Buzdolabındaki Ceset 😟

Servisi çağırın içinin köpüklerini değiştiriyorlar.

Evet sanırım strafor deniyor o köpüge
oradan geliyor olabilir koku
Ona nasıl ulaşabiliriz ki arkayımı açmalıyız.

kendimiz yapamasakta
Servis temizliyorsa 300 400 e kurtuluyorsak ne güzel.
Koca dolabı atmaktan iyidir.
Biz kendimiz açtık eşimin elinden gelir bu işler. Derin dondurucunun zemininin altında isterseniz servisi arayıp yardım isteyin. Markası ne dolabın.

Çok ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR ...

Bir ay evde değildik .
döndüğümüzde apartmanda korkunç bir ceset kokusu vardı kokunun bizim evden geldiğini tahmin edememiştim içeri girdik ki şalterler atmış buzdolabında ne var ne yok Hepsi kokmuş.
buzlukta ( Kırmızı et, Balık, kıyma , Tavuk vs vardı.)
eşimle alelacele eldivenleri giyip burnumuzu kapatıp içindeki her şeyi poşetlere doldurup attık evi iyice havalandırdık.
çamaşır suyu ve sirke ile dolabın içini sildik raflarını yıkadık dolabın tahliye borusundan kan ve irin dinler dolabın altındaki kutuya ulaşmış O kutuyu da yıkadık .
sabaha kadar dolap açık pencere önünde bekledi kalktığımızda alt bölmede koku gitmişti ama buzluk hala ceset gibi kokuyor 3 gündür Ne yaptıysak kokudan kurtulamadık dolabın içine kahve karbonat çay posası nişasta bıraktık ama nafile tavsiyelerinize çok çok acil ihtiyacım var hanımlar.
Böyle birşey başına gelipte kurtulan var mı ?
LÜTFEN YARDIM EDİN 😞😔😭
Bide hamileyim 8. Aydayım bu koku beni öldürecek.

Eve misafir bile alamam buzlugu açınca koku her yere dagılıyor
Oyyy... hırsız girdi de saklanmak için öldü sandım 🤔 et öyle kokar kalınca dolabı mahvediyor dolap çalışmazken. Buz dolabını eşin bir arkadaşına görevliye vs. söylesin balkona taşıyın icindekileri boşaltsınlar kapaklarını açık bırakın 2-3 gün havalansın

Bizim de başımıza 1 ay önce geldi. Bize polis falan gelmiş içerde ceset var zannetmisler 😊 ama biz çözümü bulduk yenilemekten kurtulduk
şükür henüz polis işin içime girmemiş.
Bir kaç gün daha dursak girerdi ama.
Çünlü gerçekten çürümüz ceset gibi ya 😞😱😱

Aynısı geçen yaz başıma geldi. Tatildeyken komşularım aradı apartmanda koku var senden geliyor galiba diye. Sağolsunlar girip baktılar bizim dolapmış. Etleri atıp camları açtılar. 2 gün sonrada temizlikçi gelip beyaz sirke, karbonat, limon, çamaşır suyu Allah ne verdiyse temizledi. Camlar da açık kaldı. Biz 1 hafta sonra gittiğimizde koku kalmamıştı. Dolabın fişini çekip camları açık bırakıp biraz evden ayrılın derim. Başına bu gelip dolabı atan çok çok var. Hatta bana da herkes koku çıkmaz. atarsın gidince demişti ama çok şükür hiç kalmamıştı. Sizin komşular farketmemiş mi kokuyu?

Biz kendimiz açtık eşimin elinden gelir bu işler. Derin dondurucunun zemininin altında isterseniz servisi arayıp yardım isteyin. Markası ne dolabın.

Beko ama derin dondurucu zemini açılacak birşey değil gibi . Hiç vida vs yok.
Direk dolapla bütün görünüyor.

Geçen sene annemlerin başına da gelmişti.
Dondurucuya karbonatlı, sirkeli su dökün, borular yıkansın, o su alttaki hazneye akacaktır, suyu boşaltın, bir kaç defa tekrarlayın. Dolabın ve dondurucunun içine vanilya koyun

Aynısı geçen yaz başıma geldi. Tatildeyken komşularım aradı apartmanda koku var senden geliyor galiba diye. Sağolsunlar girip baktılar bizim dolapmış. Etleri atıp camları açtılar. 2 gün sonrada temizlikçi gelip beyaz sirke, karbonat, limon, çamaşır suyu Allah ne verdiyse temizledi. Camlar da açık kaldı. Biz 1 hafta sonra gittiğimizde koku kalmamıştı. Dolabın fişini çekip camları açık bırakıp biraz evden ayrılın derim. Başına bu gelip dolabı atan çok çok var. Hatta bana da herkes koku çıkmaz. atarsın gidince demişti ama çok şükür hiç kalmamıştı. Sizin komşular farketmemiş mi kokuyu?
Komşular yeni yeni ayaklanmaya başlamışlar ki biz yetiştik sanırım.

Aslında evde koku yok geçti ama sadece buzlugu hiç açmamamız gerekiyor.
Alt bölümde hiç koku yok orayı açabiliyoruz .

Ama dediginiz gibi sanırım kapak açık beklemeli biraz daha

Cinayet falan sandım Allah iyiliğinizi versin. Yani bolca çamaşır suyu döküp bekletin kalsın üç beş gün muhakkak çıkacaktır.

Dolabı atmaktan başka çareniz yok maalesef..

Bizim de yazlıkta başımıza geldi..1 ay uğraştırdi bizi..en son attık dolabı, bilseydik baştan atardık.koku geçmiyor

şükür henüz polis işin içime girmemiş.
Bir kaç gün daha dursak girerdi ama.
Çünlü gerçekten çürümüz ceset gibi ya 😞😱😱

Çürümüş ceset nasıl kokar bilmiyorum..

Et kıyma leş kokusu bilinir.. başlık ürpertici gerek yok bence..zaten gerilim dolu bir dünyadayiz

Dolabı atmaktan başka çareniz yok maalesef..

Bizim de yazlıkta başımıza geldi..1 ay uğraştırdi bizi..en son attık dolabı, bilseydik baştan atardık.koku geçmiyor
Oy oy.
Keşke bir şekilde gitse o kadar para verdik daha yeni sayılır dolap .
Şimdi dogum önceside ek bir gider kötü olur.
Ama sanırım burada sötlenilenleride yapacagım.
Çözüm bulamazsak son çare atmak gibi

Halamın başına geldi buna benzer bir durum. Derin dondurucuyu en son attılar..

Çok ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR ...

Bir ay evde değildik .
döndüğümüzde apartmanda korkunç bir ceset kokusu vardı kokunun bizim evden geldiğini tahmin edememiştim içeri girdik ki şalterler atmış buzdolabında ne var ne yok Hepsi kokmuş.
buzlukta ( Kırmızı et, Balık, kıyma , Tavuk vs vardı.)
eşimle alelacele eldivenleri giyip burnumuzu kapatıp içindeki her şeyi poşetlere doldurup attık evi iyice havalandırdık.
çamaşır suyu ve sirke ile dolabın içini sildik raflarını yıkadık dolabın tahliye borusundan kan ve irin dinler dolabın altındaki kutuya ulaşmış O kutuyu da yıkadık .
sabaha kadar dolap açık pencere önünde bekledi kalktığımızda alt bölmede koku gitmişti ama buzluk hala ceset gibi kokuyor 3 gündür Ne yaptıysak kokudan kurtulamadık dolabın içine kahve karbonat çay posası nişasta bıraktık ama nafile tavsiyelerinize çok çok acil ihtiyacım var hanımlar.
Böyle birşey başına gelipte kurtulan var mı ?
LÜTFEN YARDIM EDİN 😞😔😭
Bide hamileyim 8. Aydayım bu koku beni öldürecek.

Eve misafir bile alamam buzlugu açınca koku her yere dagılıyor
Aynısı bize de oldu çok zor gider o koku havalandırın bol perdeleri filan yıkayın

X