- 1 Eylül 2022
- 961
- 207
- Konu Sahibi Lavinyamla
Yaa cok tesekur ederim sende aramiza hosgeldin o zaman birbirmize moral oluruz umut oluruz insalah tembelik varsa dene derim vala bende aldim hala dolapta duruyor bekliyorum adet olmayi insalah sana da faydasi olur gecikmen varsa gebelik testi denesene kiz belki hic macuna gerek kalmaz 4 bucuk ay da cok erken masalah insalah hemen tutar ramazan ayi hayirli gelir insalah sen kac yasindasin canimKiz gece gece okudum konunu ne kadar pozitif enerjik biseysin maşallah kendimi gördüm sende bu arada umarım hayırlı sonuçlar alırsınız hepiniz bende dahil dualarimiza birbirimizi katalım mübarek aylardayız ben 4 buçuk aylik evliyim başından beri çocuk istiyoruz henüz bi gelişme yok bende geçen ay gecikme yasadim doktora gittim ve yumurtalarinda tembellik var dedi tam olarak pkos var demedi ilk defa gecikme yasadim zaten ilac kullandim bu ayda ovulasyon testi denemeye başladım henüz gelişme yok eğer bu ayda gelişme olmazsa macunu bende kullanmayi düşünüyorum araştırdığım kadariyla çok faydasini gören olmus ozellikle pkos kist falan olanlar ama macun vesile nasip edecek olan rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin