- 18 Kasım 2015
- 13.531
- 16.961
- 35
- Konu Sahibi Lavinyamla
3 ay civarı kullandım kızımda imprly oğlumda maxijunoKiyamam ya kac ay kulandiniz acaba yaninda aldiginiz takviye neydi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ay civarı kullandım kızımda imprly oğlumda maxijunoKiyamam ya kac ay kulandiniz acaba yaninda aldiginiz takviye neydi acaba
Aynen oyle bakalim berseyin hayirlisi cektiridiniz mi rahim filminiAnladım genetikse haklısınız
İnsalah bizlerde sonuc aliriz ya bende pcos kisti var umarim etki eder3 ay civarı kullandım kızımda imprly oğlumda maxijuno
3 buçukta radyoloji bölümünde olucam 4 de de film çekilcek daha varAynen oyle bakalim berseyin hayirlisi cektiridiniz mi rahim filmini
Hadi hayirlisi canim sonuc hemen ogrenceksin demi3 buçukta radyoloji bölümünde olucam 4 de de film çekilcek daha var
Solda çikolata kıstı vardı bende, sağda hafif tembellik çok şükür vesile oldu ınsallah size de olurİnsalah bizlerde sonuc aliriz ya bende pcos kisti var umarim etki eder
Amin insalah canim bakalim bu macundan cok umutluyumSolda çikolata kıstı vardı bende, sağda hafif tembellik çok şükür vesile oldu ınsallah size de olur
Evett yaparlarsa bugün tabi akıntım durmuş durumda ama yeni duştan çıktım gelirse yandıkHadi hayirlisi canim sonuc hemen ogrenceksin demi
Doktora yine soyle canim ama sorun yaratmaz ya insalah gelmezEvett yaparlarsa bugün tabi akıntım durmuş durumda ama yeni duştan çıktım gelirse yandık
Çekildim canım çok şükür iyiyim biraz kanamam var o kadar tüplerim açıkmışDoktora yine soyle canim ama sorun yaratmaz ya insalah gelmez
Çekildim canım çok şükür iyiyim biraz kanamam var o kadar tüplerim açıkmış
Cok gecmis olsun canim aynen biraz kanama oluyor guzel gecti mi operasyon ee nasil tedavi uyguluycaklarmis soyledi mi doktorÇekildim canım çok şükür iyiyim biraz kanamam var o kadar tüplerim açıkmış
Güzel geçti birşey anlamadım tabi uyuyordum devlet hastanesinde görüşücez doktorumla özelde sadece film çekildim birde prolaktinim yüksek diye dostinex verdi, 3 günlük antibiyotik ve ağrı kesici yazdıCok gecmis olsun canim aynen biraz kanama oluyor guzel gecti mi operasyon ee nasil tedavi uyguluycaklarmis soyledi mi doktor
Ay hadi hayirlisi canim ilaclari da ihmal etme insalah rahim filmi cekip kisa surede gebe kalanlardan biri de sen olursunGüzel geçti birşey anlamadım tabi uyuyordum devlet hastanesinde görüşücez doktorumla özelde sadece film çekildim birde prolaktinim yüksek diye dostinex verdi, 3 günlük antibiyotik ve ağrı kesici yazdı
Aynen canim bende pcosluyum siparis ettim gelmesini bekliyorum adetle birlikte basliycam siz nasil basladiniz canim adet olmayi bekledin mi biliyosun yumurtlama gunlerimiz hangi gun bilmiyoruz kac gun kulanip ara verceksinMerhabalar kızlar bgn itibariyle bende clifr başladım Allah’ın izniyle size da bana da şifa olmasını dua edıyorm Allah bize sağlıklı Salih evlatlar nasip etsin
Bende de pcos var aldım pcos olup fayda göreni cok gördüm inşallah bize de nasip olur
Ayyy inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin onun için uğraşıyoruz önce allahtan şifa sonra kulundan istiyoruz inşallah nasip ederAy hadi hayirlisi canim ilaclari da ihmal etme insalah rahim filmi cekip kisa surede gebe kalanlardan biri de sen olursun
Benim yarın geliyor clifeAynen canim bende pcosluyum siparis ettim gelmesini bekliyorum adetle birlikte basliycam siz nasil basladiniz canim adet olmayi bekledin mi biliyosun yumurtlama gunlerimiz hangi gun bilmiyoruz kac gun kulanip ara verceksin
Amin insalah canimAyyy inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin onun için uğraşıyoruz önce allahtan şifa sonra kulundan istiyoruz inşallah nasip eder
Gelmis mi subenizdeki kargoya benim de yeni cikmis yola hemen basliycakmisin canimBenim yarın geliyor clife
Maalesef kullanmam gereken bir ilaç var onu kullanmam gerekiyor , eğer bu ay olmazsa reglken başlıcam inşallah gerek kalmazGelmis mi subenizdeki kargoya benim de yeni cikmis yola hemen basliycakmisin canim