- 26 Aralık 2007
- 22.147
- 12.101
- Konu Sahibi S a l o m i
Servisi çağırın içinin köpüklerini değiştiriyorlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz kendimiz açtık eşimin elinden gelir bu işler. Derin dondurucunun zemininin altında isterseniz servisi arayıp yardım isteyin. Markası ne dolabın.Evet sanırım strafor deniyor o köpüge
oradan geliyor olabilir koku
Ona nasıl ulaşabiliriz ki arkayımı açmalıyız.
kendimiz yapamasakta
Servis temizliyorsa 300 400 e kurtuluyorsak ne güzel.
Koca dolabı atmaktan iyidir.
Oyyy... hırsız girdi de saklanmak için öldü sandım et öyle kokar kalınca dolabı mahvediyor dolap çalışmazken. Buz dolabını eşin bir arkadaşına görevliye vs. söylesin balkona taşıyın icindekileri boşaltsınlar kapaklarını açık bırakın 2-3 gün havalansınÇok ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR ...
Bir ay evde değildik .
döndüğümüzde apartmanda korkunç bir ceset kokusu vardı kokunun bizim evden geldiğini tahmin edememiştim içeri girdik ki şalterler atmış buzdolabında ne var ne yok Hepsi kokmuş.
buzlukta ( Kırmızı et, Balık, kıyma , Tavuk vs vardı.)
eşimle alelacele eldivenleri giyip burnumuzu kapatıp içindeki her şeyi poşetlere doldurup attık evi iyice havalandırdık.
çamaşır suyu ve sirke ile dolabın içini sildik raflarını yıkadık dolabın tahliye borusundan kan ve irin dinler dolabın altındaki kutuya ulaşmış O kutuyu da yıkadık .
sabaha kadar dolap açık pencere önünde bekledi kalktığımızda alt bölmede koku gitmişti ama buzluk hala ceset gibi kokuyor 3 gündür Ne yaptıysak kokudan kurtulamadık dolabın içine kahve karbonat çay posası nişasta bıraktık ama nafile tavsiyelerinize çok çok acil ihtiyacım var hanımlar.
Böyle birşey başına gelipte kurtulan var mı ?
LÜTFEN YARDIM EDİN
Bide hamileyim 8. Aydayım bu koku beni öldürecek.
Eve misafir bile alamam buzlugu açınca koku her yere dagılıyor
şükür henüz polis işin içime girmemiş.Bizim de başımıza 1 ay önce geldi. Bize polis falan gelmiş içerde ceset var zannetmisler ama biz çözümü bulduk yenilemekten kurtulduk
Biz kendimiz açtık eşimin elinden gelir bu işler. Derin dondurucunun zemininin altında isterseniz servisi arayıp yardım isteyin. Markası ne dolabın.
Komşular yeni yeni ayaklanmaya başlamışlar ki biz yetiştik sanırım.Aynısı geçen yaz başıma geldi. Tatildeyken komşularım aradı apartmanda koku var senden geliyor galiba diye. Sağolsunlar girip baktılar bizim dolapmış. Etleri atıp camları açtılar. 2 gün sonrada temizlikçi gelip beyaz sirke, karbonat, limon, çamaşır suyu Allah ne verdiyse temizledi. Camlar da açık kaldı. Biz 1 hafta sonra gittiğimizde koku kalmamıştı. Dolabın fişini çekip camları açık bırakıp biraz evden ayrılın derim. Başına bu gelip dolabı atan çok çok var. Hatta bana da herkes koku çıkmaz. atarsın gidince demişti ama çok şükür hiç kalmamıştı. Sizin komşular farketmemiş mi kokuyu?
şükür henüz polis işin içime girmemiş.
Bir kaç gün daha dursak girerdi ama.
Çünlü gerçekten çürümüz ceset gibi ya
Oy oy.Dolabı atmaktan başka çareniz yok maalesef..
Bizim de yazlıkta başımıza geldi..1 ay uğraştırdi bizi..en son attık dolabı, bilseydik baştan atardık.koku geçmiyor
Aynısı bize de oldu çok zor gider o koku havalandırın bol perdeleri filan yıkayınÇok ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR ...
Bir ay evde değildik .
döndüğümüzde apartmanda korkunç bir ceset kokusu vardı kokunun bizim evden geldiğini tahmin edememiştim içeri girdik ki şalterler atmış buzdolabında ne var ne yok Hepsi kokmuş.
buzlukta ( Kırmızı et, Balık, kıyma , Tavuk vs vardı.)
eşimle alelacele eldivenleri giyip burnumuzu kapatıp içindeki her şeyi poşetlere doldurup attık evi iyice havalandırdık.
çamaşır suyu ve sirke ile dolabın içini sildik raflarını yıkadık dolabın tahliye borusundan kan ve irin dinler dolabın altındaki kutuya ulaşmış O kutuyu da yıkadık .
sabaha kadar dolap açık pencere önünde bekledi kalktığımızda alt bölmede koku gitmişti ama buzluk hala ceset gibi kokuyor 3 gündür Ne yaptıysak kokudan kurtulamadık dolabın içine kahve karbonat çay posası nişasta bıraktık ama nafile tavsiyelerinize çok çok acil ihtiyacım var hanımlar.
Böyle birşey başına gelipte kurtulan var mı ?
LÜTFEN YARDIM EDİN
Bide hamileyim 8. Aydayım bu koku beni öldürecek.
Eve misafir bile alamam buzlugu açınca koku her yere dagılıyor