebeklere hamile olduğumu öğrendim ama bir ay önce bebeklerimin kalbi durdu ve kurtaj oldum :KK61:

Ben iki.kutu kullandım ikinci kutunun yarısında ikiz bebeklere hamile olduğumu öğrendim ama bir ay önce bebeklerimin kalbi durdu ve kurtaj oldum :KK61:
Ahh çok üzüldüm rabbim tez vakitte sağlıkla bebeğini dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah :dua:

Canim oncelikle cok uzuldum. Tez zamanda insallah yeniden olur. Adet duzenli mi sende ne icin kullandin. Ve ne kqdar sure kullandin. Adetle mi basladin

Picos var bende bir buçuk ayda bir adet olurdum bir arkadaşımın tavsiyesiyle kullanmaya başladım adetin ilk günü başlayıp yumurtlama sürecine kadar bol su ve yürüyüşle kullanıyorsun iki ay kullandım üçüncü ayda hamileliği öğrendim

Kızlar merhaba yumurta tedavısıne basladım macun alıp bende kullansam mı yoksa kullanmasam mı tedavı süresince??

Çok üzüldüm canim rabbim bir daha yaşatmasin ve kaybettigin bebeklerinin ömrünü dogacak bebislerine versin. Sen sadece c life kullanarakmi hamile kalmistin. Sanirim ailede ikiz var.

Slm kizlar benim bat 24 ekim bende siparis vericem ne zaman kullanmaya baslaniyor.

Slm canim inan cok üzüldüm rabbim bir daha yasatmasin. Sadece c life ilemi ikizlerin oldu canim.

Allah razi olsun canim amin amin cok zor bir sey Allah kimseye yasatmasin Allah heoimize nasip etsin insallah..Yok sadece onu kullanmadım klomende kullandım yanında ama ilk klomeni kullandığımda yumurtam oluşmadı macunla kullanınca yumurtalarim oluştu

Adetin ilk günü başlanıyor yemeye yumurtlama gününe kadar

X