- 1 Eylül 2022
- 961
- 207
- Konu Sahibi Lavinyamla
Vala yine erken gelmis benim 6 gun oldu gelen giden yok zaten regl da baslamadi hala insalah baslamadan gelirBu arada 3 günde geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vala yine erken gelmis benim 6 gun oldu gelen giden yok zaten regl da baslamadi hala insalah baslamadan gelirBu arada 3 günde geldi
Gelir ya hızlı yolladılar vallaVala yine erken gelmis benim 6 gun oldu gelen giden yok zaten regl da baslamadi hala insalah baslamadan gelir
Aynen canim bende pcosluyum siparis ettim gelmesini bekliyorum adetle birlikte basliycam siz nasil basladiniz canim adet olmayi bekledin mi biliyosun yumurtlama gunlerimiz hangi gun bilmiyoruz kac gun kulanip ara verceksin
Aynen yeni baktim gelmis subeye pazartesi elimde olur aynen vala senin hizli gelmis tadi nasil canim baktin miGelir ya hızlı yolladılar valla
Bende oyle ovulasyon testi almadim 1 ay once boyle deniycem olmadi 2. Ay ovulasyonla takip edicem evet suyu yuruyusu ihmal etme bakalim hanimlar kim once mujdeli haberi alicakAdetin 3.günü başladım kargo öyle denk geldi 15 gün kullanacam ovulasyon testi almadım bıu yüzden yumurtlama nasıl bilemem 15 gün kullanıyım su ve yürüyüşe dikkat etmek lazım işte
Hiç açmadım öylece dolaba koydumAynen yeni baktim gelmis subeye pazartesi elimde olur aynen vala senin hizli gelmis tadi nasil canim baktin mi
Kiz biraz ucundan tadina bakaydin yaHiç açmadım öylece dolaba koydum
Hava almasın kullanacağım zaman açayım dedim bitkisel ürün güzel olmaz diye tahmin ediyorumKiz biraz ucundan tadina bakaydin ya
Yok kiz ne havasi macundur yani insalah tafi guzel olur yenilebilirHava almasın kullanacağım zaman açayım dedim bitkisel ürün güzel olmaz diye tahmin ediyorum
Kötüyse bile mecbur aldık bir kereYok kiz ne havasi macundur yani insalah tafi guzel olur yenilebilir
Aynen vala zehir olsa da yenilcek mecbur bakalim ramazanlik bu macun nasil birlikte yurutucemKötüyse bile mecbur aldık bir kere
İftardan sonra yarım saatlik yürüyüşe çık sahura kadar suyunu tüket ben öyle yapmayı düşünüyorumAynen vala zehir olsa da yenilcek mecbur bakalim ramazanlik bu macun nasil birlikte yurutucem
Demi bende oyle dusundum iftrda ac karnina macunu yeriz sahurda yeriz artik idare edicez bir ayİftardan sonra yarım saatlik yürüyüşe çık sahura kadar suyunu tüket ben öyle yapmayı düşünüyorum
Aynen mecbur nasıl denk getirdik o kadar ay varken ramazan ayını yaDemi bende oyle dusundum iftrda ac karnina macunu yeriz sahurda yeriz artik idare edicez bir ay
Demi ya koca 11 ay dururken bu ayi bulduk belki hayirli oldu ramazanlik bile vesile oldu 1 ay olmadan bizden sonuc aldik ozelikle sen yeni rahim filmine de girdin ya canim senin ihtimalin daha yuksekAynen mecbur nasıl denk getirdik o kadar ay varken ramazan ayını ya
İnşAllah ezan okunuyor, ezanlar suyu hürmetine çok dua ediyorumDemi ya koca 11 ay dururken bu ayi bulduk belki hayirli oldu ramazanlik bile vesile oldu 1 ay olmadan bizden sonuc aldik ozelikle sen yeni rahim filmine de girdin ya canim senin ihtimalin daha yuksek
Vala bendr oyle hic dilimden dusurmuyorum her namazimda dua ediyorum hep dualarimda olcaksin canim insalah bu ay sonuc aliriz bu ugraslara deger guzel hsberlerini bekliyorum canimİnşAllah ezan okunuyor, ezanlar suyu hürmetine çok dua ediyorum
Allah razı olsun canım benim birlikte birbirimize Güzel haberler verelim inşallahVala bendr oyle hic dilimden dusurmuyorum her namazimda dua ediyorum hep dualarimda olcaksin canim insalah bu ay sonuc aliriz bu ugraslara deger guzel hsberlerini bekliyorum canim
Amin inslah Ben doktoruma sordum c life iceriklerini atim falan kulanabilirsin dedi bende pcosum hepsi bitkisel seyler dedi folik asiti bana da verdi bende kulaniyorum birlikte kulansam bi sorun yaratir mi dedim hayir dedi o konuda iciniz rahat olsun tabi sizde yine doktorunuza danisin ama ek olarak yumurta buyumesinde bi bilgim yok valaTadı acımsı ama ağzıma atıp direk su işe yutuluyor Allah şifa versin bize Şafi ismiyle burda isteyen tüm kardeşlerim bebek sahibi olsjn güzel haberler verelim clife mucize olsun inşallah yaaaa yanında folik asit mi kullanmalı bilmoyorm ben pcos yumurtlarım dirençli büyümüyor başka önerisi olacak olan var mı ?