C life kulanip hamile kalan var mi

Aynen canim bende pcosluyum siparis ettim gelmesini bekliyorum adetle birlikte basliycam siz nasil basladiniz canim adet olmayi bekledin mi biliyosun yumurtlama gunlerimiz hangi gun bilmiyoruz kac gun kulanip ara verceksin

Adetin 3.günü başladım kargo öyle denk geldi 15 gün kullanacam ovulasyon testi almadım bıu yüzden yumurtlama nasıl bilemem 15 gün kullanıyım su ve yürüyüşe dikkat etmek lazım işte

Adetin 3.günü başladım kargo öyle denk geldi 15 gün kullanacam ovulasyon testi almadım bıu yüzden yumurtlama nasıl bilemem 15 gün kullanıyım su ve yürüyüşe dikkat etmek lazım işte
Bende oyle ovulasyon testi almadim 1 ay once boyle deniycem olmadi 2. Ay ovulasyonla takip edicem evet suyu yuruyusu ihmal etme bakalim hanimlar kim once mujdeli haberi alicak🤭

Demi ya koca 11 ay dururken bu ayi bulduk belki hayirli oldu ramazanlik bile vesile oldu 1 ay olmadan bizden sonuc aldik ozelikle sen yeni rahim filmine de girdin ya canim senin ihtimalin daha yuksek😍
İnşAllah ezan okunuyor, ezanlar suyu hürmetine çok dua ediyorum 🙏🏻

Tadı acımsı ama ağzıma atıp direk su işe yutuluyor Allah şifa versin bize Şafi ismiyle burda isteyen tüm kardeşlerim bebek sahibi olsjn güzel haberler verelim clife mucize olsun inşallah yaaaa yanında folik asit mi kullanmalı bilmoyorm ben pcos yumurtlarım dirençli büyümüyor başka önerisi olacak olan var mı ?

Vala bendr oyle hic dilimden dusurmuyorum her namazimda dua ediyorum hep dualarimda olcaksin canim insalah bu ay sonuc aliriz bu ugraslara deger guzel hsberlerini bekliyorum canim♥️
Allah razı olsun canım benim birlikte birbirimize Güzel haberler verelim inşallah 😍💐

Tadı acımsı ama ağzıma atıp direk su işe yutuluyor Allah şifa versin bize Şafi ismiyle burda isteyen tüm kardeşlerim bebek sahibi olsjn güzel haberler verelim clife mucize olsun inşallah yaaaa yanında folik asit mi kullanmalı bilmoyorm ben pcos yumurtlarım dirençli büyümüyor başka önerisi olacak olan var mı ?
Amin inslah Ben doktoruma sordum c life iceriklerini atim falan kulanabilirsin dedi bende pcosum hepsi bitkisel seyler dedi folik asiti bana da verdi bende kulaniyorum birlikte kulansam bi sorun yaratir mi dedim hayir dedi o konuda iciniz rahat olsun tabi sizde yine doktorunuza danisin ama ek olarak yumurta buyumesinde bi bilgim yok vala🥰

X