C life kulanip hamile kalan var mi

Hanimlar c life karismini kulanip hamile kalan var mi kac ay kulanip gebe kaldiniz bu sureci yasayanlar yazabilir mi
Evet ben varım.. pkos'tum ilk önce 2 kutu aldım bitirdim yine 2 kutu aldım birincisi tam bitmeden 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Kesinlikle tavsiye ederim ama bu süreçte paketi gıdalardan uzak dur, ben şekeri bile kestim ağzıma sürmedim çok zayıf olmama rağmen 3-4 kilo verdim kilo vermeme c life çok yardımcı oldu bu arada normalde asla veremezdin çünkü zaten zayıftım ama hormonlarının düzene girmesi için kilo vermek istedim. Bu arada bu süre zarfında hastaneye falanda gitmedim tedavi olmadım. 5 senedir olmuyordu çocuğum

Yaaaa cok sevindim ben bu ay basladim 3 gun kulandim biraktim doktorum klomen vermisti diye ikisini bir arada kulanmak istemedim ama klomen bu ay ise yaramadi ve benim adetim azaldi c life da bu ay adetle tekrar basliycam c life birakmiycam ama cok sevindim ya 5 yil dile kolay ciden benim de kilom yok sukur ay insalah etkisi olur bu ay klomende yumurtlama olmadi hatta onumuzdeki ay adetle birlikte tekrar klomene basliycaz c kife da birlikte kulancam insalah etkili olur bende pcosluyum malesef gecen ay amaliyat bile oldum kistim 8 santim olmustu yumurtlamayi takip ettin mi canim yoksa kendin hisedince mi birakiyodun kulanmayi bol su yuruyus yaptin

Evet canım bol yürüyüş ve bol bol su içtim. Valla yumurtlamayı takip te etmedim hissetmedimde yani 17-18 gün kullanıp bıraktım her defasında. Rabbim sanada şifa etsin inşallah hamile kalmana vesile olsun

Evet canım bol yürüyüş ve bol bol su içtim. Valla yumurtlamayı takip te etmedim hissetmedimde yani 17-18 gün kullanıp bıraktım her defasında. Rabbim sanada şifa etsin inşallah hamile kalmana vesile olsun
Bende oyle yapayim 17 18 gun kulanip birakirim insalah vesile olur dualarinizda bizi de unutmayin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…