Canım belediye veya Elektriği hangi şirketten alıyorsanız şikayet edip zararınazı karşılayabilirsiniz diye biliyorumŞuan sinirden catlıyorum kaç gündür elektrikler gelip gidiyordu hiç haber vermeden dısardaki trafoyu kestiler . Benim hiç haberim yoktu balkon yıkıyordum birden elektrikler gelince buzdolabım bulaşık makinam yanmış ya calışmıyo dünyanın parasını vermiştik ya gitti ya en çokta dolaba üzülüyorum valla sinirlerin bozuldu ya böyle bişey olabilir mi ya kafanıza göre elektiriği kesin imsam bi haber verir fişleri çekerdim yazaten maddi anlamda bunaldık iyice yenisini nasıl alacaz ben nereye şikayet ederim ya ramazan ramazan iyice bunalttılar
Şikayet etsemde ne zaman dönerler dolabım dolu her içindeki malzemeleri ne olacak valla sinirden ağlıyorum ramazan ramazanCanım belediye veya Elektriği hangi şirketten alıyorsanız şikayet edip zararınazı karşılayabilirsiniz diye biliyorum
Canım sen önce buzdolabının falan fotoğrafını çek yarın hemen işlemlere başla şimdi ise bütün bozulacak yiyeceklerini güzelce birkaç poşet yap bir komşundan buzdolaplarına koymaları için ricada bulunabilirsinŞuan sinirden catlıyorum kaç gündür elektrikler gelip gidiyordu hiç haber vermeden dısardaki trafoyu kestiler . Benim hiç haberim yoktu balkon yıkıyordum birden elektrikler gelince buzdolabım bulaşık makinam yanmış ya calışmıyo dünyanın parasını vermiştik ya gitti ya en çokta dolaba üzülüyorum valla sinirlerin bozuldu ya böyle bişey olabilir mi ya kafanıza göre elektiriği kesin imsam bi haber verir fişleri çekerdim yazaten maddi anlamda bunaldık iyice yenisini nasıl alacaz ben nereye şikayet ederim ya ramazan ramazan iyice bunalttılar
Allah razı olsun canım yarın veriyim mahkemeye o zaman 4, bin liralık dolap ,burada pek aile yokki malzemeleri koyacak yerim de yok valla bunaldım iyiceCanım sen önce buzdolabının falan fotoğrafını çek yarın hemen işlemlere başla şimdi ise bütün bozulacak yiyeceklerini güzelce birkaç poşet yap bir komşundan buzdolaplarına koymaları için ricada bulunabilirsin
Ne olacak yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin
Biz o belgeyi alınca ne kadar süre içerisinde karşılarlar dolabım tamamen yanmışCihazlarınızı tamirciye götürün ve elektrik kesintisi sebebiyle bozulduğunu yazan bir belge alın. Bu belgeyi elektrik idaresine verin. Hasarınızı karsilarlar
Allah razı olsun canım yarın veriyim mahkemeye o zaman 4, bin liralık dolap ,burada pek aile yokki malzemeleri koyacak yerim de yok valla bunaldım iyice
Ne zaman karşılarlar bilmem ama. Siz her durumda buzdolabı alacaksınız. Alın en acelesinden. Elektrik idaresinin verdiği ücretine sonra kullanırsınız..Biz o belgeyi alınca ne kadar süre içerisinde karşılarlar dolabım tamamen yanmışsimdi baktılar yarın o belgeyi alıp götürelim hemen o zaman
Eski elektrik sistemi olduğu için kafalarına göre gelip 1 haftadır kablo değştirip durdular birden elektrikler kesilde geldi çat ses duydum dolap gitti makine gitti ama dolaba çok üzüldüm içindeki malzemeleri koyacak koyacak yerim yok garantisi bittiYa elektrik sisteminiz uygun değil ya makinalarınız eski sistem çamaşır ve bulaşık için söylüyorum onlar elektrik kesintisi su kesintisine karşı daha donanımlı
Buzdolabınız yeniysede önce firmayı arayın durumu anlatın yenisini vermeleri gerekir
Elektrik idaresiylede görüşün neden kesilmiş belediye çalışmasından yol çalışmasından mı öğrenip oradanda zararınızı isteyebilirsiniz.
Çok teşekkür ederimNe zaman karşılarlar bilmem ama. Siz her durumda buzdolabı alacaksınız. Alın en acelesinden. Elektrik idaresinin verdiği ücretine sonra kullanırsınız..
Eski elektrik sistemi olduğu için kafalarına göre gelip 1 haftadır kablo değştirip durdular birden elektrikler kesilde geldi çat ses duydum dolap gitti makine gitti ama dolaba çok üzüldüm içindeki malzemeleri koyacak koyacak yerim yok garantisi bitti
Bosch marka no frost ekranı neyi vardı hepsi yanmışHangi marka buzdolabı?
Motoru yanmıştır motor garantisi normal garantiden daha uzun.
Genelde 3-5-10 yıl oluyo
Ona çok kızıyorum işte niye haber vermedilerGecmis olsun kotu olmus ya ama haber vermelilerdi.
aynı şey benimde başıma gelmişti. binanınönünde kazı yaparlarken kabloları koparmışlar . Aldıklarımızın faturasını elektrik şirketine dilekçeyle verdik zararımızı karşıladılar.Şuan sinirden catlıyorum kaç gündür elektrikler gelip gidiyordu hiç haber vermeden dısardaki trafoyu kestiler . Benim hiç haberim yoktu balkon yıkıyordum birden elektrikler gelince buzdolabım bulaşık makinam yanmış ya calışmıyo dünyanın parasını vermiştik ya gitti ya en çokta dolaba üzülüyorum valla sinirlerin bozuldu ya böyle bişey olabilir mi ya kafanıza göre elektiriği kesin imsam bi haber verir fişleri çekerdim yazaten maddi anlamda bunaldık iyice yenisini nasıl alacaz ben nereye şikayet ederim ya ramazan ramazan iyice bunalttılar
Bi yol gösterebilir misiniz ne yapıyım şimdi benaynı şey benimde başıma gelmişti. binanınönünde kazı yaparlarken kabloları koparmışlar . Aldıklarımızın faturasını elektrik şirketine dilekçeyle verdik zararımızı karşıladılar.
Dolabınn parasını verirler mi yoksa yaptıralm mı derler dolapta bir çok yer yanmışaynı şey benimde başıma gelmişti. binanınönünde kazı yaparlarken kabloları koparmışlar . Aldıklarımızın faturasını elektrik şirketine dilekçeyle verdik zararımızı karşıladılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?