- 1 Eylül 2022
- 961
- 207
- Konu Sahibi Lavinyamla
Amin insalah haberdar ederiz artik sureciAllah razı olsun canım benim birlikte birbirimize Güzel haberler verelim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insalah haberdar ederiz artik sureciAllah razı olsun canım benim birlikte birbirimize Güzel haberler verelim inşallah
İnşAllah canımAmin insalah haberdar ederiz artik sureci
İnşAllah canım
Çok teşekkür ederim inşallah bende kullanacm folik asit faydası olacak inşaallah pozitif olalım şifa bulalım Allah’ın izniyle güzel haberler verelim birbirimizeAmin inslah Ben doktoruma sordum c life iceriklerini atim falan kulanabilirsin dedi bende pcosum hepsi bitkisel seyler dedi folik asiti bana da verdi bende kulaniyorum birlikte kulansam bi sorun yaratir mi dedim hayir dedi o konuda iciniz rahat olsun tabi sizde yine doktorunuza danisin ama ek olarak yumurta buyumesinde bi bilgim yok vala
Evet canim bende oyle dusunuyorum folik asite vitamin sonucta bi zarari olmaz sipsrisim bugun gelir benim dagitma cikmis bakalim hayirkisiyla regla birlikte basliycamAmin insalah dualarimizda birbirmizi eksik etmeyelim bu surrce birbirimizi haberdar edelim hanimlarÇok teşekkür ederim inşallah bende kullanacm folik asit faydası olacak inşaallah pozitif olalım şifa bulalım Allah’ın izniyle güzel haberler verelim birbirimize
Kuzum senin rahim filminden sonra kaç gün kanaman oldu? Benim hala devam ediyor da
Benim amaliyatla bir oldu canim yaklasik 4 5 gun surdu adet surcimde 4 5 gun suruyor hep a lekelenme tarzi oldu asiri yogun kanama olmadi senin nasil oluyorKuzum senin rahim filminden sonra kaç gün kanaman oldu? Benim hala devam ediyor da
Heh iyi bare benimde çok değil regli sonları gibi az geliyorBenim amaliyatla bir oldu canim yaklasik 4 5 gun surdu adet surcimde 4 5 gun suruyor hep a lekelenme tarzi oldu asiri yogun kanama olmadi senin nasil oluyor
Strese sokma canim kendini cok normal o sekilde gelmesi bu arada geldi c life tadina baktim cok agir ya tadiHeh iyi bare benimde çok değil regli sonları gibi az geliyor
Bitkisel şeyler hep öylr oluyor bildiğim için hiç merak etmedimStrese sokma canim kendini cok normal o sekilde gelmesi bu arada geldi c life tadina baktim cok agir ya tadi
Vala nasil yapcaz acaba sahur iftar arasi bide nasil o suyu tuketicez hayt tohumun tadi daha yogunlukta geliyoBitkisel şeyler hep öylr oluyor bildiğim için hiç merak etmedim
İftarda sudan önce onu ye biraz bekle su iç öyle yemek ye, sahura kadar uyumuyorsan su tüket bol bol, iftardan sonra camiye teravihe gidersen çıkışta 2 tur at eve git ben öyle düşündümVala nasil yapcaz acaba sahur iftar arasi bide nasil o suyu tuketicez hayt tohumun tadi daha yogunlukta geliyo
Aslinda mantikli yuruyus yaparak daha cok su tuketilir bakalim adetlerimde duzensiz ne zan olcagim beli de olmuyo belki ramazanliktam sonra oldumİftarda sudan önce onu ye biraz bekle su iç öyle yemek ye, sahura kadar uyumuyorsan su tüket bol bol, iftardan sonra camiye teravihe gidersen çıkışta 2 tur at eve git ben öyle düşündüm
Ben 2 senedir hep ramazan bittiğinde regl oluyorum inşallah yine öyle olur borç birikmezAslinda mantikli yuruyus yaparak daha cok su tuketilir bakalim adetlerimde duzensiz ne zan olcagim beli de olmuyo belki ramazanliktam sonra oldum
İnsalah oyle olur atlatirizBen 2 senedir hep ramazan bittiğinde regl oluyorum inşallah yine öyle olur borç birikmez
Maalesef ortalarında olurum gibi yumurtlamama az kaldı çünküİnsalah oyle olur atlatiriz
Bekle bakalim buyuk gunu hemen ardindan karisima da baslarsin oh misMaalesef ortalarında olurum gibi yumurtlamama az kaldı çünkü
İnşAllah kullanmaya nasip Olmaz da hamiş olurumBekle bakalim buyuk gunu hemen ardindan karisima da baslarsin oh mis
Amin insalahİnşAllah kullanmaya nasip Olmaz da hamiş olurum
Kiz gece gece okudum konunu ne kadar pozitif enerjik biseysin maşallah kendimi gördüm sende bu arada umarım hayırlı sonuçlar alırsınız hepiniz bende dahil dualarimiza birbirimizi katalım mübarek aylardayız ben 4 buçuk aylik evliyim başından beri çocuk istiyoruz henüz bi gelişme yok bende geçen ay gecikme yasadim doktora gittim ve yumurtalarinda tembellik var dedi tam olarak pkos var demedi ilk defa gecikme yasadim zaten ilac kullandim bu ayda ovulasyon testi denemeye başladım henüz gelişme yok eğer bu ayda gelişme olmazsa macunu bende kullanmayi düşünüyorum araştırdığım kadariyla çok faydasini gören olmus ozellikle pkos kist falan olanlar ama macun vesile nasip edecek olan rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsinHanimlar c life karismini kulanip hamile kalan var mi kac ay kulanip gebe kaldiniz bu sureci yasayanlar yazabilir mi