Buzdolabındaki Ceset 😟

Mangal kömürü koyun içine
Ayrıca bazı yorumlara şoklar içinde baktım buzdolap atmak nedir arkadaş en uyduruk dolap bile 3 bin olmuşken

Çok ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR ...

Bir ay evde değildik .
döndüğümüzde apartmanda korkunç bir ceset kokusu vardı kokunun bizim evden geldiğini tahmin edememiştim içeri girdik ki şalterler atmış buzdolabında ne var ne yok Hepsi kokmuş.
buzlukta ( Kırmızı et, Balık, kıyma , Tavuk vs vardı.)
eşimle alelacele eldivenleri giyip burnumuzu kapatıp içindeki her şeyi poşetlere doldurup attık evi iyice havalandırdık.
çamaşır suyu ve sirke ile dolabın içini sildik raflarını yıkadık dolabın tahliye borusundan kan ve irin dinler dolabın altındaki kutuya ulaşmış O kutuyu da yıkadık .
sabaha kadar dolap açık pencere önünde bekledi kalktığımızda alt bölmede koku gitmişti ama buzluk hala ceset gibi kokuyor 3 gündür Ne yaptıysak kokudan kurtulamadık dolabın içine kahve karbonat çay posası nişasta bıraktık ama nafile tavsiyelerinize çok çok acil ihtiyacım var hanımlar.
Böyle birşey başına gelipte kurtulan var mı ?
LÜTFEN YARDIM EDİN 😞😔😭
Bide hamileyim 8. Aydayım bu koku beni öldürecek.

Eve misafir bile alamam buzlugu açınca koku her yere dagılıyor

Buzdolabını at gitsin.. Tek çözüm.. :)

Boyle seyler yasayanlara servisin dedigi o koku cikar eve gelen kimse duymaz ama siz mutlaka alirsiniz o kokuyu o yuzden sadece dondurucuysa temizleyip kullanmayin yeni dondurucu alin

konu başlığı tamamen girin çekmek için gayet başarılı :KK70: ama ürkütücü :KK70:

Kahveyi tek basina degil de pisirip sicakken cezveyle icine koyun beklesin. Birkac gun devam ettirin bunu. Soğudukca yenileyin. Evdeki koku icin de eski bir ufak tencerede suyun icine az yumuşatıcı katip kaynatin bir sure. Bir deneyin bakalim. Bu islemler yapilirken dolap calismiyor olmali.
yumuşatıcıyı kaynatmak kokusunu solumak çok tehlikeli diye duymuştum
souçta kimyasal arkadaş gebe birde Allah korusun

Girumcemin basina biyle bir olay geldi.kahve sirke karbonat ne varsa denedi.ama eb etkilisi kömür apmis kokuyu mangal kömürü almis.deneyin derim

başlık çok ürkütücü. Bende başlıktan kötü bir yazı gelecek diye korktum. Yumuşatıcı cezve ye koy kaynat kaynayınca onu buzdolabına koy ve beklet bir kaç gün yapınca eminim geçer. Ve sürekli içini sirke ile sil

Youtube başlıkları gibi olmuş başlığınız
İlgi çekici ama içerik boş :KK48:
Sürekli içerisini silip havalandırmanız lazım biraz zaman istiyor

Bizim altta çıkacak bir yer yok.
Buzluk direk dokapla bütün şeklinfe yapılmış. Ama buzlugun arkasında bir yer var.
Belki orası temizlenmeli
Olabilir benim dolabim bosh marka 10 yillik dolap biz ya aticaktik yada boyle temizleyecektik çok şükür bozulmadi da kullaniyoruz şimdilik siz vence servisi arayin onlar biliyorlar nasil temizlenecegini felan

yıllar önce o durum benim de başıma gelmişti, ne yaparsan yap o kokudan kurtulamıyorsun maalesef. biz çözümü dolabı değiştirmekte bulmuştuk.

Herkes çıkmıyor falan demiş ama ben küçükken böyle bir olay yaşadığımızı hatırlıyorum. Bizim kurbanlık etlerimiz, kıymalsrımız annemin yaptığı kışlık ıvır zıvırlar elektriğin kesilmesiyle buz dolabında tamamen eriyip tekrar donmuştu. Allahı o koku neydi öyle, biz bilmesek içeride biri öldü falan sanacaktık. Kokudan nasıl kurtulduğunu hatırlamıyorum ama neticede kurtulduk, çünkü kaç yıldır aynı dolabı kullanıyoruz.

Ayrıca başlık çok iğrenç ya lütfen değiştirin.

Çok ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR ...

Bir ay evde değildik .
döndüğümüzde apartmanda korkunç bir ceset kokusu vardı kokunun bizim evden geldiğini tahmin edememiştim içeri girdik ki şalterler atmış buzdolabında ne var ne yok Hepsi kokmuş.
buzlukta ( Kırmızı et, Balık, kıyma , Tavuk vs vardı.)
eşimle alelacele eldivenleri giyip burnumuzu kapatıp içindeki her şeyi poşetlere doldurup attık evi iyice havalandırdık.
çamaşır suyu ve sirke ile dolabın içini sildik raflarını yıkadık dolabın tahliye borusundan kan ve irin dinler dolabın altındaki kutuya ulaşmış O kutuyu da yıkadık .
sabaha kadar dolap açık pencere önünde bekledi kalktığımızda alt bölmede koku gitmişti ama buzluk hala ceset gibi kokuyor 3 gündür Ne yaptıysak kokudan kurtulamadık dolabın içine kahve karbonat çay posası nişasta bıraktık ama nafile tavsiyelerinize çok çok acil ihtiyacım var hanımlar.
Böyle birşey başına gelipte kurtulan var mı ?
LÜTFEN YARDIM EDİN 😞😔😭
Bide hamileyim 8. Aydayım bu koku beni öldürecek.

Eve misafir bile alamam buzlugu açınca koku her yere dagılıyor
Malesef dolabı atmak zorunda kalmıştık insallah sizde de öyle olmaz 🤐🤐

X