• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık C-life kullanıln varmı aranızda

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mh5734

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2020
54
12
8
İstanbul
Slm arkadaşlar c life macun kullanan varmı aranızda bu macunu kullanıp olumlu sonuclar alan çokmuş bende gebelık için kullanmak isdiyorum kullanan arkadaslar bana bılgı verebılırmı sizde de bi işe yaradımı
Screenshot_20200527_232833.webp

Ben bunu duydum ama kullanmadim. Bence doktor a gidin eger bir problem.var ise onun uzerine yogunlasin evde kendiniz bitkisel kürler yapin bu tarz seyler para tuzagi oldugunu dusunuyorum kendimce fikrim 🤷🏻‍♀️

Ben bunu duydum ama kullanmadim. Bence doktor a gidin eger bir problem.var ise onun uzerine yogunlasin evde kendiniz bitkisel kürler yapin bu tarz seyler para tuzagi oldugunu dusunuyorum kendimce fikrim 🤷🏻‍♀️
Doktora gitdm testlerim hep temız cıkdı bnmde eşiminde bi sıkıntı yok dendı çock dusundugm için iki defa aşılama oldum olmadı ıkı defa kımyasal gebelık gecrdm yaşm kuck oldugu için tp bebek yapdıramıyorum bu macunu kullanıp hamıle kalan cok duydum grdm ama doktorumda bana kullanma o macunu dedı bırz zaman bırak olur dedı

Doktora gitdm testlerim hep temız cıkdı bnmde eşiminde bi sıkıntı yok dendı çock dusundugm için iki defa aşılama oldum olmadı ıkı defa kımyasal gebelık gecrdm yaşm kuck oldugu için tp bebek yapdıramıyorum bu macunu kullanıp hamıle kalan cok duydum grdm ama doktorumda bana kullanma o macunu dedı bırz zaman bırak olur dedı
Yaşın kaç canım bende tüp bebek öncesi bunu kullanmayı düşünüyorum sanırım alcam

Ben 22 yasındayım sipariş verdm 1 hafta snra başlıcam inşallah hayırlı bi sonuc alırım sızde alırsınız rabbim tum isteyen herkese hayırlı bir evlat nsp etsn

Back