- 4 Eylül 2013
- 249
- 48
- 43
Kk nın güzel hatunları dün konu açmıştım içim buz oldu diye eşimle tartıştık boşanmaya düşündüğümü yazmıştım ailemin yanına gideceğimden bahsettim tüm bu olanlar ailesi yüzünden birazda dolmuşlugun patlamasıyydı. Eşime gideceğimi dedim ben götürürüm seni beraber gidelim dedi ayrılmayı istediğimi söyledim tartıştık o beni ben onu suçlayıp durduk 6 saat konuştuk tartıştık bağırma yok arada seslerimiz yükseldi benim sinirler boşaldı ağladım istemiyorum böyle evlilik dedim oda kararlı olduğumu anladı ilk defa onu böyle gördüm bembeyaz oldu gözlerinden yaşlar aktı o an sarılasım geldi ama tuttum kendimi kararlıydım yapma bize dedi. İkimizde yazık dedi kızımıza yazık dedi. İkimizde kötüydük napim annem babam dedi sevmesende 3-4 gün kal öyle git dedi benim için dedi. bilmiyorum çok karışıgım ailesi yüzünden bitecek dünde hatalı olduğunu kabul etti ki kolay kolay geri adım atan bi insan değil, inanilmaz inatçıdır. ailemle konuşacam geri adım atmayı düşünmüyorum ya bilmiyorum çok kötü bi haldeydi üzülünce midesine vurur geldiginden beri kustu. sadakatine güvenirim büyük konuşmam kesinlikle ama şiddet yok olsa bi dk durmam zaten tek derdimiz ailesi zamanında çok onları dinledi benimle tartıştı pişman o günler için bende şimdi onlarda kalmak istemiyorum oda ailem görüş sevmesende görüleceksin benim hatrım için diyor. geçmişi unutamıyorum. normalde kızımıza çok düşkün işten eve gelir bebek konusunda çok yardımcı olur. Ona karşı bişi demedim napsam bi sans daha versemmi boşanmaktan korkmuyorum derdim acaba gerçekten pişman mı? Karışık olduysa affola