- 27 Aralık 2019
- 230
- 180
- 18
- 36
Cok yorum gelmis cogunu okuyamadm, cok aktif degilim forumda..:)Bu işin bir okulu olsaydı sizi hemen müdür atardık, hey maşallah ben de yapacağım ben de. Özellikle kızartma. Eşim hep ister ,ben üşenirim. Yapıp atacağım buzluğa, istediği zaman yesin.
Kurabiye de çok iyi fikir onuda kızım çok seviyorum. Çok teşekkür ederim.
Yufka boreklik yufka algilanmis, ramazanda yapilip islatarak durum yapilan yufkadan bahsetmistim, boreklik marketten alinan yufka parcalaniyor gercekten ise yramiyor..
Benim bi arkadasimda biberleri dogramadan atiyodu, cikarip ince ince dogruyo hafif buzuyla kitir kitir, sonra menemen yapiodu..
Ben dograyip atiorum ozellikle salca zamani kapya biber cok oldugunda minik minik kup kup dogra at, pizzaya, corbalara kir at :) kisin markette satilanlar lezzetsiz oldugu icin:)
kusura bakmayin yufka icin yanlis blgi verir gbi olmus..
Umarim isinize yarar.. saglikli gunler dilerim:)
ha bide limonata yazmis bi arkadas. Enfes oluyo. Posetlere 1 portakal 2 limonu dograyip koyun, cikarip az yumusarken toz sekerle robottA iyice cekip pure yapin, sonra sulandirin karistirin.. istege gore 1-2 limon tuzu.. sonrada ince tel suzekten, putursuz seviyorsaniz tulbent +tel suzekten suzun..