Kavurup koyabilirsiniz pişmiş halde. Payları veremezsiniz tabi. O kişileri evinize yemeğe davet edip o kavurduğunuz etlerle yemek yapıp ikram edebilirsiniz.
Kavurup koyabilirsiniz pişmiş halde. Payları veremezsiniz tabi. O kişileri evinize yemeğe davet edip o kavurduğunuz etlerle yemek yapıp ikram edebilirsiniz.
Insanlar size yardimci olmak icin fikir veriyor, ne tersliyorsunuz? Fikir verenler mi acik birakmis buzlugu? Ya pisirip dolaba atacaksiniz ya da cope. Baska ne duymayi umuyorsunuz?
Pişirmek dışında seçenek yok. pişir diyenlere nasıl pişireyim diye atar gider yapacağınıza kalkıp erleri doğrayın bence. Sanki bu kadınlar unuttu dolabın kapısını açık. Hayır ben şöyle konu sorsam ya çok sağolun derim. Birde pişirip dolaba koyun diyene de benim bildiğim kadarıyla aynı şey diyorsunuz biliyorsanız sormayın. Bilginizde yanlış ayrıca. Pişirince buzluğa atılabilir.
Sarmalar önemli değil atarım onları
Ama daha pay ayırıp ulaştıramadık etler bile duruyordu ayrıca o kadar eti nasıl pişirelim ben pisirsem nasıl tuketeyim
Sarmalar önemli değil atarım onları
Ama daha pay ayırıp ulaştıramadık etler bile duruyordu ayrıca o kadar eti nasıl pişirelim ben pisirsem nasıl tuketeyim