Buzdolabım yandı :((

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Şuan sinirden catlıyorum kaç gündür elektrikler gelip gidiyordu hiç haber vermeden dısardaki trafoyu kestiler . Benim hiç haberim yoktu balkon yıkıyordum birden elektrikler gelince buzdolabım bulaşık makinam yanmış ya calışmıyo dünyanın parasını vermiştik ya gitti ya en çokta dolaba üzülüyorum valla sinirlerin bozuldu ya böyle bişey olabilir mi ya kafanıza göre elektiriği kesin imsam bi haber verir fişleri çekerdim ya zaten maddi anlamda bunaldık iyice yenisini nasıl alacaz ben nereye şikayet ederim ya ramazan ramazan iyice bunalttılar

48 saat önceden size bildirmek zorundalar keseceklerini...
Ha haber vermediler ve zarara mi ugradin
Tüketici hakları tüketici mahkemesi olmayan yerde asliye mahkemesine başvur.
Bozulan yiyecegine kadar zararını tanzim et.

Garantilerinin bitip bitmediğini kontrol edin.
Sonra servis çağırıp masrafa bakın.
Eğer uğraşmaya edecek meblağ ise, rapor falan tutuyor sanırım servis elektrik kesintisi yüzünden bozulan ev aletleri hakkında ve elektrik şirketi karşılıyor diye bir bilgi kırıntısı var ama emin de değilim. Gereken yerleri arayıp sorun..

Canım belediye veya Elektriği hangi şirketten alıyorsanız şikayet edip zararınazı karşılayabilirsiniz diye biliyorum

Canım belediye veya Elektriği hangi şirketten alıyorsanız şikayet edip zararınazı karşılayabilirsiniz diye biliyorum
Şikayet etsemde ne zaman dönerler dolabım dolu her içindeki malzemeleri ne olacak valla sinirden ağlıyorum ramazan ramazan

Canım sen önce buzdolabının falan fotoğrafını çek yarın hemen işlemlere başla şimdi ise bütün bozulacak yiyeceklerini güzelce birkaç poşet yap bir komşundan buzdolaplarına koymaları için ricada bulunabilirsin
Ne olacak yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin

Allah razı olsun canım yarın veriyim mahkemeye o zaman 4, bin liralık dolap ,burada pek aile yokki malzemeleri koyacak yerim de yok valla bunaldım iyice

Cihazlarınızı tamirciye götürün ve elektrik kesintisi sebebiyle bozulduğunu yazan bir belge alın. Bu belgeyi elektrik idaresine verin. Hasarınızı karsilarlar

Cihazlarınızı tamirciye götürün ve elektrik kesintisi sebebiyle bozulduğunu yazan bir belge alın. Bu belgeyi elektrik idaresine verin. Hasarınızı karsilarlar
Biz o belgeyi alınca ne kadar süre içerisinde karşılarlar dolabım tamamen yanmış simdi baktılar yarın o belgeyi alıp götürelim hemen o zaman

Allah razı olsun canım yarın veriyim mahkemeye o zaman 4, bin liralık dolap ,burada pek aile yokki malzemeleri koyacak yerim de yok valla bunaldım iyice

Ya elektrik sisteminiz uygun değil ya makinalarınız eski sistem çamaşır ve bulaşık için söylüyorum onlar elektrik kesintisi su kesintisine karşı daha donanımlı
Buzdolabınız yeniysede önce firmayı arayın durumu anlatın yenisini vermeleri gerekir
Elektrik idaresiylede görüşün neden kesilmiş belediye çalışmasından yol çalışmasından mı öğrenip oradanda zararınızı isteyebilirsiniz.

Biz o belgeyi alınca ne kadar süre içerisinde karşılarlar dolabım tamamen yanmış simdi baktılar yarın o belgeyi alıp götürelim hemen o zaman
Ne zaman karşılarlar bilmem ama. Siz her durumda buzdolabı alacaksınız. Alın en acelesinden. Elektrik idaresinin verdiği ücretine sonra kullanırsınız..

Eski elektrik sistemi olduğu için kafalarına göre gelip 1 haftadır kablo değştirip durdular birden elektrikler kesilde geldi çat ses duydum dolap gitti makine gitti ama dolaba çok üzüldüm içindeki malzemeleri koyacak koyacak yerim yok garantisi bitti

Hangi marka buzdolabı?
Motoru yanmıştır motor garantisi normal garantiden daha uzun.
Genelde 3-5-10 yıl oluyo

aynı şey benimde başıma gelmişti. binanınönünde kazı yaparlarken kabloları koparmışlar . Aldıklarımızın faturasını elektrik şirketine dilekçeyle verdik zararımızı karşıladılar.

Dolabınn parasını verirler mi yoksa yaptıralm mı derler dolapta bir çok yer yanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…