- 15 Mayıs 2019
- 2.984
- 3.823
Yumurtlama olabilir bata kaç gün varSuanda cok yogun kasik kalca gogus agrisi var sanki adet olacak misim gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama olabilir bata kaç gün varSuanda cok yogun kasik kalca gogus agrisi var sanki adet olacak misim gibi
15 gun olursa sayet duzensiz bendeYumurtlama olabilir bata kaç gün var
Kuzu yumurtlama günlerin olabilir mutlaka değerlendir15 gun olursa sayet duzensiz bende
Simdi yaptim dunle ayni test. C t ile ayni koyulukta degil. Bide akinti falan yokKuzu yumurtlama günlerin olabilir mutlaka değerlendir
Ovu yapıyosan devam et yapmaya pik yakındır belkiSimdi yaptim dunle ayni test. C t ile ayni koyulukta degil. Bide akinti falan yok
Bakalim yarin ogleden sonra 3 gibi yapcam. Son 8 test kaldiOvu yapıyosan devam et yapmaya pik yakındır belki
Ahh çok üzüldüm rabbim tez vakitte sağlıkla bebeğini dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallahBen iki.kutu kullandım ikinci kutunun yarısında ikiz bebeklere hamile olduğumu öğrendim ama bir ay önce bebeklerimin kalbi durdu ve kurtaj oldum
Amin amin Rabbim hepimize nasip etsin inşallahAhh çok üzüldüm rabbim tez vakitte sağlıkla bebeğini dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
Daha yumurtlamana var canım teste devam et t çizgisi c den koyu olmalı2 ekim adet bitti. Macuna 27 eylulde basladim. Simdilik sonuc bu. Catlamiyordu
Pco mu vardı ne için kullandınAmin amin Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Canim oncelikle cok uzuldum. Tez zamanda insallah yeniden olur. Adet duzenli mi sende ne icin kullandin. Ve ne kqdar sure kullandin. Adetle mi basladinBen iki.kutu kullandım ikinci kutunun yarısında ikiz bebeklere hamile olduğumu öğrendim ama bir ay önce bebeklerimin kalbi durdu ve kurtaj oldum
Ben iki.kutu kullandım ikinci kutunun yarısında ikiz bebeklere hamile olduğumu öğrendim ama bir ay önce bebeklerimin kalbi durdu ve kurtaj oldum
Ben iki.kutu kullandım ikinci kutunun yarısında ikiz bebeklere hamile olduğumu öğrendim ama bir ay önce bebeklerimin kalbi durdu ve kurtaj oldum