Rabbim aynısını size yaşatmasın inşallah bir şey diyemiyorumNe dememizi bekliyorsunuz? Bir şey olmaz, atın buzluğa tekrar. En fazla zehirlenirsiniz mi diyelim?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim aynısını size yaşatmasın inşallah bir şey diyemiyorumNe dememizi bekliyorsunuz? Bir şey olmaz, atın buzluğa tekrar. En fazla zehirlenirsiniz mi diyelim?![]()
Amin, kimseye yaşatmasın.Rabbim aynısını size yaşatmasın inşallah bir şey diyemiyorum
Suanda bozulmuş durumda degil vermek istedigi kisilere verip durumu soyleyebilir bence difruze atmayip direk tuketirlerKavurup koyabilirsiniz pişmiş halde. Payları veremezsiniz tabi. O kişileri evinize yemeğe davet edip o kavurduğunuz etlerle yemek yapıp ikram edebilirsiniz.
Suanda bozulmuş durumda degil vermek istedigi kisilere verip durumu soyleyebilir bence difruze atmayip direk tuketirler
Insanlar size yardimci olmak icin fikir veriyor, ne tersliyorsunuz? Fikir verenler mi acik birakmis buzlugu? Ya pisirip dolaba atacaksiniz ya da cope. Baska ne duymayi umuyorsunuz?Yukarıda yazdım dönün okuyun pay ayırıp ulaştıramadım kişilerin etleride var malum bayram kurban kesmeyenler köyüne gitmiş
Et bu, şakası yok, çözüldüyse ya kavuracaksınız ya da çöpe gidecek yoksa zehirlenirsiniz. kavurup ya da pişirip tekrar dondurabilirsiniz.Kurban kestik kaç kilo eti ben nasıl kavurayim.
24 saat açık kalmış kapak baya baya çözülmüş
Kavurma yapip, bir yemeklik posetleyip dondurun, sonra yemeklerde de kullanabilirsiniz.Sarmalar önemli değil atarım onları
Ama daha pay ayırıp ulaştıramadık etler bile duruyordu ayrıca o kadar eti nasıl pişirelim ben pisirsem nasıl tuketeyim
Milleti tersliyceğine otur milleti zehirle o zaman hey AllahımSarmalar önemli değil atarım onları
Ama daha pay ayırıp ulaştıramadık etler bile duruyordu ayrıca o kadar eti nasıl pişirelim ben pisirsem nasıl tuketeyim