- 1 Eylül 2022
- 961
- 207
-
- Konu Sahibi Lavinyamla
Kiz ben adet oldum bugun sukurBenim adetime var daha ya umarim gecikme olmaz da bende başları o zaman ramazanin ya sonunda ya ortasinda diye düşünüyorum hadi bakalim senin için de dua edicem bol bol insallah hayırlı sonuçlar alırsın yaa
Ayy allah razı olsun kuzum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah macun niye aciktiiryo ki acaba insallah bana kilo aldirmazKiz ben adet oldum bugun sukurdoktira gitim domtorum klomen de verdi haftaya cuma gidicem yumurtalar buyumus mu diye macuna da basladim ama bende nasil acik hisi veriyo surekli midem bos gibi hisediyorum c kufe sayfasina da yazdim klomenle kulanmkta sorun yokmus bakalim haftsya cums ne diycek doktorum her namazim da duam da olucsksin sende canim rabim emekleri bosa cikarmasi
Vala bende yan etki mi yaoti bilmiyorumAyy allah razı olsun kuzum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah macun niye aciktiiryo ki acaba insallah bana kilo aldirmazzaten zayıflamaya çalışıyorum
Kesildimi keske agri kesici icmeseydin bacım sende herseyi karistirdin macun klomen agri kesiciVala bende yan etki mi yaoti bilmiyorumalahtan kilom yok 51 kiloyum boyuma gorr zayifim da zaten 1 70 boyundayim o zaman sende dikatli kulan kiz bol bol su ic belki sende aclik hissi vermez de adetim kesildi bide benim ya sadece sanci cekiyorum sabahtan beri acaba macun mu yapti bilmiyorum agri kesici de ictim ama onceki dinemlerimde de iciyodum asla bu kadar kesilmezdi klomene basliycam cumartesj ama nasil yapcam bilmiyorum acaba yarin adet sokturucu icsem mi
Kiz hic sorma hastaneye gidicem diye sancidan ölüyodum eve zor atim kendimi direk ictim vala suan sirada adet sokturucu icmeyi dusunuyorum sabah gelmeseKesildimi keske agri kesici icmeseydin bacım sende herseyi karistirdin macun klomen agri kesicidaha ne var sirada ilk basladigi icin kesilmistir ya yarin gelir ilac icme bidaha senin kilon boyun iyimis kiz kilo alsanda sıkıntı yok ne güzel
Ahh ahh hic sorma evlendikten sonrada aldım epey oldum bidon gibiKiz hic sorma hastaneye gidicem diye sancidan ölüyodum eve zor atim kendimi direk ictim vala suan sirada adet sokturucu icmeyi dusunuyorum sabah gelmeseayn va ne yersem yiyim gece yarisi bile yesem yaramiyo kiloda sukur sorun yok senin kilon kac canim
Vala bekliycem bakalim.gelcek mi sabaha kadar orucumda kaldi zaten ona yaniyorumAhh ahh hic sorma evlendikten sonrada aldım epey oldum bidon gibi80 kiloyum malesef nasil vercem erimiyo buzdolabının önünden geçsem yarıyo yarına kadar gelir adetin bida ilac icme sangi söktürücüden var sende
Ayy evet oructa tutamiycan bi hafta kiz ben yemesemde veremiyorum ki valla işim kötü metobolizmam hiç çalışmıyo bende adet söktürücü olarak duphaston kullanmıştım sen de hangisinden varVala bekliycem bakalim.gelcek mi sabaha kadar orucumda kaldi zaten ona yaniyorumkiz bu evlenenlere nasil yariyo be zorla diyet yap caylar kaynat bol bol ic aklina getirme kiz yemegi hele hamile kalsan napcan nasil vercen
Metabolizman zayifsa isin zor valaAyy evet oructa tutamiycan bi hafta kiz ben yemesemde veremiyorum ki valla işim kötü metobolizmam hiç çalışmıyo bende adet söktürücü olarak duphaston kullanmıştım sen de hangisinden var
Doktor demeden mi kullancan adet söktürücüyu inşallah gelirde gerek kalmaz klomeni kac gün kullancan adet boyuncamiMetabolizman zayifsa isin zor valabinara tarlusal kulanmistim gelmisti vala yarin eczaneden onu alicam eger kesilirse adetim tamamen hic sorma canim ya kaldi orucum haftaya cumaya kadar tutamiycam klomen sabah aksam iciliyo mecbur kaza yapcam artik
Merhaba kistiniz cok varmis sanirim, nasil klomene basladiniz, bende 2 3 aydir kist gözüküyor klomene baslamadilar o yuzden. Bide tok tutuyomus bu clife normalde oyle yaziyodu sayfada, benimde hormonlarim filan iyi de kist erisin diye alcam, 1 kutu mu alsam 2 kutu mu bilemedimKiz ben adet oldum bugun sukurdoktira gitim domtorum klomen de verdi haftaya cuma gidicem yumurtalar buyumus mu diye macuna da basladim ama bende nasil acik hisi veriyo surekli midem bos gibi hisediyorum c kufe sayfasina da yazdim klomenle kulanmkta sorun yokmus bakalim haftsya cums ne diycek doktorum her namazim da duam da olucsksin sende canim rabim emekleri bosa cikarmasi
Aaa burdada karsilastikMerhaba kistiniz cok varmis sanirim, nasil klomene basladiniz, bende 2 3 aydir kist gözüküyor klomene baslamadilar o yuzden. Bide tok tutuyomus bu clife normalde oyle yaziyodu sayfada, benimde hormonlarim filan iyi de kist erisin diye alcam, 1 kutu mu alsam 2 kutu mu bilemedim
Vala gelene kadar kulancam ama hemen gelir diye dusunuyorum kesildigim icin cabuk acar bilmiyorum canim ya kararsiz kaldim kulansam mi belki de kulanmam 5. Gun kadar bekliycem gelmese direk klomenle devam edicem bende bilmiyorum napiyorumDoktor demeden mi kullancan adet söktürücüyu inşallah gelirde gerek kalmaz klomeni kac gün kullancan adet boyuncami
3 kutu diyoda simdi bosa da almak istemiyorum kistim erisin asilama yaptircam klomen kullancam o zaman da kullanirsin dedi de neyse ben 2 kutu aliyim ya nooolu nolmazAaa burdada karsilastikya sayfasına sor bence kis icin kullanan da çok olmus sadece hamilelik icin degil ya illaki bisey derler onlar instegramdaki sayfalarına yaz cevap veriyolar mutlaka
Ayn oyle yap canim bende bi kutu aldim cumartesi klomene basliycam sende de mi pcos kisti var3 kutu diyoda simdi bosa da almak istemiyorum kistim erisin asilama yaptircam klomen kullancam o zaman da kullanirsin dedi de neyse ben 2 kutu aliyim ya nooolu nolmaz
Bende pcos filan yoktu ki son zamanlarda cikti bu kist 30 mmAyn oyle yap canim bende bi kutu aldim cumartesi klomene basliycam sende de mi pcos kisti var
Kucuk degilmi aslinda kistin benim 8 santime ulasmisti amaliyatla aldirdim gecen ayBende pcos filan yoktu ki son zamanlarda cikti bu kist 30 mm
Küçük ama 3 4 aylik bi tedavi sureci olur diyo doktor her ay tarlusal kullanirsin dedi küçültüruz dedi zaman kaybetmek istemedimKucuk degilmi aslinda kistin benim 8 santime ulasmisti amaliyatla aldirdim gecen ay
Dogru vala ne kadar erken geshis o kadar iyi kac aydir istiyorsunuz canim kac aylik evlisinKüçük ama 3 4 aylik bi tedavi sureci olur diyo doktor her ay tarlusal kullanirsin dedi küçültüruz dedi zaman kaybetmek istemedim
Haziranda 2 yil olcakDogru vala ne kadar erken geshis o kadar iyi kac aydir istiyorsunuz canim kac aylik evlisinhai