- Konu Sahibi neyapcambenn
Kardeşim daha üniversite okuyor. Hayatında da kimse yok şu an. Hazırlık yapmak lazımmış çeyiz birden hazırlanmazmış öyle söylüyor annem. Eşim bugün işlerini son son toparlamaya gitti para alacağı bi kaç iş varmış onlarla ilgilenecek sonra tekrar ev bakacağız. Bu bi kaç gün içerisinde de annem eşimin gönlünü almazsa artık hastalık vs olmadığı sürece görüşmeyi düşünmüyorum.Eşinizin dediğinde sorun göremedim. Para meselesini yanınızda açmasının nedenide sizden daha fazla para koparabilmek diye düşünüyorum. Evlerinde oturup kirayı engelliyorsunuz, borçlardan dolayı rahat yaşamıyorlar diye sizin üzerinize oynamış ki arayı bozup sizi evden çıkarabilsin. Kardeşime çeyiz yapmış dediğine göre kardeşinde evlilik yolunda sizinle arayı bozsa bişey değişmeyecek zaten yenisi yoldaymış. Ben olsam maddi olan her iletişimi keserim onlara bağımlı olmam barışmak için sonrasına bakarım onların bir çabası var mı diye. Şuan eşinizi ezip annenizle konuşmaya başlarsanız yarın öbür gün anneniz eşinizi daha çok ezecek çünkü arkasında karısı yok.