How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

buzları eritebilecekmisinn

Kk nın güzel hatunları dün konu açmıştım içim buz oldu diye eşimle tartıştık boşanmaya düşündüğümü yazmıştım ailemin yanına gideceğimden bahsettim tüm bu olanlar ailesi yüzünden birazda dolmuşlugun patlamasıyydı. Eşime gideceğimi dedim ben götürürüm seni beraber gidelim dedi ayrılmayı istediğimi söyledim tartıştık o beni ben onu suçlayıp durduk 6 saat konuştuk tartıştık bağırma yok arada seslerimiz yükseldi benim sinirler boşaldı ağladım istemiyorum böyle evlilik dedim oda kararlı olduğumu anladı ilk defa onu böyle gördüm bembeyaz oldu gözlerinden yaşlar aktı o an sarılasım geldi ama tuttum kendimi kararlıydım yapma bize dedi. İkimizde yazık dedi kızımıza yazık dedi. İkimizde kötüydük napim annem babam dedi sevmesende 3-4 gün kal öyle git dedi benim için dedi. bilmiyorum çok karışıgım ailesi yüzünden bitecek dünde hatalı olduğunu kabul etti ki kolay kolay geri adım atan bi insan değil, inanilmaz inatçıdır. ailemle konuşacam geri adım atmayı düşünmüyorum ya bilmiyorum çok kötü bi haldeydi üzülünce midesine vurur geldiginden beri kustu. sadakatine güvenirim büyük konuşmam kesinlikle ama şiddet yok olsa bi dk durmam zaten tek derdimiz ailesi zamanında çok onları dinledi benimle tartıştı pişman o günler için bende şimdi onlarda kalmak istemiyorum oda ailem görüş sevmesende görüleceksin benim hatrım için diyor. geçmişi unutamıyorum. normalde kızımıza çok düşkün işten eve gelir bebek konusunda çok yardımcı olur. Ona karşı bişi demedim napsam bi sans daha versemmi boşanmaktan korkmuyorum derdim acaba gerçekten pişman mı? Karışık olduysa affola

boşanma.ailesiyle ne kadar sıklıkla görüşüyorsun

Bence bir şans daha vermelisiniz .
Eşinizin ailesi ile ne yaşadınız bilmiyorum ama adamcağız bir noktada haklı ..Ssonuçta onun ailesi eşinizin hatrına
seyrek olsa mesafe koyarak görüşmelisiniz ..
Eşinizin tek kusuru biraz aile sözü dinlemekmiş anlaşılan, dünkü konuşmanızdan sonra da dersini almıştır diye düşünüyorum .
Aile sözü dinlerdi önceden ama simdi durumların farkında kesinlikle söylenenlere itibar etmiyor şimdiden kastım uzun zamandır ben görüşmeyi istemiyorum durum bu çok soğudum çünkü elbet giderim torunları var sevsinler diye daha fazlasını istemiyorum

İlişkinize bir şans daha verin. Ama bunu tekrar deneyelim diyerek hayatınıza aynen devam etmek yerine, daha radikal bir adım atarak yapın. Mesela bir çift terapisine gidin. Bazen insanlar ne kadar konuşsalar da birbirlerini anlamayabiliyor. Dışarıdan bakabilen uzman bir göz, birbirinizi anlamanız ve dinlemeniz için çok yardımcı oluyor. Eşinizden bahsediş şeklinizden anladığım kadarıyla, ortada geri dönüşü olmayan bir nefret, kafada bitmiş bir ilişki yok. O yüzden bir şans daha verin, hemen vazgeçmeyin.
Evet bunu konuşmalıyım dışardan bi göz ikimize iyi gelir bncede

Aile sözü dinlerdi önceden ama simdi durumların farkında kesinlikle söylenenlere itibar etmiyor şimdiden kastım uzun zamandır ben görüşmeyi istemiyorum durum bu çok soğudum çünkü elbet giderim torunları var sevsinler diye daha fazlasını istemiyorum

O zaman çözüm belli aslında ..
Siz eşinizin ailesi ile seyrek ve mesafeli görüşeceksiniz eşiniz de size saygı duyacak ..
Bence evlliliğinze bir şans daha verin bir de bu şekilde deneyin .

Canim madem isler bu raddeye geldi maddi durumlari da konus. Devamli ailesine fuzuli seyler icin para mi gonderiyirdu esin? Oyle birseyler hatirliyorum.
Evet onuda konuştum ailesinin abarttığının farkında demekki araba almaya karar verdi kendini borca sokmak için yoksa sürekli isticekler dedi benimde bahanem olur dedi peşinatı verdik ama iyimi yaptık bilmiyorum eldeki tüm parayı verdik arabaya 100 bintl yi geçkin bir para ama ailesine borç olduğunu söylemiyecekmiş benide tembihledi insanlar bize deli gözüyle bakıyor kesin eşim kızımı en güzel arabalara bindircem artık bizde keyfime bakıcaz diyor hastalık sağlık dışında para vermem diyor şimdi sadece kardeşini okutuyor onada ben karşı değilim okutsun tabiki abisi sonuçta saçma bir yere gitmiyo para

Kk nın güzel hatunları dün konu açmıştım içim buz oldu diye eşimle tartıştık boşanmaya düşündüğümü yazmıştım ailemin yanına gideceğimden bahsettim tüm bu olanlar ailesi yüzünden birazda dolmuşlugun patlamasıyydı. Eşime gideceğimi dedim ben götürürüm seni beraber gidelim dedi ayrılmayı istediğimi söyledim tartıştık o beni ben onu suçlayıp durduk 6 saat konuştuk tartıştık bağırma yok arada seslerimiz yükseldi benim sinirler boşaldı ağladım istemiyorum böyle evlilik dedim oda kararlı olduğumu anladı ilk defa onu böyle gördüm bembeyaz oldu gözlerinden yaşlar aktı o an sarılasım geldi ama tuttum kendimi kararlıydım yapma bize dedi. İkimizde yazık dedi kızımıza yazık dedi. İkimizde kötüydük napim annem babam dedi sevmesende 3-4 gün kal öyle git dedi benim için dedi. bilmiyorum çok karışıgım ailesi yüzünden bitecek dünde hatalı olduğunu kabul etti ki kolay kolay geri adım atan bi insan değil, inanilmaz inatçıdır. ailemle konuşacam geri adım atmayı düşünmüyorum ya bilmiyorum çok kötü bi haldeydi üzülünce midesine vurur geldiginden beri kustu. sadakatine güvenirim büyük konuşmam kesinlikle ama şiddet yok olsa bi dk durmam zaten tek derdimiz ailesi zamanında çok onları dinledi benimle tartıştı pişman o günler için bende şimdi onlarda kalmak istemiyorum oda ailem görüş sevmesende görüleceksin benim hatrım için diyor. geçmişi unutamıyorum. normalde kızımıza çok düşkün işten eve gelir bebek konusunda çok yardımcı olur. Ona karşı bişi demedim napsam bi sans daha versemmi boşanmaktan korkmuyorum derdim acaba gerçekten pişman mı? Karışık olduysa affola

Esinizle sakince konusun ve isteklerinizi belirtin birbirinize....ardindan kurallar koyun hatta yazin bir kagida birlikte ve soz verin birbirinize...

Diger konunuzu bilmiyorum ama simdikine bakarak bence gitmeyin... Cozumsuz degilsiniz ve cocugunuz da var sanki cabalamaya deger gibi..

O zaman çözüm belli aslında ..
Siz eşinizin ailesi ile seyrek ve mesafeli görüşeceksiniz eşiniz de size saygı duyacak ..
Bence evlliliğinze bir şans daha verin bir de bu şekilde deneyin .
Zaten mesafeyi koydugumu düşünüyorum sıcak davranmıyorum ama saygısızlıkta yapmam ben kolay kolay insanlarla münakaşaya girmem ilişkimi keserim eşim benim onlarla beraber kalmamı istiyor gittiğimiz zaman bundan çıktı tartışma

Zaten mesafeyi koydugumu düşünüyorum sıcak davranmıyorum ama saygısızlıkta yapmam ben kolay kolay insanlarla münakaşaya girmem ilişkimi keserim eşim benim onlarla beraber kalmamı istiyor gittiğimiz zaman bundan çıktı tartışma

Eşinin ailesi şehir dışındalar mı kalman şart mı ?

Esinizle sakince konusun ve isteklerinizi belirtin birbirinize....ardindan kurallar koyun hatta yazin bir kagida birlikte ve soz verin birbirinize...

Diger konunuzu bilmiyorum ama simdikine bakarak bence gitmeyin... Cozumsuz degilsiniz ve cocugunuz da var sanki cabalamaya deger gibi..
Evet değer gibi ama ben çabalamıyacağım eşimden bekliyorum artık onun hareketlerine göre devam eder veya etmez kendi belirlicek benim tavrımı biliyor teşekkürler yorum için biz karşılıklı konuştuğumuzda birbirimizi suçluyorz artık konuşmamaya karar verdi geçmişi

Eşinin ailesi şehir dışındalar mı kalman şart mı ?
Eşimle izne gittiğimizde kalmamı istiyor benim ailemde o şehirde ailemle kalmak istiyorum dedim 3-4 gün kal bari dedi kalmayı düşünüyorum ama herkese mesafem olacak saygı cercevesinde

bence bitirme ,onunla ciddi bir şekilde konuş, değerini bilmesi gerektiğini söyle,bi daha hiçbi günü geri getiremeyeceksiniz,sevgi varsa herşey hallolur.

Evet değer gibi ama ben çabalamıyacağım eşimden bekliyorum artık onun hareketlerine göre devam eder veya etmez kendi belirlicek benim tavrımı biliyor teşekkürler yorum için biz karşılıklı konuştuğumuzda birbirimizi suçluyorz artık konuşmamaya karar verdi geçmişi

Siz de destek cikin esinize...ben de bir hata sonucu o cabalayacak ben bir sey yapmam demistim ama inan daha kotu oluyor...
Cunku erkekler yapip yapip her yaptiginin deger gormedigini anlayinca "bari yapmayayim zaten degeri yok bosa ugrasmayayim",dusuncesiyle basa sariyorlar.. Ve daha cok inada bindiriyorlar..

Cabalarina karsilik verin , evinize huzuru getirin ki bir daha eski halinize donmek istemesin bir an bile..

arkadasim eger evliliginin devam etmesini istiyorsan bazi angaryalara da goz yumman / katlanman gerekir.
3-4 gunden hicbir sey olmaz.
gidince de soguk davranma, gayet rahat sicak ol, olamiyorsan da rol yap.
yahu is yerinde patronumuza veya amirimize uyuz olsak da uyumlu oluyoruz.
esimizin ailesine niye yapamayalim? sonucta onlarla ayni evde yasamiyorsun gecici bir durum bu.
ben de yarin gidiyorum esimin memleketine, 20 gun kalacagiz.
her sene gidiyoruz inan uyuz oldugum durum da olsa sesimi cikarmiyorum mutlu olmaya calisiyorum olmasam da mutlu rolu yapiyorum. senede 1 kez kisa sure oldugu icin.
aynisini esimden de bekliyorum.
mutlu olmuyorsa bile ailemin evinde rol yapsin gerekirse.
ben ailemle kaliteli zaman gecirmek istiyorum esimin suratini cekmek degil.

Bende bir şans vermeniz taraftarıyım.Her insan hata yapar.Önemli olan hatayı tekrar etmemesi.
Ağırdan al ama.

Eşimle izne gittiğimizde kalmamı istiyor benim ailemde o şehirde ailemle kalmak istiyorum dedim 3-4 gün kal bari dedi kalmayı düşünüyorum ama herkese mesafem olacak saygı cercevesinde

Bencede doğru düşünüyorsunuz eşiniz istiyorsa kalır ailesinde istediği kadar siz mümkün olduğunca az kalırsınız,
Belki zamanla onlarda anlarlar hatalarını birşeyler zamanla değişir ...
Zamana bırakın biraz en iyisi ..

Siz de destek cikin esinize...ben de bir hata sonucu o cabalayacak ben bir sey yapmam demistim ama inan daha kotu oluyor...
Cunku erkekler yapip yapip her yaptiginin deger gormedigini anlayinca "bari yapmayayim zaten degeri yok bosa ugrasmayayim",dusuncesiyle basa sariyorlar.. Ve daha cok inada bindiriyorlar..

Cabalarina karsilik verin , evinize huzuru getirin ki bir daha eski halinize donmek istemesin bir an bile..
Cabalarına elbette karşılık verrim nötr olmam ona bazı şeylerin düzeldiğini görim onun uğraştığını görüm bi adıma iki adım giderim yeterki hissedim bazı şeyleri

Back