Gebeliğe Hazırlık c life kullanıp hamile kalan arkadaşlar var mı???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yok mu bi gelişme olan. Ben bu ay yine ilknilac kullanmadığım zamana döndüm. Bu ay etki sifir

Canim en garantisi regliden sonra en azindan 2 günde bir iliski. Benimde bugün reglinin 18.günü hic belirti yok. Dün ovulasyon testim cok silikti galiba bu ay yumurtlamicam.
Yumurlama gününü nasıl biliyorsunuz ? Birde test de nasıl anlıyorsunuz ? Bende adetimle kullanmaya başladım macunu

Canim bende aldim sitesinde baya olumlu yorum var bir kac kisiye yazdim gercekten olumlu sonuc alan var. Bol su ve yuruyus etkili diyorlar.
Canım kullandım bende bununla birlikte yumurtlama takibi yaptm ama ondan mı bilemiyorum tabi hamile kaldım. Maalesef dıs gebelik le sonuclandı tüpüm alındı. Allahtan umut kesilmez diyerek basla insallah gönlündekini verir rabbim

Kızlar yok mu bi gelişme olan. Ben bu ay yine ilknilac kullanmadığım zamana döndüm. Bu ay etki sifir
Merhaba bende c life aldım ama daha başlamadım kullanmaya regl olmayı bekliyorum daha 10 günüm var..geçen aydan beri ovülasyon takibi yapıyorum ama simsiyah bi çift çizgiye rastlamadım..sanırım yumurtlama olmuyor bende..pcos var ayrıca..inşallah c life vesile olur Rabbim de nasip eder soğan kürü yapıcam ayrıca adete son 10 güninşallah isteyen herkese Allah nasip eder..inşallah c life işe yarar

Amin kuzum hepimizin gönlüne göre versin

KULLANACAĞINIZ BİTKİLER NELERDİR BELKİ BİZE DE FAYDASI OLUR ?

C life eczanalerde var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…