C life kulanip hamile kalan var mi

Vala gelene kadar kulancam ama hemen gelir diye dusunuyorum kesildigim icin cabuk acar bilmiyorum canim ya kararsiz kaldim kulansam mi belki de kulanmam 5. Gun kadar bekliycem gelmese direk klomenle devam edicem bende bilmiyorum napiyorum 😂 acaba macun mu kesti onu da bilmiyorum😂
Kullanma bence yaa doktoru dinle klomen kullan sadece macun keser mi bilmiyoeum ki sayfaya yaz bi sor bakalim

Ayn vala mesaj attim hala donus olmadi sansim yoki kiz ilaki bisey cikicak 😂 oldu oldu olmadi 5. Gun basliyorum klomene de hepsini ictim.onu da iceyim 😂😂
Kizz gece bakmazlad belki yarina kadar yazarlar bisey ama yarin olur adetin bekle yarina kadar ama agri kesici icme bidaha onlar da etkiliyo macunla klomene devam et bakalim

Kac gun sonra test deniyceksin canim ben bugun adet oldum doktirum klomen verdi macuna da basladim
CANIM KLOMEN VE MACUN TUHAF ETKİ YAPMASIN? BEN KLOMEN KULLANDIĞIM AY YUMURTAM ÇOK BÜYÜDÜ VE AŞIRI BÜYÜYEN YUMURTALAR DA DÖLLENMİYOR 26-28 MM GİBİ KOCAMANDI. VE OLMADI. ONU KADINA Bİ SOR İSTERSEN KLOMEN İLE LULLANILIR MI DİYE

Kiz ben adet oldum bugun sukur😂 doktira gitim domtorum klomen de verdi haftaya cuma gidicem yumurtalar buyumus mu diye macuna da basladim ama bende nasil acik hisi veriyo surekli midem bos gibi hisediyorum c kufe sayfasina da yazdim klomenle kulanmkta sorun yokmus bakalim haftsya cums ne diycek doktorum her namazim da duam da olucsksin sende canim rabim emekleri bosa cikarmasi🥰🤲
YENİ OKUDUM CANIM YA

CANIM KLOMEN VE MACUN TUHAF ETKİ YAPMASIN? BEN KLOMEN KULLANDIĞIM AY YUMURTAM ÇOK BÜYÜDÜ VE AŞIRI BÜYÜYEN YUMURTALAR DA DÖLLENMİYOR 26-28 MM GİBİ KOCAMANDI. VE OLMADI. ONU KADINA Bİ SOR İSTERSEN KLOMEN İLE LULLANILIR MI DİYE
Sordum canim kadin sorun olmaz kulanabilirsin dedi ama lekelenmem bile durdu evet dun agri kesici ictim ama bu kadar adetim kesilmezdi macun mu kesti bilmiyorum acaba bu ay da mi biraksam macunu klimene nasil basliycsm bilmiyorum kesildim tamamen adetim

Merhaba
Ben kullandım henüz gebelik oluşmadı tiroid ve insülin direncim var çünkü. İlaç kullanıyorum fakat ben hormon bozukluğu için kullandım. Hepsi düzeldi. Çok şükür iyi geldi ve 28 günde adet olmaya başladım.
Tavsiye eferim 🥰
İle yaradı mı acaba

X