- 12 Nisan 2019
- 345
- 144
- 24
Fiyatları ne kadar
Hayır internetten alıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır internetten alıyosun
Bir kavanozu 75 liraFiyatları ne kadar
Ben kullanıyorum 2. Ayıma bakşladım ilk aydan adetimi düzene soktuBi sitede gördüm c life diye bi macun var kullanıp hamile kalan var. bende aldım ama kızlar sizde alıp hamile kalan oldu mu ??
75 tlFiyatları ne kadar
15. gün büyüme olur mu ki ondan sonra halaKaçıncı gün öyleydi belki sonra büyümüştür
Bilmem ki hergun 2 mm diye duymuştum ama kesin değil bazen buyumuyor15. gün büyüme olur mu ki ondan sonra hala
Ben 5 ay klomen kullandım yumurtlamada filan zaten sorun yoktu normal dede ama desteklemek in verdi yinede. Bir işe yaramadı gebelik olmadıİki gün öncede bende sayfasındaki yorumlara güvenerek clife başladım. Buradaki bir kaç yorumu okuyuncada gözüm korktu kist ağrı yaptı filan diyenler olmuş. Ne yapacağımı şaşırdımKızlar yok mu bi gelişme olan. Ben bu ay yine ilknilac kullanmadığım zamana döndüm. Bu ay etki sifir
Canım tabii kişiden kişiye değişir sizi yanlış yönlendirmek istemem ama ben de sayfadaki yorumlara bakarak aldım.ilk ay yumurtlama göremedim moralim bozuldu dedim işe yaramıyor zarar vermese bari. Bu ay yumurtlama gördüm ve dün doktora gittim kistlerim yok olmuş doktor inanamadı bir doktor var demese diyeceğim ki yanlış görmüş iki doktor da var demiş ama şu an yok kistin dedi. Ben c life macuna bağlıyorum doktora söyleyemedim ama kullanmadan önce var dediler şimdi yokBen 5 ay klomen kullandım yumurtlamada filan zaten sorun yoktu normal dede ama desteklemek in verdi yinede. Bir işe yaramadı gebelik olmadıİki gün öncede bende sayfasındaki yorumlara güvenerek clife başladım. Buradaki bir kaç yorumu okuyuncada gözüm korktu kist ağrı yaptı filan diyenler olmuş. Ne yapacağımı şaşırdım
Canim ilk ay yumurtlama göremedim demişsin ya bende bu ay kullandim clife ayni sekilde bende senin gibi düşündüm yaramadı birşey olmasa gibi.. diyeceğim şey yumurtlama testini yaparken eşitlikte olsa yada eşitliğe yakin renkte olsa hic gordun mu? Ben gördüm ama yumurtam catlayinca benim göğüsümde hassaslasma olurdu cift renk gördüğüm gunun aksami da yaptım yumurtlamaysa yeni basliyordur aksama daha koyulasir diyerekten ama renk esitlikten acilmisti. Senin testlerinde hic esitlik yada hafif koyulukta olsa oldu mu? Zaten lh vücutta hep var biliyorum da sanki bende clife kullandığım ay yumurtlamadim diye düşünüyorum ayrica benimde evlendikten sonra adetim duzensizlesmisti. Ama clife tan mi neden bilmiyorum 29. Gunde hastalandım. InsaAllah Subat ayinda Rabbim sağlıkla hayirlisiyla nasip etsin tüm isteyenlere uzun oldu canim kusura bakma .Canım tabii kişiden kişiye değişir sizi yanlış yönlendirmek istemem ama ben de sayfadaki yorumlara bakarak aldım.ilk ay yumurtlama göremedim moralim bozuldu dedim işe yaramıyor zarar vermese bari. Bu ay yumurtlama gördüm ve dün doktora gittim kistlerim yok olmuş doktor inanamadı bir doktor var demese diyeceğim ki yanlış görmüş iki doktor da var demiş ama şu an yok kistin dedi. Ben c life macuna bağlıyorum doktora söyleyemedim ama kullanmadan önce var dediler şimdi yok
Evet canım ben ilk ay koyuluk gördüm ama c kadar köyü ya da daha koyu olmadı. Kime sorduysam yarın yumurtlama olur bu pik değil dedi ama bir daha hiç koyuluk olmadı . O gördüğüm en koyu günden 14 gün sonra hastalandım.bakın geçen ayın testlerini atacağımCanim ilk ay yumurtlama göremedim demişsin ya bende bu ay kullandim clife ayni sekilde bende senin gibi düşündüm yaramadı birşey olmasa gibi.. diyeceğim şey yumurtlama testini yaparken eşitlikte olsa yada eşitliğe yakin renkte olsa hic gordun mu? Ben gördüm ama yumurtam catlayinca benim göğüsümde hassaslasma olurdu cift renk gördüğüm gunun aksami da yaptım yumurtlamaysa yeni basliyordur aksama daha koyulasir diyerekten ama renk esitlikten acilmisti. Senin testlerinde hic esitlik yada hafif koyulukta olsa oldu mu? Zaten lh vücutta hep var biliyorum da sanki bende clife kullandığım ay yumurtlamadim diye düşünüyorum ayrica benimde evlendikten sonra adetim duzensizlesmisti. Ama clife tan mi neden bilmiyorum 29. Gunde hastalandım. InsaAllah Subat ayinda Rabbim sağlıkla hayirlisiyla nasip etsin tüm isteyenlere♥ uzun oldu canim kusura bakma .
31 aralık geçen ayın en koyu günüydü adete kadar takip ettim burada eksikler var ama bida koyuluk olmadı. En koyusundan 14 gün sonrada adet oldum.Canim ilk ay yumurtlama göremedim demişsin ya bende bu ay kullandim clife ayni sekilde bende senin gibi düşündüm yaramadı birşey olmasa gibi.. diyeceğim şey yumurtlama testini yaparken eşitlikte olsa yada eşitliğe yakin renkte olsa hic gordun mu? Ben gördüm ama yumurtam catlayinca benim göğüsümde hassaslasma olurdu cift renk gördüğüm gunun aksami da yaptım yumurtlamaysa yeni basliyordur aksama daha koyulasir diyerekten ama renk esitlikten acilmisti. Senin testlerinde hic esitlik yada hafif koyulukta olsa oldu mu? Zaten lh vücutta hep var biliyorum da sanki bende clife kullandığım ay yumurtlamadim diye düşünüyorum ayrica benimde evlendikten sonra adetim duzensizlesmisti. Ama clife tan mi neden bilmiyorum 29. Gunde hastalandım. InsaAllah Subat ayinda Rabbim sağlıkla hayirlisiyla nasip etsin tüm isteyenlere♥ uzun oldu canim kusura bakma .
Allah razi olsun canim ayni benimde o koylukta oldu o gunden sonra 12. Günü aksami hastalandim normalde yumurtalamamdan 14 gun sonra hasta olurdum bende ama bu sefer boyle oldu o koyuluktan 12 gun sonra bende atayim canim31 aralık geçen ayın en koyu günüydü adete kadar takip ettim burada eksikler var ama bida koyuluk olmadı. En koyusundan 14 gün sonrada adet oldum.
Tek attığım resimde bu ayın pik olanı Eki Görüntüle 2582789 Eki Görüntüle 2582790
InsaAllah Şubat ayı hepimize tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla mucize nasip olsun benimde yumurtlama olmadi sanirim Umudum Şubat ayından her ay bir umut insani yorsa da şeytani verdiği ümitsizlikten Umudun insana verdiği Rabbim dilerse Olurlar o inanç bile insanin avunmasina yetiyor Elhamdülillah insaAllah 2020 yi sağlıkla hayirlisiyla ya kucağınıza yavrularimizi alarak yada gebe olarak kapatariz Rabbim büyük hüküm veren o, onun dilemesi yeter, yeter ki Ol desin. Inanıyorum ki Sabr'in, Dua'nin, Şükr'ün açamayacağı kapı yok.31 aralık geçen ayın en koyu günüydü adete kadar takip ettim burada eksikler var ama bida koyuluk olmadı. En koyusundan 14 gün sonrada adet oldum.
Tek attığım resimde bu ayın pik olanı Eki Görüntüle 2582789 Eki Görüntüle 2582790
Amin canım inşallah Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını versin inşallah dediğin gibi her ay yeni umut. Bana pik değil dediklerinde bir an evvel hasta olayım da yeni aya başlayayım diye gün sayıyordum.bu ay yumurtlama görünce şimdi de hemen adet günüm gelse de test yapsam diye bekliyorum Rabbim sağlık versin güç versin biz kullar sabırsızız . Benim annem 6 yılın üzerine hamile kalmış 6 tane kist ameliyatı tedaviler derken. Şimdi ben diyorum her şeyin vakti vardır sakin ol hayırlısını iste diye ama işte yine de aklıma söz geçiremiyorum inşallah şubatta hepimiz buraya güzel haberler yazarız ❤❤InsaAllah Şubat ayı hepimize tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıkla mucize nasip olsun ♥ benimde yumurtlama olmadi sanirim Umudum Şubat ayından her ay bir umut insani yorsa da şeytani verdiği ümitsizlikten Umudun insana verdiği Rabbim dilerse Olurlar o inanç bile insanin avunmasina yetiyor Elhamdülillah insaAllah 2020 yi sağlıkla hayirlisiyla ya kucağınıza yavrularimizi alarak yada gebe olarak kapatariz Rabbim büyük hüküm veren o, onun dilemesi yeter, yeter ki Ol desin.♥ Inanıyorum ki Sabr'in, Dua'nin, Şükr'ün açamayacağı kapı yok. ♥
Zaten aklımıza söz geçirdiğimiz an hamile kalacağız bence. Stres psikoloji çok etkiliyor. Henüz hiç bir tedaviye başlamamış Ken yumurtlama takibi yaptığında doktor 18-20 mm yumurtam oluşuyordu. Klomene başladığım ilk ay o kadar kastımki kendimi yumurta boyutu 12 mm idi. İlaç içmeden önce daha iyiydi yani. Bakalım clife nasıl bir etki yapacakRabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah Vakti zamanını bekliyordur diyorum bende sizin gibi.Amin canım inşallah Rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını versin inşallah dediğin gibi her ay yeni umut. Bana pik değil dediklerinde bir an evvel hasta olayım da yeni aya başlayayım diye gün sayıyordum.bu ay yumurtlama görünce şimdi de hemen adet günüm gelse de test yapsam diye bekliyorum Rabbim sağlık versin güç versin biz kullar sabırsızız . Benim annem 6 yılın üzerine hamile kalmış 6 tane kist ameliyatı tedaviler derken. Şimdi ben diyorum her şeyin vakti vardır sakin ol hayırlısını iste diye ama işte yine de aklıma söz geçiremiyorum inşallah şubatta hepimiz buraya güzel haberler yazarız ❤❤
Stresle baş edebilenleri attım kafamdan hamile kaldım diyenleri takdir ediyorum gerçekten. Sadece şunu başarabildim geçen ay c life yedim yumurtlama görmeyince bu ay da yiyim de olursa olur olmazsa bırakırım kafasıyla yedim vee yumurtlama gördümZaten aklımıza söz geçirdiğimiz an hamile kalacağız bence. Stres psikoloji çok etkiliyor. Henüz hiç bir tedaviye başlamamış Ken yumurtlama takibi yaptığında doktor 18-20 mm yumurtam oluşuyordu. Klomene başladığım ilk ay o kadar kastımki kendimi yumurta boyutu 12 mm idi. İlaç içmeden önce daha iyiydi yani. Bakalım clife nasıl bir etki yapacakRabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah Vakti zamanını bekliyordur diyorum bende sizin gibi.
Vallahi doktorum bile turp gibisin gelme artık senin hiç bir şeye ihtiyacın yok ye iç Gez tatile çık kafanı boşalt dediYapabiliyor muyum peki hayır henüz o evreye gelemedimStresle baş edebilenleri attım kafamdan hamile kaldım diyenleri takdir ediyorum gerçekten. Sadece şunu başarabildim geçen ay c life yedim yumurtlama görmeyince bu ay da yiyim de olursa olur olmazsa bırakırım kafasıyla yedim vee yumurtlama gördüm
Arkadaşlar ben hamile değilim ama menepoz rahatsızlığım vardı. Bebek istiyorum ve C life la tanıştım. Harika bir ürün. İlk haftada kasıklarım sızlamaya başladı. 2.haftada ovulasyon testi kullandım ve pozitif çıktı. Ki ben 2 aydır normal adet görmedim ve yumurtam yoktu. Ama pozitif sonucu kısa sürede aldımBende almayı düşünüyorum tevrübe edip bizimle paylaşırsan çok sevinirim cnm. Çok araştırdım çok olumlu sonuçlar alanlar var. İnşallah sende alırsın Allah'ın izniyle.