Gebeliğe Hazırlık c life kullanıp hamile kalan arkadaşlar var mı???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayin 10unda pik olan gun. 11 inde çatladı. Kalpliler ilişki olanlar. Çiçek olan pik olduğu gün.

Bende aynen bu şekilde yumurtlama zamanlarımda sık deniyorum hatta sonrasında da 2 günde bir devam ediyorum ama aylardır tutmuyo sorunumuzda yok nasip tabi fakat düşündürüyor artık:KK43: inşallah bu macun vesile olur artık

Bende aynen bu şekilde yumurtlama zamanlarımda sık deniyorum hatta sonrasında da 2 günde bir devam ediyorum ama aylardır tutmuyo sorunumuzda yok nasip tabi fakat düşündürüyor artık:KK43: inşallah bu macun vesile olur artık
Adetinin bittiği gün yapın hemen bekleme yumurtlamayı. İliskiden sonra da poponun altına yastık koy yat bi yarım saat 45 dk hemen kalkma

Kızlar macunum geldi ama aklım karıştı?
Şimdi regl günü başlayacam buna, sonra ovulasyon testinde pik görene kadarmı devam edecem, yoksa komple ovu haftasımı bırakacam içmeyi

Adetinin bittiği gün yapın hemen bekleme yumurtlamayı. İliskiden sonra da poponun altına yastık koy yat bi yarım saat 45 dk hemen kalkma

Dediklerini yapıyorum zaten canım 2 defa hamile kaldım ama kürtajdan sonra ne olduysa tutmuyo aylardır yani ovulasyon günlerimi deniyorum o kadar herşeyimize baktırdık nasip tabiki ama nerde tutukluk oluyo onu anlamak istiyorum:KK43:
Adetin bittiği günde pek denemiyorum açıkçası ama 9.günümden itibaren başlıyorum benim yumurtlamam zaten adetin hemen sonrası olmuyoki gecikmelerim oluyor zaten bazen çok düzenli değil bide acaba diyorum yumurtlama zamanımda sık denediğimizdenmi olmuyo gerçi eşimde sorun yok ama ne bileyim onu düşünmeye başladım öte yandan 2 günde bir denesem ovulasyon günlerimde yumurtayı kaçırmaktan korkuyorum ☹️

Dediklerini yapıyorum zaten canım 2 defa hamile kaldım ama kürtajdan sonra ne olduysa tutmuyo aylardır yani ovulasyon günlerimi deniyorum o kadar herşeyimize baktırdık nasip tabiki ama nerde tutukluk oluyo onu anlamak istiyorum:KK43:
Adetin bittiği günde pek denemiyorum açıkçası ama 9.günümden itibaren başlıyorum benim yumurtlamam zaten adetin hemen sonrası olmuyoki gecikmelerim oluyor zaten bazen çok düzenli değil bide acaba diyorum yumurtlama zamanımda sık denediğimizdenmi olmuyo gerçi eşimde sorun yok ama ne bileyim onu düşünmeye başladım öte yandan 2 günde bir denesem ovulasyon günlerimde yumurtayı kaçırmaktan korkuyorum ☹
Reglinin bitti günü yapmanı siddettle tavsiye ediyorum.

Evet bittiği gün hanı böyle hala sanki akıntı gibi oluyor ya tam biteceği gun iste o gün. Eger mümkünse ertesi günde yap.
hadi insallah kuzum Allah kucagini tez vakitte doldursun hayırlı evlatlarla 🤲

Amin sağol Allah razı olsun kuzum seni de yavruna kavuştursun🤲 eşimde dünden beri rahatsızlandı midesi çok kötü afedersin çıkarıp duruyor adetim bitmek üzere iyileşirse deneriz artık nasip😔

Canim merhaba acaba tutunmamasi belin de gevşeme oldugu icin olabilir mi ? Genelde oyle derler ama. Sen c life kullandin mi peki
Benim düşük bedenim progestron eksikliği canım çok şükür iki oğlum var onlardan sonra oldu bir kürtaj bir kimyasal bakalım nasip eder inşallah Rabbim tekrar bi evlat

Amin sağol Allah razı olsun kuzum seni de yavruna kavuştursun🤲 eşimde dünden beri rahatsızlandı midesi çok kötü afedersin çıkarıp duruyor adetim bitmek üzere iyileşirse deneriz artık nasip😔
ay hadi insallah, rahatsız da olsa görev niteliğinde yapsın yav öyle uzun uzuna değil 😁 hadi bakalım dualarım seninle insallah 2020 ye cok mutlu haberlerle başlarsın 🤲🤲

ay hadi insallah, rahatsız da olsa görev niteliğinde yapsın yav öyle uzun uzuna değil 😁 hadi bakalım dualarım seninle insallah 2020 ye cok mutlu haberlerle başlarsın 🤲🤲

Amin inşaallah sağol varol kuzum öyle istiyorumki Rabbim daha fazla geçmeden sağlıklı nasip etsin 🤲
Adet bittiği gün pek ümidim yok çünkü benim erken yumurtlamam olmadı hiç yinede sen dediğin için denemeye çalışıcam♥
3 ay önce hsg de çektirdim kürtajın üstünden 7,5 ay geçti inşallah şu c life vesile olur😞

Son düzenleyen: Moderatör:
X