Geçmiş olsunBen iki.kutu kullandım ikinci kutunun yarısında ikiz bebeklere hamile olduğumu öğrendim ama bir ay önce bebeklerimin kalbi durdu ve kurtaj oldum
Yumurlama gününü nasıl biliyorsunuz ? Birde test de nasıl anlıyorsunuz ? Bende adetimle kullanmaya başladım macunuCanim en garantisi regliden sonra en azindan 2 günde bir iliski. Benimde bugün reglinin 18.günü hic belirti yok. Dün ovulasyon testim cok silikti galiba bu ay yumurtlamicam.
Adetten sonra kaçıncı gün bakıyorsunuz ? TesteKizlar bugun ki ovu.
Canım kullandım bende bununla birlikte yumurtlama takibi yaptm ama ondan mı bilemiyorum tabi hamile kaldım. Maalesef dıs gebelik le sonuclandı tüpüm alındı. Allahtan umut kesilmez diyerek basla insallah gönlündekini verir rabbimCanim bende aldim sitesinde baya olumlu yorum var bir kac kisiye yazdim gercekten olumlu sonuc alan var. Bol su ve yuruyus etkili diyorlar.
Merhaba bende c life aldım ama daha başlamadım kullanmaya regl olmayı bekliyorum daha 10 günüm var..geçen aydan beri ovülasyon takibi yapıyorum ama simsiyah bi çift çizgiye rastlamadım..sanırım yumurtlama olmuyor bende..pcos var ayrıca..inşallah c life vesile olur Rabbim de nasip eder soğan kürü yapıcam ayrıca adete son 10 günKızlar yok mu bi gelişme olan. Ben bu ay yine ilknilac kullanmadığım zamana döndüm. Bu ay etki sifir
Amin kuzum hepimizin gönlüne göre versinCanım kullandım bende bununla birlikte yumurtlama takibi yaptm ama ondan mı bilemiyorum tabi hamile kaldım. Maalesef dıs gebelik le sonuclandı tüpüm alındı. Allahtan umut kesilmez diyerek basla insallah gönlündekini verir rabbim
Ben bu ay ikisini de kullandım ama clife 6 gün kullandım bakalım inşallah olurklomen ile beraber clife kullanan var mı
Klomenin yanında başka bi ilaç içtin mi canm yoksa sadece klomen mi verdiBen bu ay ikisini de kullandım ama clife 6 gün kullandım bakalım inşallah olur
Klomenin yanında başka bi ilaç içtin mi canm yoksa sadece klomen mi verdi
Banada dostineks verdi inşallah olurKlomen folik asit bide aspirin içtim bu ay bakalim
KULLANACAĞINIZ BİTKİLER NELERDİR BELKİ BİZE DE FAYDASI OLUR ?Merhaba arkadaşlar ben ve arkadaşım kullandık 3 4 aya yakın ama bizde etki etmedi galiba. Biz şimdi yeni bir bitki evi bulduk arkadaşım kullanmaya başladı o vücüdunu çok dinler ve değişiklikler olduğunu söylüyor vucüdunda adet görmüyordu kaç aydır adet gördü şuan bende bugün gidip bitkilerimi alıp kullanmaya başlayacağım Rabbim hayırlınısı nasip etsin inşallah
Prolaktin hormonun yüksek çıkmış galibaBanada dostineks verdi inşallah olur
bilgim yok yumurtam çatlamamıştı geçen seferProlaktin hormonun yüksek çıkmış galiba
Bu ay clife ile birlikte yunurtaniz oluştu mubilgim yok yumurtam çatlamamıştı geçen sefer
14 mm ve 11 mm oluştu 2 tane ama küçük yetersizBu ay clife ile birlikte yunurtaniz oluştu mu
Kaçıncı gün öyleydi belki sonra büyümüştür14 mm ve 11 mm oluştu 2 tane ama küçük yetersiz
C life eczanalerde var miBen de çok inanarak aldım macunu bol su içtim işe gelirken yürüdüm hep bu ay adetimde fazla ağrım var üşüttüm diye düşünüyorum hsg çektircem o ay kullanmayın macunu önermiyoruz dediler bu ay kullanmıcam çok olumlu sonuçlar var hsgdrn sonra macun ve klomen kullancam beslenme de çok önemli ekmek falan tüketmeyin fındık fıstık ceviz badem her sabah yumurta sebze tüketin rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah çabalarımız sonuç versin
Hayır internetten alıyosunC life eczanalerde var mi