• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buzluğumun kapağı açık kalmış

Kavurup koyabilirsiniz pişmiş halde. Payları veremezsiniz tabi. O kişileri evinize yemeğe davet edip o kavurduğunuz etlerle yemek yapıp ikram edebilirsiniz.

Kavurup koyabilirsiniz pişmiş halde. Payları veremezsiniz tabi. O kişileri evinize yemeğe davet edip o kavurduğunuz etlerle yemek yapıp ikram edebilirsiniz.
Suanda bozulmuş durumda degil vermek istedigi kisilere verip durumu soyleyebilir bence difruze atmayip direk tuketirler

Yukarıda yazdım dönün okuyun pay ayırıp ulaştıramadım kişilerin etleride var malum bayram kurban kesmeyenler köyüne gitmiş
Insanlar size yardimci olmak icin fikir veriyor, ne tersliyorsunuz? Fikir verenler mi acik birakmis buzlugu? Ya pisirip dolaba atacaksiniz ya da cope. Baska ne duymayi umuyorsunuz?

Kurban kestik kaç kilo eti ben nasıl kavurayim.
24 saat açık kalmış kapak baya baya çözülmüş
Et bu, şakası yok, çözüldüyse ya kavuracaksınız ya da çöpe gidecek yoksa zehirlenirsiniz. kavurup ya da pişirip tekrar dondurabilirsiniz.

Çözülmüş et ancak pişirilip dondurucuya atılır tekrardan. Yapacak bir şey yok pişirmek dışında

Pişirmek dışında seçenek yok. pişir diyenlere nasıl pişireyim diye atar gider yapacağınıza kalkıp erleri doğrayın bence. Sanki bu kadınlar unuttu dolabın kapısını açık. Hayır ben şöyle konu sorsam ya çok sağolun derim. Birde pişirip dolaba koyun diyene de benim bildiğim kadarıyla aynı şey diyorsunuz biliyorsanız sormayın. Bilginizde yanlış ayrıca. Pişirince buzluğa atılabilir.

Back